ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 117

• 53 212
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
За който му харесва обстановката в залата, е супер наистина. Мен ме натоварва, предпочитам да не е пълно с хора около мен. Наясно съм че на никого в залата не му дреме за мен, не е въпросът както някои се притесняват кой как щял да ги гледа. Просто ми е по-комфортно да не съм там.

За менталната нагласа си много права, друго си е. Аз се изумявам от себе си че за цяло лято изпитите от мен бири мога да ги изброя едва ли не поименно Grinning За мен това е глезотията и лакомството, сладко не ме влече и ми е все тая за него.

# 16
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
Аз да се разпиша преди да съм тръгнала към залата.Вчера менюто беше 7 бъркани яйца, 125 Бри и 100 сирене синьо, но не ми стигна и като си прибрах от работа хапнах малко кашкавал и масло.Наруших фаста, но с две тренировки трябваше да се сетя, че ще огладнея.
Довечеря ще излизам след работа и ще гледам поне да не си поръчвам панирани предястия.
Натка, добре те разбирам за "бухтата" и затова сега като ни откриха залата съм там всяка сутрин.С едни ръце се гордеех и те заминаха.
Хубав ден и от мен!Довечера или утре ще дописвам каква съм я свършила днес.

# 17
  • София
Ние сме на море, но гледам да се храня правилно.  Вчера яденето беше:
Закускихме с две яйца с малко кашкавал, обяда беше ципура със салата домати и краставици, вечеря-фагри и миди, малко парче диня.
Днес ми дойде, както винаги на море, закусих кисело мляко с киви, обяда ще е пак нещо морско, обожавам такава храна.
Успех ма всички!

# 18
Ние сме на море, но гледам да се храня правилно.  Вчера яденето беше:
Закускихме с две яйца с малко кашкавал, обяда беше ципура със салата домати и краставици, вечеря-фагри и миди, малко парче диня.
Днес ми дойде, както винаги на море, закусих кисело мляко с киви, обяда ще е пак нещо морско, обожавам такава храна.
Успех ма всички!
Теди, миналата година 3 пъти ходихме на море за по седмица и трите пъти бях в цикъл... Нали трябва да ми е гадно. То бяха изчисления, календари и накрая... ядец. Да е жив и здрав, тоЗ, който е измислил тампоните.
Сиска, едва ли за толкова кратко време ръцете ти ще се "развалят". Това са си години усилия ,не бъди толкова самокритична, сигурна съм, че изглеждаш отлично! Purple Heart

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 17:31 от sharpy

# 19
Момичета, какво мислите за пилатес тренировките?
След отпуск трудно ще намирам време за разходки на открито и обмислям да посещавам пилатес. Не ми се иска да влизам във фитнес зала. Нещо ме спира, но пък съм отворена за йога, пилатес, канго джъмп.
За отчет - след трудния фастинг вчера, днес съм супер заредена с енергия, кантарът също ми харесва. Подготвила съм си зелен фасул със зеленчуци за обяд и вечеря. Обожавам го.

# 20
Теди, миналият месец толкова де радвах, че ми закъсня, защото иначе трябваше да съм в цикъл на морето. Щеше да е за пореден път. Откакто сме с мъжа ми, може би 2-3 морски почивки не съм в цикъл.
Е, сега пак сме на море, аз не съм в цикъл, но... детето не иска да седи на плажа 😒 седим по 30 мин - 1 час макс и после се чудим какви да ги вършим.

С храненето тук бивам. Само първия ден беше свинщина. Ядох дори геврек от разкошно тесто за кроасани, обилно напоен с масло 🐷 но влязох в релси. Днес обяда е пилешки мръвки на фраера (да, винаги носим фраера с нас), зелена салата и 2-3 сливи.

# 21
С храненето тук бивам. Само първия ден беше свинщина. Ядох дори геврек от разкошно тесто за кроасани, обилно напоен с масло ............
Оххх, лоша си ти, лошааааааа

# 22
Нямаш си и на представа...
Скрит текст:
То всичко започна през нощта. Вдигнахме се и 3:30 бяхме в колата на път за Гърция. Карам аз. Бях се събудила още в 1:30 от адреналин/притеснение/Бог знае какво, на практика бях спала 2:30 ч. Та тръгваме и по едно време му викам на мъжа да ми даде енергийна напитка. Бяхме взели една със захар и една без. Той ми дал тази със захар. Аз естествено не виждам, защото карам и е тъмно, а на вкус не правя разлика, защото пия един път годишно (докато карам през нощта към морето 😁)И като направих една хипоглекимия... Карайки по магистралата! Слава богу нищо не стана, но нали знаеш каква спирала се завърта. И сутринта мъжа си взима някаква баница в една пекарна тук, а на мен очите ми в този геврек. И накрая го взех де, мирясах. Вечерта и бира пих 🤦🏻‍♀️ Но сега вече съм на почти чисто. Спасявам се от мрънкането на детето, плувайки 😁 И си представям, че заличавам последствията.
А сливите са нещо като пробиотик за мен. Че иначе смяната на мястото не ми понася много добре.

