КГБ = Клуб на Готините Баби - 224

• 33 685
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, момичета!
                 Стискам палци за Танитка и Мериан!
                 Браво на пиателя! Бързо да се оправя ръчичката!

Днес моето другарче има РД! Пийте по едно бЕло за негово здраве и бързо възстановяване!

# 121
  • Вила Великула
Дидия, честито да е твооето другарче. Бързо да се възстанови и да забравите тези неволи.

# 122
  • София
Скъпа, Дидиа ЧРД на съпруга ти:
Пожелавам да е жив, здрав и благословен. Дълги години да спите на една възглавница.
Наздраве :

Стискам и аз палци на Мериан и Танитка и се моля безпроблемно да преодолеят здравословните проблеми.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 09:46 от Nina NN

# 123
Дидия, ЧРД на другарчето ти! Да е здрав, всичко лошо да е зад гърба му, много здраве на всички ви и весело изкарване на празника!

# 124
Честито да е момчето ти Диди!
Здрав,обичан и щастлив!🍀🍀🎈🎈🎂🥃🥃
Наздраве!🥂

# 125
# 126
  • София
Много ми харесва, като има  материал за четене. Снощи рано заспах, сутринта отлетях по задачи и сега ви чета.
Доста се е събрало.
ДИДИА, ЧЕСТИТО НА МОМЧЕТО ТИ! ДА Е ЗДРАВ И ДА СЕ РАДВА НА ВСИЧКО, КОЕТО СТЕ ПОСТИГНАЛИ ЗАЕДНО С МНОГО ОБИЧ, ТРУД И УПОРИТОСТ!
И си казвам - сега БОРЯНА е сложила тортичка, ще има нещо сладко. Е да ама не! Не е моето това - ни напитките, ни тютюневите изделия. Отказвам се във ваша полза! Stuck Out Tongue Winking Eye Гола вОда съм. Grinning
Впрочем днешния ден започна с притеснение. Оставила съм фаровете включени и сутринта нямам акомулатор. Много отдавна не беше ми се случвало това. Повиках на помощ мой приятел от блока, който имаше днес час при мен. Внучката закъсня за училище, а аз само 5 мин. за работа. После с Ромео са заредили акомулатора и той ми докара колата. Сега отново съм "Ах, летете ескадрони..."
За МЕРИАН и ТАНИТКА стискам яко палци, всичко да е наред! Ще чакаме да се обадите, момичета, когато можете.
Гушкам пИятеля. Костенура само ще го погаля. Grinning

# 127
  • София
Обаждам се!
Дидка, честит да е мъжът ти! Весел празник!
Изследванията ми минаха. С големи перипетии. Сега ще се видя с лекаря да каже какъв е резултата.

# 128

Ето и торта , какво да правя. Нали е  мъж, питие, ама ... извъртях и тортата. жив и здрав.

# 129
  • София
Стра'отна си БОРЯНЧИЦЕ. Като му дойде времето и за мен да извъртиш една такава. Същия модел. Stuck Out Tongue Winking Eye
Леле, какъв ентусиазъм ме е обхванал. Отметнах няколко задачи за нула време. Много се кефя, когато задрасквам заплануваното в списъка. Сега съм в заслужена почивка. След малко отиувам да прибера малкото чаве. Останаха да поиграят в училишния двор, на слънчице.
МЕРИАН, ще стискам още палците. Дано резултатите да са добри! Пожелавам ти го!!!
ПП БОРЯНИЧ, аватара ти е много сладък. Сигурно е от детските ти годинки. Simple Smile

# 130
  • София
Здравейте пак! Фло, почивай сега. Палците ще ги стиснеш след 10 дни, тогава ще излязат резултатите. Замалко да се откажа днес-не могат да ми хванат вена. Направо ми писна от проблеми!

# 131
  • София
Четиво за размисъл.
За всичките ми приятели, независимо колко са ми близки, защото смятам, че е редно. Всеки минава през трудни моменти в дадена част от живота си. Животът не е лесен. Затова ще ви дам малко храна за размисъл: знаете ли, че най-силните хора всъщност обикновено са най-чувствителни? А знаете ли, че тези, които показват най-много грижа към околните най-често стават жертва на несправедливо отношение? А че тези, които обикновено полагат грижи за останалите през цялото време, всъщност имат най-голяма нужда от това някой да се погрижи за тях? Може би не знаете, но трите най-трудни за изричане фрази са "Обичам те.", "Съжалявам." и "Помогни ми.". Понякога е нужно да погледнеш зад усмивката на някого, който само изглежда щастлив, за да видиш болката, която може би изпитва. До всичките ми приятели, които минават през труден етап в момента: нека да започнем инициатива за добри намерения. Имаме нужда от такива. Ако не видя името ти - ще разбера. Ще си позволя да ви помоля да копирате и публикувате от свое име този статус за поне час, за да подкрепим тези, които имат проблеми в семейството си, със здравето или работата си или изобщо каквито и да е трудности, за да им покажем, че някой го е грижа. Направете го за всички, защото никой не е имунизиран срещу тези чувства. Надявам се да видя това по стените на всички ви за морална подкрепа. Знам, че някои от вас ще го направят. Аз го направих за приятел и ти можеш също. Не споделяй. Копирай.

# 132
Дидия, честит рожден ден на ТМ!

Мериан, стискам палци всичко да е наред!
При нас го дават слана за утре. Цял ден се назландисвах и като се притъмни хукнах за прибирам саксии с китки в парника. Утре ще ги изкарвам пак навън. Класическото отмък- примък. Това мразя най-много през есента и пролетта. Но пък си обичам китките.

# 133
Привет, привет момичета!
Чета ви от ранна утрин, но нямах възможност да пиша. Палците ги стисках силно и хубави мисли пращах. Дано всичко е добре и наред при вас момичета. Мериан, Танче ❤️

Диди, честит рожден ден на либето ти!  Здраве, спокойни и щастливи мигове с любими хора! 🥂🍀🌞

При мен сивота, от оная която си обичам. Понеже тук направо си сви студ направих една супа от свинско рагу. Импровизирани пици с тортили (неочаквано, но много вкусно се получи, а и бързо става) , салатка и отметнахме вечерята. Сега се разходих в нета, при вас и май ще се ориентирам към леглото.

# 134
  • Вила Великула
Кассс, аз също съм правила пица от тортила. Скоро гледах рецепти за такива пици и слепваха по две тортили посредата с кашкавал и така правеха пицата. Твоята рецепта каква е?

Общи условия

Активация на акаунт