Отговори
# 495
Скрит текст:
Еми, някаква половин чертичка виждам аз. И аз съм за кръвен, поне да не се чудиш има ли нещо, няма ли.

V-gs, супер новини за ТСХ. А ФТ4 може ли да се покачи до нормални нива само' без хормон? Стискам палци за прегледа.

Sis, чакаме днес поне тройно чхг, добре изглеждат чертичките.

За добавките при бременност - пих минимални дози витД и инофолик. Това ми назначиха, това си пих (за хубаво или за лошо) Grinning Но още в начална бременност прочетох нещо, което ми подейства много успокояващо - бебето ще си вземе необходимото, дефицита си е за сметка на майката. Разбира се не говорим за някакви критично ниски нива на основни витамини, но то освен ако човек не е недохранен или ако няма сериозни здравословни проблеми, е трудно може да се докара до там.
2402, Мерси! Аз задължително ще се позаинтересувам за витамините, защото не консумирам почти никакво месо (просто не харесвам), само пилешки хапки общо взето и ям много малко зеленчуци като видове (само тиквичка и картоф). Майка ми е фармацевт и цял живот пия някакви витамини, за да мога да си набавям нужното, понеже от храната не ми е достатъчно.
Благодаря ви за всичко момичета! Heart

# 496
Sis, аз не ям месо от няколко години. Гади ми се от миризмата на месо. Но хапвам морска храна. Поне за момента не са ми споделили за някакви конкретни добавки да взимам. Аз съм само на Omega3 и вит Б комплекс. Ще пусна вит Д да видя как е и ще видим по колко ще го включим. Ще се радвам да споделиш при теб как е.

Вики Надявам се жлезата да се възстанови сама и да не се налага хормон.

S.G.C Чакаме и твоята фотосесия ❤

# 497
  • Замък сред облаците
Мрън. Хашито ми се е обострило - високи МАТ. Почти 20г ги държа под 200. Сега ще минавам явно на противовъзпалителен режим.

Скрит текст:

# 498
Съжалявам, AA , аз също имам Хашимото и хипофункция, все още нямам антитела, но от повече от две години се храня без глутен и млечни и смятам, че заради това поддържам да нямам антитела. Предполагам,че нещата ще си влязат в норма като минеш на този режим.
Мрън. Хашито ми се е обострило - високи МАТ. Почти 20г ги държа под 200. Сега ще минавам явно на противовъзпалителен режим.

Скрит текст:

# 499
2402, мъничко се е вдигнало за 1 месец, пак е в референтни де, но все пак и до преди 2 седмици приемах КС, много се надявам, че ще се вдигне поне до 13-14, може и този боуен да помага.

АА, май май, или много късна О (на което се надявам), защото гледах сега, че тази стойност е за 2, 3 дни преди МЦ и предвид, че преди 10тина дни имах някакво воднисто течение.. ще отида на АГ така или иначе да ми даде амб.лист за хормони на 3ти ден, да видим какво се случва.
Относно хашимото, аз на този боуен ходя по препоръка на моя приятелка с хашимото с много време опити за второ дете. С някаква специална диета (мисля, че ходеше при диетолог) и боуен е успяла да го вкара в норми за няколко месеца и наскоро роди. Не знам дали при всеки би помогнало това де, но само с това мога да ти бъда полезна.
А за млечните пък имам позната, която с години имаше проблеми с овулацията и нередовен Ц, 4-5 години опити и накрая се оказа, че е от млечните, но защото не ги е приемала изобщо (на някакви здравословни режими беше и тя). Почна с кисело мляко и кашкавал няколко месеца, Ц се нормализира и успя естествено. Така че явно не е добре и да се изключват напълно 🙂

# 500
  • На изток от Ада
Че те могат ли по каса , хормоните на 3 ден Вики?
АА кофти дано го смъкнеш бързо!

# 501
Аз честно казано за пръв път чувам за някой, който е спрял млечни и има отрицателно въздействие, но то много зависи и от начина на хранене. Ако да речем вместо млечни се замества със соя или пък самото хранене не е достатъчно балансирано, е възможно. Аз преди да спря млечните правих редовно цистити. Иначе по мое мнение за не приемащите месо е хубаво да се приема Б12, разбира се след пускане и на кръвни изследвания.
2402, мъничко се е вдигнало за 1 месец, пак е в референтни де, но все пак и до преди 2 седмици приемах КС, много се надявам, че ще се вдигне поне до 13-14, може и този боуен да помага.