# 23
Ох, душица! Purple Heart

# 24
Нямаш си и на представа...
Скрит текст:
То всичко започна през нощта. Вдигнахме се и 3:30 бяхме в колата на път за Гърция. Карам аз. Бях се събудила още в 1:30 от адреналин/притеснение/Бог знае какво, на практика бях спала 2:30 ч. Та тръгваме и по едно време му викам на мъжа да ми даде енергийна напитка. Бяхме взели една със захар и една без. Той ми дал тази със захар. Аз естествено не виждам, защото карам и е тъмно, а на вкус не правя разлика, защото пия един път годишно (докато карам през нощта към морето 😁)И като направих една хипоглекимия... Карайки по магистралата! Слава богу нищо не стана, но нали знаеш каква спирала се завърта. И сутринта мъжа си взима някаква баница в една пекарна тук, а на мен очите ми в този геврек. И накрая го взех де, мирясах. Вечерта и бира пих 🤦🏻‍♀️ Но сега вече съм на почти чисто. Спасявам се от мрънкането на детето, плувайки 😁 И си представям, че заличавам последствията.
А сливите са нещо като пробиотик за мен. Че иначе смяната на мястото не ми понася много добре.
Ух, грубичко наистина... ти и поначало като не си спала КЗ играе неприятно и те кара да търсиш нещо. Че и той ти е сипал още без да иска и си я втасала.
Аз само това лято в жегите дето хем не спях добре, хем не бях на другия ден да искам да изям света. То нищо не исках. Иначе не се ли наспя, търся даже да закусвам, а това е супер несвойствено за мен. На мен стомахът ми цял живот се събужда към обяд и нататък.
Остави го геврека зад себе си, ще се вкараш в ред скоро.

# 25
Наистина беше грубо. После гледах - 11 гр захар на 100. Напитката беше 250 мл. На гладно😑 като почна един сърцетуп, студена пот, треперене, замъглено зрение. Класика.

Закривам днешните морски ден с ципура и отново зелена салата. Не съм по рибите, но нали сме на море...
За утре съм приготвила наденички. Не знам защо е толкова трудно на нашите месопреработватели да направят вкусни наденици. Не говоря за съдържанието, дори и най-добрите имат някакви компромисни съставки. За овкусяването ми е мисълта. Тук за мен са убийстввно вкусни.

# 26
  • София
Записвам се и аз в темата. Цяло лято килограмите ги държа 80 , от изходни 100кг. Обаче много сладоледи, бири, джин с тоник... с такова хранене и тренировки успях да задържа килограмите. Сега вече е ред да влизам в правилния режим на хранене..

Спорта ми е кик бокс и табата , всяко по два пъти седмично.

От най дебелия си период трудно си намирам снимки.

Разбира се имам поне още 20кг за сваляне. Не си давам зор. Чувствам се добре. Най важното ми е, че към момента имам редовен цикъл, нещо което бях забравила какво е. И автоимунното заболяване спи дълбок зимен сън. Ноември съм на ревматолог, надявам се да ми потвърди и той.

# 27
Привет Simple Smile
След голямото задръстване в понеделник към 23:30 часа успешно се прибрахме от морето.
Вторник сутрин отчетох 1,7 кг +. Хубавото е, че 1,2 кг от тях вече ги няма, а лошото е, че и аз се тръшнах болна и съм на антибиотик. Въпреки това орязах здраво въглехидратите и резултата е налице. Тепърва ще регулирам храненето както трябва, сега се съобразявам с приема на антибиотик.

Браво Elena_of_Avalor!
Задържането на кг е също много важно! Заредила си батериите, сега с нови сили напред Simple Smile

# 28
Elena_of_Avalor, браво и от мен Flowers Four Leaf Clover
Хич не е шега работа да задържиш!
Промяната е голяма, а ти излъчваш свежест и позитивизъм Green Heart

# 29
Елена страхотна промяна!

При мен доста натоварени дни бяха, че местих багаж, чистене след ремонти и какво ли още не. И в цикъл бях, та не очаквам минуси на кантара. По-скоро задържам, че пък сега чакам овулацията. Утре ще си примъкна и кантара, че остана в стария апартамент и ще видя какво е положението. Подкарала съм ВМ, като на 15.10. ако не изкочи нещо непредвидено се връщам на работа, та ср надявам да махна едни 6-7 кг до тогава. Ще си извадя и работните дрехи, че да видя колко още остава докато се намърдам в тях 😁
Днес за обяд метнах в тигана две мръвки от пилешки бутчета на тигана с малко зехтин и две яйца на очи след тях.

ПП: И понеже моето мнение е последно добавям и вечерята, която е омлет от 3 домашни яйца, чедър, малко сиренце и свинско филе

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 21:34 от Sivi

Общи условия

Активация на акаунт