Антисоциални, интровертни, темерутковци - 3

• 8 688
  • 100
  •   1
Отговори
# 75
  • София
За телефона бях забравила. Когато детето беше бебе и митках с количката по улиците на квартала или в парка, само да видя някаква мама или мами да се задават насреща ми с колички, веднага "вдигах" телефона Grinning

# 76
Здравейте, темерутковци.

Тази седмица има събрание на входа и отсега ми става зле. Съседите ги избягвам старателно, но сега няма как, живея сама. Дано никой не ме заговори.

# 77
Оставяш го само с опитите😄
Когато не ти е приятно, просто не поддържаш разговор и това отношение ги отказва от комуникация.

# 78
  • София
На мен мъжът ми не ми дава да ходя на събранията Satisfied. Даже във вайбър чата не ме добавя.Била съм конфликтна...ми то все някой трябва да е.
Забраната за събранията дойде, след като една бабишкера развиваше теории как живяла тук от 50 години...казах и, че аз ще живея още 50 години тук, а тя я още 3-4, я не. Нищо не може да се свърши в този блок заради мумиите.

# 79
Изключително ми е натоварващо ходенето на пазар в хранителните магазини, особено в час пик. Факт е, че колкото и приятен ден да съм имала, блъсканицата, абсолютното неспазване на лично пространство, ме вбесяват. В заключение: винаги си тръгвам нервна и раздразнена от Лидл.Smiley

# 80
Влизам винаги с количка и с нея си браня личното пространство от нахалници Simple Smile

# 81
Не взимам количка, заради и без това тясното пространство, ползвам торба за многократна употреба, тъпча всичко по най-бързия начин и изчезвам, но ще пробвам варианта с количката.

# 82
Аз от Ковид насам така действам. На опашката на касата я слагам зад мен и не могат да ми се качват вече по гърба.

# 83
Откакто има селфчек каси, само там ходя. По-спокойно е, не ти стоят зад гърба. И без това ми е нежелателно и неприятно да комуникирам с касиери. Ползвам Кауфланд и Лидл, рядко Т маркет, но и на трите места има такива каси.

# 84
Поръчвам хранителни продукти основно онлайн. Именно поради блъсканицата в магазините, еле па на/около Коледа или преди голям празник. Изпадам в потрес направо. Ако се наложи да отида до голям супермаркет гледам да е за нещо дребно, да не е в час пик, действам по списък и по най-бързия начин.

# 85
  • София
Аз обичам да пазарувам, но ме изнервя тълпата. Мъжът ми съвсем и затова пазаруваме онлайн и чат пат той се прежалва да отидем до Лидл.
Иначе последните месеци са изпитание за моето търпение 😅 Записах се да уча ново висше. Половината курс са младички момичета, другите смед над 35, има и на по 50. В някои лекции ни събират с други специалности от факултета. С “моите” си посвикнах, в началото ме побъркваха с бъбренето си, подхилкването и абсурдните въпроси към преподаватели. Не говоря за въпроси по материала, а тим селска седянка.
Но другите курсове…боже мой 😂 Иде ми да крещя някой път.
В една аула, преподавателят е изключително древен, не се чува, бием се да сядаме в негово дясно, че само от там му се вижда лицето(седи си зад монитора на компютъра) и глухарите го чувамв, защото му виждаме устата. Та от другия курс се влачат, влачат…час и половина лекция, те пристигат през цялото време. Тропат със седалките, щракат с химикалки, бъбрят, ядат. Кошмар е.
Осъзнавам, че и аз съм нервак, обаче и те са страшно несъобразителни.

# 86
Имате ли като мен болезена нужда от усамотение и тишина? Вчера бях на фризьор, то голямо бърборене от двата фризьора, разпитват ме, то лошо ми стана и се изтощих. Днес пък сме на рожден ден на свекъра, изобщо не ми се занимава, искам все вкъщи, ако може и мъжа ми да е на работа и да съм сама най-добре. Не знам какво ми става и защо съм такава. Общуването и да стоя сред хора адски ме изтощава и ми пие от жизнената енергия. Понякога имам нужда да мълча 3 дни и никой да не ме закача, но не е възможно.

# 87
И аз съм така.
Последните 8, вече девета година работя в много голям колектив, без опция за уединение никъде и за никакво време. Ами направо боледувам. Ужасно се чувствам. Въпреки, че умея да игнорирам присъствие, самите енергии ме изцеждат.
Искам да съм на напълно безлюдно място, никой да не ми говори, не само на мен, а въобще да не чувам говор и да няма никакво движение. Но, няма такъв вариант.

# 88
Да, имам нужда от почивка и това го постигам само в усамотение. За съжаление уикенда не стига и на моменти се усещам, че съм кисела, защото не искам никой да ми задава въпроси, да очаква неща или да ме занимава със себе си.

# 89
Да, имам нужда от почивка и това го постигам само в усамотение. За съжаление уикенда не стига и на моменти се усещам, че съм кисела, защото не искам никой да ми задава въпроси, да очаква неща или да ме занимава със себе си.

И аз съм така и усещам, че направо ми избива на егоизъм, не е добре може би, не знам

Общи условия

Активация на акаунт