ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 117

• 53 219
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Аз преди цикъл се опитвам да ям по-малко "прости" въглехидрати, помага ми единствено за усещането за глада. Всички други дискомфорти са си на макс. Но се опитвам да го приемам с благодарност.
Тази седмица задържам. Лежа предимно и движение на минимум. Въглехидратите, в малки количества под формата на туршии и тук-таме споделен портокал.
О: яйца със сирене
В: свински късчета със сметана и кашкавал
Правих си и едно капучино с обикновено мляко следобяд.
Днес слушах един епизод на Мел Робинс, говореше за нейната идея "пусни меча". Идеята е да изключиш отбранителния си режим и просто да приемаш нещата, когато дойдат. Не да се притесняваш постоянно и да седиш с вдигнат меч в очакване на нещо, което може и да не се случи. Хубава идея, имах нужда от подобна перспектива в момента. Та, пускам меча, без да се предавам. Или както казваме на български, ще правя каквото мога, да става каквото ще.

# 721
и аз съм пред МЦ
днес ми уж ден за фаст, преди малко смотах дестина маслини, на обяд няколко парченца ананас,
друга тактика за ПМС ми е 10 гр резенче масло със сол, трепе апетит и успокоява нерви

за пускането на меча, моята мантра е 'да не се притесняваме за неща, които още не са се случили'
знам, че има време за отслабване, има и време в което, каквото и да правя, нищо не става

# 722
А, баш преди цикъл най-големите рестрикции... тегаво си е. Виж точно след това е идеално време, толкова по-лесно върви дори и по-дълъг фаст. И за мое добро, и на околните също Grinning

# 723
Записавм се при вас за пореден път Expressionless

Целта ми от сега до края на месеца е да вдигна белтъчините.

Имам и 3-4 килограма (по-скоро мазнини) за чистене ... Надявам се до лятото да имам прогрес.

# 724
  • София
Колко грама мазнини се стремите да приемате на ден? Килограми свалям малко по малко, но ми се струва, че мазнините не се топят, та мисля да променя макросите. Обаче се затруднявам, то във всяко нещо има повече мазнини... Маслини, доста от месните...

# 725
Момичетаааааааа, честит празник! Кой каквото празнува!

Аз посрещам празника с нов цвят на косата и с любимите ми 50 кила.
Моят мъж каза, че повече ми отивало с по-светла коса.

П.С. - да се яви Strawberry и да каже дали е свалила, и дали е спазвала препоръките!

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 12:59 от sharpy

# 726
Аз съм ти виждала фейса и смело мога да твърдя, че всеки цвят ще ти отива Heart
Ние сме на Свети Валентин тази година. Никой не пие вкъщи, Трифонът ще почака за друга година. 
Закъсах го с кръвната захар и съм на още по-стриктен режим. А на бременните им казвали да ядат, каквото им се яде Joy Не и на мен...

Днес съм на
- кисело мляко с много канела и чиа
- свински карета с печен фасул
- спаначена крен супа с препечен бекон (почти няма мазнина по него, хрупкав, страхотен)

Трябва и крачките да увелича в контекста на захарта, но към момента ми е препоръчително повече да почивам, та ще е по-нататък.

# 727
  • София
Честит празник момичета!

Шарпи чудна си, то с това тяло всеки цвят на косата върви, но аз като блондинка съм пристрастна Heart Eyes.

Искам да кажа, че много се радвам че Дух се върна отново в темата и честита втора рожба!

stonefaced много се радвам и за теб, стискам палци всичко да е наред, леко, меко и приятно да мине бременеенето!

Аз съм си все 57 кг., ще обядвам сьомга с тиквички и патладжан.

# 728
Аз съм ти виждала фейса и смело мога да твърдя, че всеки цвят ще ти отива Heart
Ние сме на Свети Валентин тази година. Никой не пие вкъщи, Трифонът ще почака за друга година. 
Душичко, благодаря ти Purple Heart
Още не мога да се възприема, но въпрос на време...
Ние ще празнуваме и двата празника - и ще пием, и ще пеем. Laughing
Дръж фронта Стоуни, ти си машина и знам, че ще се справиш! Purple Heart Чакам си червената панделка на финала Flowers Hibiscus
tedysworld, благодаря ти Purple Heart

# 729
Теди Благодаря за топлите думи

# 730
Мръднах най-накрая,  2 кг надолу. То ясно, че  е вода, но ми пречи.  Отивам на спорт, ще опитам пак да пропусна вечерята.
Шарпи, изглеждаш чудесно.

# 731
  • Велико Търново
Честит празник!
Мъжът ми и малката ми дъщеря са по ресторанти, а ние с другата сме у нас.
Днес за празника при мен е това.

Шарпи, аз за косата нищо не мога да кажа, но тялото е чудесно!

Съни, браво!Вода, вода, ама панталоните/полите свободни в талията.

Аз накрая взех много сериозни мерки, след като омазах ръцете и като седна ми се сгъва корема.Снимам всичко каквото ям.Ям три пъти на ден-за сега е едно и също.
Закусвам към 10-с хляб и масло/около 150-170 грама и 20 грама масло/
обядвам към 15.00-сьомга със салата, омлет с прошуто или сладки картофи със суджук, вечерям към 18.30 200 грама берита и 200 грама извара.Към 61 кг. съм.

# 732
Добро утро, момичета / за мен утро, че снощи до късно откарахме с моето момче Sparkling Heart/
Идвам само да ви споделя, макар да не е по темата, че много се беше постарал милия.
Сърчица навсякъде, свещи, балони, вечеря приготвил хайвана. Иииии накрая каза - знам, че ще нарушим режима, ама днес е празник и съм купил торта Yum Еми, мноооого вкусна. Изобщо пълен разврат снощи, но от днес си влизаме в релси. Хубав и усмихнат ден!

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 11:41 от sharpy

# 733
Моята "торта" я показвах снощи в другата тема - режимна си е Joy

Мислех поне да се почерпя с малко червено вино, имам хубаво домашно и щеше да отива на мръвката... А то ми се доспа много рано и хептен диетично минах, даже и не вечерях защото не бях гладна преди това Grinning
Ама пък тая колагенова бомба ще я настъпя довечера и ще си сипя, може пък да взема да се изпъна и да се подмладя Joy

# 734
sharpy - супер сте!

Ние сме още болни и бяхме ей така:

Скрит текст:

Иначе и моят мъж е романтик и ще ме води на спа за компенсация Simple Smile

Много съм зле с режима, момичета! Имам голям апетит в студа. Не съм мръднала. Добре поне, че не съм и наддала!  Желанието ми е голямо, но нещо се дъня Sad Позатопли ли се, ще се отчитам с резултатти!

Общи условия

Активация на акаунт