АА, май май, или много късна О (на което се надявам), защото гледах сега, че тази стойност е за 2, 3 дни преди МЦ и предвид, че преди 10тина дни имах някакво воднисто течение.. ще отида на АГ така или иначе да ми даде амб.лист за хормони на 3ти ден, да видим какво се случва.
Относно хашимото, аз на този боуен ходя по препоръка на моя приятелка с хашимото с много време опити за второ дете. С някаква специална диета (мисля, че ходеше при диетолог) и боуен е успяла да го вкара в норми за няколко месеца и наскоро роди. Не знам дали при всеки би помогнало това де, но само с това мога да ти бъда полезна.
А за млечните пък имам позната, която с години имаше проблеми с овулацията и нередовен Ц, 4-5 години опити и накрая се оказа, че е от млечните, но защото не ги е приемала изобщо (на някакви здравословни режими беше и тя). Почна с кисело мляко и кашкавал няколко месеца, Ц се нормализира и успя естествено. Така че явно не е добре и да се изключват напълно 🙂

# 502
Наси, не може по каса, но ще минат с допълнителното здравно 🙂

Еспресо, и за мен беше изненадващо, защото и аз навсякъде чета, че за жените млечните не са ок, ама е факт, че само тази промяна е довела до нормализиране на Ц и О. Иначе да веганите си е задължителен приема на Б12. Аз ям месо почти всеки ден и пак ми е нисък.

# 503
  • На изток от Ада
Аха , тя и Личната ме ми даде, но ддз пак да питам .

# 504
АА, дано бързо се повлияеш от режима!
Аз също съм със смесени чувства от моя опит 4 месеца без глутен. Млечните така и не ги спрях. Цикълът ми тотално се беше разбъркал, идваше ми веднъж на 34 ден, веднъж на 24, веднъж овулация на 13 ден, веднъж на 23 и то с два доминантни фоликула. Не знам дали само от това е било, приемах и всички назначени добавки през този период, Началото на септември пък се разболях за пръв път от години. 20 дни по-късно пак цъфнах болна. Grinning Но аз накъде след първото боледуване започнах да си позволявам все по-често и напоследък с целия стрес покрай инвитрото и семейни проблеми не бих казала, че съм се хранила по най-добрия начин.

# 505
АА успех с режима и бързо да влязат в норма.

VsS , що не пуснеш един Прогестерон и мъката да спре.

# 506
Момичета,малко извън темата, но да попитам някоя от вас има ли допълнително здравно осигуряване към Евроинс и да си е пускала тромбофилия и антифосфолипиден синдром? АГ ми назначи тези изследвания и в пакета ми пише, че влизат имунилогични и генетични излседвания, но отказаха да ги покрият. Тромбофилия било вродено заболяване и затова.

# 507
Аз съм с Евроинс Лукс или Премиум пакет и ми ги отказаха също.

# 508
Аз съм с Евроинс Лукс или Премиум пакет и ми ги отказаха също.
Премиум съм и аз, значи изобщо да не се надявам.

# 509
SGC , днес извадихме още две Я . Обадиха ми се ембриолозите , че едното ембрионче е станало перфектен бластоцид - 4 АВ и ще го изследваме , а другото го чакаме до утре , защото е забавило развитие . Според оценката ще преценя дали да го пидираме , но по-скоро няма .

Общи условия

Активация на акаунт