Отговори
# 795
  • На изток от Ада
Аз продължих да дълбая за опити. Всъщност не зная кога ще има опити...

# 796
Аз продължих да дълбая за опити. Всъщност не зная кога ще има опити...

Наси сериозно си поговори с мъжа ти. Много пъти съм го казвала. Не го разбирам защо му е по важно апартамента и колата. Ти трябва да го поставиш това на масата и да му кажеш че искаш да си майка и дали е с теб. Няма какво да го чакаш. Достатъчно си търпелива

# 797
Наси, аз разбрах, че имате план. Ти пускаш имунологични, а той почва добавките. Като излязат имунологичните може би ще знаете следващата стъпка. То аз не съм наясно какво може да излезе на тях, но ако е нещо за терапия - правиш я и опити, ако не - директно опити. Така му кажи. Simple Smile

# 798
  • На изток от Ада
Жаки благодаря!
Ванила ми вчера това каза . Днес каза че не знае кога ще има опити и дали. Не искал да пие добавки защото после трябвало опити...

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 18:29 от nasito8988

# 799
Жаки благодаря!
Ванила ми вчера това каза . Днес каза че не знае кога ще има опити и дали. Не искал да пие добавки защото после трябвало опити...

Много ми е гадно за теб, защото усещам, че го искаш, той не знам защо се дърпа .. може би и той си има причина но с мълчание не се оправят нещата

# 800
  • На изток от Ада
Ами нова песен запя!
Преди казваше , ще се справиш, има и слепи хора с деца. Понеже съм с ТЕЛК...
Абе мн не се съобразяваме с мен. Даже се цупеше че отказах час при Сигридов .

# 801
Наси, ясно е, че си има своите притеснения ТМ. Всеки ги има, пък вие през толкова сте минали.
Ама да се изправи и да ти каже какво чувства и мисли в прав текст. Ако иска да имате деца, ще трябва опити, да. Ако поради някаква причина вече не иска - не е честно да те мотае. Вярвам, че е притеснен и затова реагира така, ама това напред-назад е убийствено.
Извинявай, че така директно, ма има нужда от стягаме ТМ.

# 802
2402, а предната СГ на същото място ли е пускана? За подвижността и броя има значение точно колко дни въздържание е имал. Ние на 5 дни покриваме минимума на броя, но подвижността е по-ниска (към 40%). На 2 дни подвижността е 66%, но общия брой е трагичен. Иначе за боледуването мисля, че оказва влияние след известно време и то ако е било нещо сериозно.

Наси, жените сме обикновено тези, които трябва да ги насочим тези леко неориентирани мъже кое е по-приоритетно. Кола може да си купи и след 2, 3, 5 години, но деца не се знае до кога ще може да прави/правите. Това е малко крайно изказване, но при нас например също имахме някакви приоритети кола, апартамент, но като ми откриха миомата преди 3 год. седнах, обясних му на мъжа ми, че за мен часовникът тиктака и трябва да се действа, а и той е доста по-голям и всъщност тогава започнахме с опитите. Наистина сядаш и му поставяш въпроса, не чакай той да се сети, че някои неща не са вечни. Всички тук сме с теб! 🙂

# 803
Според мен и него го е страх от евентуална нова загуба и намира оправдания, за да я избегне. Човекът няма “механизъм за справяне”, но това не означава, че не трябва да е честен с теб и да не каже откровено и открито как вижда нещата занапред.

Иначе.. Пуснете палците, момичета. Другият месец на ново. 🤍

# 804
  • На изток от Ада
Вики много мило!
Реално не исках да ви занимавам с мойте неща. Не искам  да излизам от темата.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 19:03 от nasito8988

# 805
Наси, ТМ има нужда да му кажеш всичко директно, нали знаеш, че мъж от намеци не разбира... Сядаш и ребром поставяш въпроса.... ще или няма?!
И аз като V_sS сме с голяма разлика с ММ ама седнахме и казахме.....правим това, това и това .... опити стартирахме още преди 3 години (имахме кола на лизинг, два кредита и ремонт правихме на жилището, в което сме в момента), но това не ни отказа, така че не мисля, че това е реална причина. Проблема на ТМ е друг и нека си го каже директно! Надявам се да не те обидя с директността си.

# 806
  • На изток от Ада
Белив не ме обиждаш.
Ами нз какво иска. Ние имаме 3г разлика той е по млад

# 807
Има някакъв гаден вирус в момента. И за кашлица и за гърло препоръчвам мед със сода в съотношение: 2 с.л. мед и 1 с.л. сода- хапвате по малко и задържате в устата, докато се разтопи. Дозата се прави сутрин и вечер!
На всички +++, честито Heart
Наси, говорете директно и прямо - няма място за отлагане на проблема, трябва м/у вас двамата да си изясните всичко. И само за протокола- моят е 7г. по-млад. Винаги дава зор повече от мен. Стискам ти палци и желая успех Green Heart

# 808
  • На изток от Ада
Може би има значение че когато се запознахме той беше на 22..
Ами има си страхове но едва ли по-големи от мойте.

# 809
Нашата е 13 години, но това никога не ни е било пречка, а напротив.... никога не съм се съмнявала, че това е мъжа за мен. Но всичко винаги се изговаря и се взема решение, удовлетворяващо и двамата!

Да, върлува нещо ужасно..... много от рано се почна с тези вируси и аз покрай работата с децата не ми се мисли ..... от януари не бях боледувала, ама сега ме събори .... почнах от 1 октомври да си вземам сутрин по 1 лъжица черен бъз сироп на гладно, дано има ефект. Пролетта това ме спаси от тежки грипове и вируси....

Общи условия

Активация на акаунт