Неизживяната любов

• 8 697
  • 110
  •   1
Отговори
# 30
  • Paris, France
Какво мислите за забранената и неизживяна любов?

Винаги ли остава тръпка?

Неизживяната любов е най-ужасното нещо, което ми се случи като млада. Отне ми над десетилетие да приема, че никога няма да се реализира. След това още година или две за да мога да се влюбя и да се отдам емоционално на мъж.

Някаква тръпка остава. Отвреме навреме може да боцва. Мене ме бодна като разбрах, че се развежда. Вече бях женена, силно влюбена в мъжа ми, с две деца, но се замислих какво щеше да е ако бях свободна.

Аз го разлюбих като ми каза, че се е оженил. Видях брака му като пречка да опитвам каквото и да било с него. И да бях свободна и без деца, нямаше да имаме пълноценна връзка, защото той вече имаше дете и много се грижеше за него, а аз чужди деца не понасям.

Десетилетия по-късно мисля, че нямаше да останем заедно, но ми се иска да я бях изживяла.

# 31
Имам 3 големи любови досега, и трите трябваше да бъдат забранени по различни причини, но хубавичко си ги изживях всичките. Нямам никакви съжаления или скрупули. Изобщо като искам нещо, гледам да го получа. Отдавна съм на мнение, че бих съжалявала за пропуснати момнети, не за преживените такива.

# 32
Всяка следваща любов ми е по-силна от предишната и изтрива спомените за другите, но при мен това идва много много рядко. Имах една тийнейджърска любов, една от която имам дете и последната беше неизживяна и невъзможна. Запомних последната.

# 33
Да, аз никога няма да забравя момчето което срещнах в Южна Америка. Той също като мен обикаляше държавите, но живееше в Калифорния. Прекарахме най-невероятната седмица в живота ми, където той ме спаси и от обир, и въобще емоции от всякакъв тип присъстваха.  Срам ме е да кажа колко дълго плаках след като всеки пое по пътя си и когато той каза на летището с тъга " Не мисля, че ще се видим някога повече".

Вече е близо 1.5 г. откакто сме се блокирали, но аз знам, че никога няма да го забравя  и , въпреки че имахме период, в който чатехме за малко и осъзнах, че не е перфектният, аз пак бих се впуснала. Това, което той показа за тези дни е моят идеал за мъж. Знам, че няма да го видя отново, но и знам, че няма да спра да се сещам за него и прекарасната ни седмица заедно.

# 34
MDD91 този пък чак ти е казал, че няма да се видите повече (не, не мислел, човека). Доста егоистично
Жалко, защото сърцето ще си иска своята илюзия още дълго време, много е болезнено

# 35
  • SF
Ами житейската логика е такава. Повече да не се засекат. Тя остава някъде в Южна Америка, той не планира да се връща скоро там. Може би заминава за Аляска.
На раздяла хората си казват нещо. Нямаше да й е по-малко гадно, ако й беше шепнал в ухото, че непременно ще се видят. Такава любов не се затрива и някога, някъде със сигурност ще се срещнат.
Само в Сексът и градът Кари срещна случайно нюйоркския си бивш приятел на един пазар в Саудитска Арабия.

# 36
Е, след "най-невероятната седмица в живота ми" е наистина безсърдечно.
За един радост, за друг - едно нищо
Не че не е могъл да е честен, но все пак - къде си блял цяла седмица и какво си правил, че чак на летището да се обясняваш.

# 37
  • SF
Е, той не е знаел, че това е най-невероятната й седмица в живота й. И тя не е знаела дали следващата е нямало да бъде още по-невероятна. Казал й е нещо за сбогом.
Такива неща се казват на раздяла, не при запознанството.

# 38
Човек не може с логика да си замита преживяванията, за това говорех. Да седне и да си каже, тая любов, тия моменти са едно нищо, сега да вървим да работим.
Егоистично е да се каже минорно "повече няма да се видим" има варианти да си благодарен, дипломатичен и пак да приключиш нещата.

Наистина, да не отиваме в посока ма той трябвало да и каже истината, въпросът е в изказа, егоистичен и приключващ седмица bliss

# 39
Какво мислите за забранената и неизживяна любов?

Винаги ли остава тръпка?
Празни емоции за хора без работа.

