БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 15 (Между два сезона)

• 28 959
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
Той мъжа и има механа, ама тая механа е на майната си от тях. Докато ида да си взема храната, предпочитам да сложа една супа да ври. Подготовката и е точно 10 минути.

# 736

Малко е плашещо вече.Тя всяка вечер е при него, даже и Емилия като беше

# 737
Да и аз мисля, че от сторитата от онази вечер стана ясно, че и майката на Емилия беше там.
А на въпрос от потребител дали Георги си търси жена, Емилия първо категорично отговори НЕ. Хмхм.

# 738
Ако Георги е 90 набор, а Гери 77, то 13 години разлика не е чак кой знае какво.

# 739
Ако Георги е 90 набор, а Гери 77, то 13 години разлика не е чак кой знае какво.

И аз така виждам нещата, жената е свободна, той също.

# 740
Е, Сигме, не е ама самата ситуация в това шантаво семейство вече излиза от всякакъв контрол.
Тоест, ако са заедно Георги автоматично става и чичо и доведен дядо на Еме.. е,не, не Grinning

# 741
Е, хубаво де. Не е новаторка. Софка Маринова внесе тоя модел още преди много години.
Да ти кажа, че Емели баш баба и дедо са и проблема в живота  при толкоз майки и бащи.

# 742
На Софка Маринова си е в кръвта и в маалата дето се вика.
То вече и тия почвам да се чудя с какъв венец са ама здраве да е.
Жалко за децата, че след време няма да завършат проекта "Родословно дърво" в училище с отличен.

# 743
Да, ако заключим отношенията на тях двамата, нека се обичат.
  Но тази любов, дето блика от Гери към всички мъже Бачорски, и най-вече Даниел, след начинът ,по който е постъпил с Емилия, ми е много неуместна, да не използвам други думи.
  И преди писах - нормални взаимоотношения са  препоръчителни, в името на детето, но толкоз много обич......ма тя майка му не го обича толкоз . Голям омайник е Даниел значи.

# 744
Оле , аз реших че е много млада тази жена на снимката.
Не знам защо се мисли , че е гей , може би прилича ми прилича малко на Азис .

# 745
Ако имат желание ще се научат да готвят. Все едно наши произведения не са хвърчали по кофите докато се нацелят. Това да и е кусура на Емилия. Пък и на Атанаска.
За мен Емата трябва да си седне на гъза и да си оправи апаратмента. Не детето и да зависи от любовните настроения на двамата възрастни.
Точно си мислех, че вместо да си сменя колите от скъпи по-скъпи, можеше да си оправи жилищния въпрос. Но това си е моето мнение, аз така бих постъпила. Че тези местения през два месеца не се отразяват добре на детето.

# 746
Да и аз мисля, че от сторитата от онази вечер стана ясно, че и майката на Емилия беше там.
А на въпрос от потребител дали Георги си търси жена, Емилия първо категорично отговори НЕ. Хмхм.

И аз с такова усещане останах. Забелязах същото като теб, но не ми се коментираше тук в темата.

# 747

Общи условия

Активация на акаунт