ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 117

• 54 399
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро, момичета!

Идвам да се похваля:
08.01.25
66.6 кг
Талия 77 см
Корем 91.5 см
Бедра 60 см

04.02.25
64.7 кг
Талия 75 см
Корем 88 см
Бедра 59 см

Какво правих:
- ходене по 6-7000 крачки на ден
- пилатес вкъщи по 4-5 пъти на седмица
- фастинг (почти не съм закусвала - само обяд и вечеря до 6)
- чай с джинджифил вечер, в който добавям и лимон
- изключих почти изцяло захарта и хляба

Допълнителни подобрения:
- кожата ми е по-мека, стегната и изчистена, дори упоритият пърхот почна да намалява
- по-щастлива и енергична съм
- боря се срещу тревожността и мисля, че упражненията много ми помагат

Много ме стимулирате да продължавам в същия дух! Успех на всички!

# 691
Привет! Качвам днешната вечеря. Зад кадър още 1 купа салата.

Ягодка, дали няма да си сита и доволна след такова хранене?
О да и оше как,благодаря ти Sharpy за показното.

# 692
Здравейте, момичета! Рядко пиша, но ви чета всеки ден. Днес става 1 месец откакто се заех по-сериозно с мисията отслабване. След 2 деца имам едни 10 кг и смятам до лятото да изчезнат:grinning:
Та за този 1 месец съм - 2,5 кг, което предполагам е вода. Тренирам вкъщи почти всеки ден. Следя калории, като приложението ми е изчислило 1500. Продължавам смело напред и ще се отчитам пак. Hug

# 693
Ягодке, ето още една идея,с много балансиран вкус. Салатата е много повече, но снимах на бързо. Това са 472 калории, а по зоната са 4 блока от:
130 г морков, 80 г нахут, 1/2 с.л. мед, горчица, половин лимет и малко зехтин. Това са ми въглехидратите и мазнините.
Протеинът е от 140 г в сготвено състояние пържола свинска. Макар че сега виждам, че съм объркала грамажа и е трябвало да бъде 120 г.

# 694
Момичета, моля за помощ.
Трябва спешно да сваля едни 10 килограма на първо време. Моля за съвети и препоръки с кой режим това ще се случи най-бързо. Мислех за кето + фастинг.
Благодаря предварително.

# 695
то на кето и фастинг не може да се метнеш изведнъж,
иска си свикване, иначе ще се откажеш на 3тия ден

започни с яйца и масло на закуска и месо и зелена салата на обяд
и не яж вечер, може да имаш краставица и репички за всеки случай,
но практиката показва, че ако ги имаш и мислиш, ще ги изядеш

виж и темата за японското чудо, глад си е, добавяй масло или зехтин ако усещаш тялото да гладува,
но е добре поне в началото да имаш списък с какво точно можеш да ядеш

и не се отказвай!
и пиши тук, ни сме мъдри в диетите Simple Smile))))

# 696
Мда, хем кето и хем и фастове ако и двете са ти нови ще ти дойдат много тегави наведнъж да ги въведеш. Не че е напълно невъзможно и познавам хора дето така направиха ама... мъка си е. Фастовете стават лесни когато се адаптираш на кетото, че няма да си така гладна. А за 10 кила, особено щом казваш че са ти за на първо време 10 (т.е. звучи сякаш не са ти само 10 излишни), ти още като започнеш кето първите ще паднат за нула време, защото ще извадиш задържана вода. Това темпо естествено няма как да се задържи, но това си е нормално и не трябва да те спира.

# 697
Ще правя опит да се сдобря с маслините. Зелените по-меки ли са от черните, защото имам опит само с вторите и са ми отвратителни?

# 698
аз съм за черните, мразя зелените Mr. Green
гледам Керана и 'познай тази песен',
това момиче не може ли да си облече нещо, ужасно ме депредира кльощавия й кръст ScreamScreamScream

# 699
Ще правя опит да се сдобря с маслините. Зелените по-меки ли са от черните, защото имам опит само с вторите и са ми отвратителни?
Зелените предимно са си стегнати, не са меки. Но пък и тъмни съм яла сравнително меки, не са всичките да хрупат като морков. На теб вкусът ли не ти харесва или текстурата?

# 700
Балкай аз си купувам едни леко набръпкани, водят се "стафида". Не са хрупкави, меки са, нормално солени, не много кисели. В Кауфланд ги пускат периодично и в няколко малки магазинчета в моя град.

Януари месец преборих 1 кг, ама да си призная не бях много сериозна 😁 Открих рецепта за бонбони от фурми и често си правех. Заредила съм 2 кутии с фурми, ама ше взема да ги подаря, че много обичам и само се изкушавам като са ми вкъщи. Та февруарски започнах идея по-стриктно. Онзи ден яйца с масло и синьо сирене за обяд, а за вечеря пилешко филе на тиган със зехтин и зелен фасул с масълце

Вчера малко странен ден, но бях след нощна и закусих яйца с масло и синьо сирене, после поспах и за вечеря вратна пържола печена във фурната и домашна лютеница, която си направих да е по режима от групата на А. Узунов. Днес стартирам с кафе, обяда и вечерята не съм мислила, но едното ядене ще е яйца най-вероятно.

# 701
  • Пловдив
Офтопик. Хареса ми идеята за различните каишки на гривната и си напазарувах от Алиекспрес няколко цвята каишки и протектори ("калъфи") за моя часовник.
Скрит текст:

# 702
Здравейте, да ви попитам пробвали ли сте този микс на Актив смути и мислите ли, че съдържа захари и Е-та? Удобно избягват да напишат дали съдържа захар, а самият микс е сладък, но не знам естествено от плодовете или не.

# 703
относно маслините .. обожавам "стафида", а следващите любими са каламата.
за съжаление имат много мазнини
може да е смешно, но в една салата мога да сложа 10-15 маслини Simple Smile което е сериозно количество мазнини за деня на фона на останалите М за деня

и затова много се чудя как точно да ги меря … с костилката или без костилката, защото 1 костилка средно тежи 1 грам. Вие как ги мерите или не желаете да мерите продуктите?

аз установих, откакто започнах да меря храната си и да изчислявам нутриентите, че наистина големи количесвта съм си похапвала Green Heart

# 704
И аз много обичам маслини, всякакви.
Като застана пред любимия ми павилион си тръгвам с поне 2- 3 вида (стафидата най- рядко взимам), плюс маслинова паста- това вече за дъщерята, тя обожава.

Щом те притесняват костилките, взимай си такива без.

Общи условия

Активация на акаунт