# 40
  • Out of the Mix
Имам 3 големи любови досега, и трите трябваше да бъдат забранени по различни причини, но хубавичко си ги изживях всичките. Нямам никакви съжаления или скрупули. Изобщо като искам нещо, гледам да го получа. Отдавна съм на мнение, че бих съжалявала за пропуснати момнети, не за преживените такива.
Точно. Simple Smile
Но сякаш с годините и опита идва това за "пропуснатите ползи", миговете.
Човек няма какво да губи, впускаш се, с глава на раменете, и си го изживяваш, особено ако няма какво да те спира и задържа.

MDD91, разкажи още малко за "идеала ти за мъж".
Какво е правил за тази една седмица толкова? Мога да предположа, и навярно позная, но все пак нека чуя от теб. Simple Smile

# 41
  • Paris, France
Скрит текст:
Да, аз никога няма да забравя момчето което срещнах в Южна Америка. Той също като мен обикаляше държавите, но живееше в Калифорния. Прекарахме най-невероятната седмица в живота ми, където той ме спаси и от обир, и въобще емоции от всякакъв тип присъстваха.  Срам ме е да кажа колко дълго плаках след като всеки пое по пътя си и когато той каза на летището с тъга " Не мисля, че ще се видим някога повече".

Вече е близо 1.5 г. откакто сме се блокирали, но аз знам, че никога няма да го забравя  и , въпреки че имахме период, в който чатехме за малко и осъзнах, че не е перфектният, аз пак бих се впуснала. Това, което той показа за тези дни е моят идеал за мъж. Знам, че няма да го видя отново, но и знам, че няма да спра да се сещам за него и прекарасната ни седмица заедно.

Откъде знаеш? А не би ли побутнала съдбата малко? Екскурзия или бригада в Калифорния, по случайност на 2км от дома му? Да го поканиш в България и да предложиш да го разведеш из района, който е исторически и пълен със забележителности - гръцки острови, Турция?

Разкажи малко повече за него! Студент ли е или работи? Защо спряхте чатовете?

"Докато има живот, има надежда" - ми казваха баба ми и дядо ми. Много вярно се оказа.

Babri, разкажи как изживя забранените любови! Да знаят момите! 🤣🌞

# 42
Невенче, това са ми трите сериозни дълги връзки, от едната имам и дете. И трите пъти бях влюбена направо безумно, за щастие имах късмета и да е споделено. Връзките приключиха по естествен начин, без драми, просто отношенията стигнаха своя край. И трите пъти точката я сложих аз.
А забранени бяха, защото при всичките обстоятелствата не бяха благоприятни и нормални, но не искам да навлизам в подробности. тук.

# 43
Казват, че това е единствената вечна  любов - неизживяната.

# 44
  • SF
Наистина, да не отиваме в посока ма той трябвало да и каже истината, въпросът е в изказа, егоистичен и приключващ седмица bliss

Няма, няма... Ако ме познаваше, щеше да знаеш, че няма да плъзна разговора по тази плоскост.
Аз дори не се хващам за думите, които са му дошли, а като нещо, което и врабчетата са знаели, че е така. Повече едва ли ще се видят.
Сигурно не го е научила на летището. И двамата са знаели, че това е връзка със срок 1 седмица.
Ако има 2-3-4 варианта и той избере точно този, е обидно. Но ако вариантите са нула, е все едно дали ще го изрече на глас, или ще го премълчи, или ще измисли красиво обещание, или с езика на тялото, с поглед ще го покаже.
Добре, че не й е казал, че жена му го чака нервна.

Скрит текст:
Бях тийнейджър на един международен спортен лагер. Знаменателно изкарване и приключение беше. По цял ден и по цели нощи заедно. Спахме по 10 в стая. Накрая, когато се сбогувахме, плачехме и си спомням, че си казвахме точно това: Goodbye forever, с рускоговорещите същото на руски и аз научих много българчета да го казват и на френски.
С някои си пишехме. Аз си пишех с един руснак, унгарец, който не знаеше никакви езици, и с една германка. Пращахме си разни картички и дребни коледни подаръчета, звъняхме си по телефоните за Рожден ден, но никога повече не се срещнахме.

Общи условия

Активация на акаунт