Отговори
# 825
Кенди, ние палците няма да ги пускаме до следващия месец!
Файона, може би и на тях им е неудобно и се правят на ударени, много хора реагират така за жалост. Аз лично бих си казала, че не ми е станало приятно. Ако тогава вече не се извинят, може би бих си преосмислила отношенията с тях.

# 826
  • Замък сред облаците
Анди, кураж, момиче!

На останалите - прегръдки!

# 827
  • На изток от Ада
Кенди съжалявам.
Успех на всички момичета... Аз пак ще говоря с ММ. Сега ще мисля. И няма да излизам от тук за сега.

# 828
Аз усещам, че колкото по-открито говоря за това през което преминавам и приемам с вдигната глава преживяванията си, толкова по-добре се чувствам и не оставям шанс на хората да ме засягат. Това е възможно обаче само сред хора, които могат да ме изслушат нормално. Към кратките, гадни подмятания нямам все още  рецепта за справяне, но много ми се иска да мога да ги забивам с прям отговор.
А хората, които са ме изслушали и пак не разбират и ме дразнят - е, тях ги избягвам без грам угризение.

Наси, успех за разговора. Не оставя нещата ме изяснени.

Анди, при мен в най-ревливия ми период много ме дигна една билка - Златен корен. Тук някой ми я препоръча и съм безкрайно благодарна! ❤

# 829
Здравейте , момичета! Ще искам вашето мнение .
Имам момиче на 9 г , с мъжа ми искаме второ , но не се получават нещата от 2 години правим опити.  В началото на месеца почнах да си мажа бикини зоната с билкови крем за регулиране на хормоните (сутрин и вечер ) . Дойде времето да ми идва цикъла и аз го спрях , един ден преди да ми дойде , така ми казаха , НО цикъла не ми идва , вече 5 ден закъснение ! Нямам и признаци да ми идва , нищо не ме боли , не ми се яде сладко. Правих тест за бременни на believe вътре са два теста и пишкаш върху тях  и двата са отрицателни . Жената от която си купих крема , каза че не може да е от него,  той е за регулиране на цикъл . Та въпроса ми е , какво може да ми е ? Има ли смисъл да купувам друг тест на друга марка ? Ако и той е отрицателен ясно , ще ходя на гениколог , но при моята се чака поне 7 дни , някой идея какво може да е ? Може ли да се наложи да влизам в болница да ме чистят нещо?Вкарала съм се във филми .

# 830
  • София
Здравейте , момичета! Ще искам вашето мнение .
Имам момиче на 9 г , с мъжа ми искаме второ , но не се получават нещата от 2 години правим опити.  В началото на месеца почнах да си мажа бикини зоната с билкови крем за регулиране на хормоните (сутрин и вечер ) . Дойде времето да ми идва цикъла и аз го спрях , един ден преди да ми дойде , така ми казаха , НО цикъла не ми идва , вече 5 ден закъснение ! Нямам и признаци да ми идва , нищо не ме боли , не ми се яде сладко. Правих тест за бременни на believe вътре са два теста и пишкаш върху тях  и двата са отрицателни . Жената от която си купих крема , каза че не може да е от него,  той е за регулиране на цикъл . Та въпроса ми е , какво може да ми е ? Има ли смисъл да купувам друг тест на друга марка ? Ако и той е отрицателен ясно , ще ходя на гениколог , но при моята се чака поне 7 дни , някой идея какво може да е ? Може ли да се наложи да влизам в болница да ме чистят нещо?Вкарала съм се във филми .

нито знаем какво е съдържанието на крема, нито сме на ясно каква е продължителността на цикъла и фазите... на този етап единственото решение е посещение на АГ.

# 831
  • Be realistic - plan for a miracle.
Посещение при гинеколог, за да сте спокойна.

# 832
Крема е Муун райз на Аквасорс с див ям , ползвах го около 15 дни . Цикъла ми е на 28 дни , никога не ми закъснява , в повечето случай още на 26 ден започва да ми зацапва , продължителност 5 дни , нормален , не е свръх обилен. Не съм имала проблеми с цикъла . Питам дали някой има опит какво може да е ? В момента нито ми е подут , нито ме боли , нямам напрежение в гърдите .

# 833
  • Замък сред облаците
Колкото и да съм скептична към подобен начин за регулиране на хормоните, дивия ямс е за повишаване на прогестерона. Ако е по-висок сигурно ще удължи лутеалната фаза и оттам ще забави менструацията.

# 834
Аз не съм обнадеждена за този месец, мисля че О вместо да предстои е минала и в най-добрия случай сме правили опити точно в деня на О, но не и преди нея ( 5 дни преди това не го броя) , което никакви надежди не ми дава. Яд ме е повече, защото имах някакви бодежи в яйчниците, но си казах, че е нищо, защото в твърде рано за овулация пък накрая ще излезе че баш тогава в бил момента. Ама каквото такова, ще наблюдавам к ще тествам още 3-4 дни и после каквото сабя покаже Grinning

# 835
Файона, в никакъв случай не е, защото ти си станала прекалено чувствителна. Аз щях да побеснея при подобна ситуация. Казала съм на доста малко хора в приятелското ни обкръжение и на когото и да съм го направила, това значи, че им имам доверие и разчитам на тях. Много неприятна ситуация и аз също не бих си замълчала в случая. Но аз съм си и крайна.

2402, а ТМ от колко време не приема добавки? Дали е възможно те да не са му повлияли добре тогава? Аз в момента за ММ се чудя дали нещо такова не се е получило и обмислям като свърши сегашните след седмица, да не му взимам нови. Само Д, CoQ10 и някое друго от моите хапчета да пие. Също забелязах, че винаги има някакъв показател, който е крайно зле - ще има концентрация, но подвижността ще е ниска или ще има по-малко сперматозоиди, но с много добра подвижност. Някак все е едното за сметка на другото. Нали... като изключим, че напоследък абсолютно всичко беше зле Neutral Face

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 09:51 от _snowflake_

# 836
Колкото и да съм скептична към подобен начин за регулиране на хормоните, дивия ямс е за повишаване на прогестерона. Ако е по-висок сигурно ще удължи лутеалната фаза и оттам ще забави менструацията.
Крема не съм го мазала от 6 дни , трябва повече време да се изчисти, записах час за гениколог за 15.10 , до тогава да си чакам . Нещо мога ли да направя ?

# 837
  • Be realistic - plan for a miracle.
vesi_mir, aз малко се учудвам, че след като имаш редовен цикъл без отклонения си започнала да прилагаш билков препарат както сама се изразяваш "за регулиране на цикъла". Изследвала ли си някакви хормони, които да трябва да се наваксат, коментирано ли е мазилото с лекар преди да започнеш да го използваш?
Както АА предположи - и според мен е от допълнителният прогестерон, който си приела чрез тази добавка. Понякога подобни неща вместо да помогнат - пречат. Без доказан проблем аз не бих експериментирала Simple Smile

# 838
Ех значиии, големи експерти - не можело да е от крема. От къде е толкова сигурна тази жена, че не е от крема? И именно при положение, че сама казваш че имаш редовен цикъл, пиейки каквото и да е за “регулиране на цикъл” ще го обърка. Даже няма да коментирам, че див ям пие майка ми която е в менопауза, а не е за жени, целящи забременяване. След като не се получава бебето 2 години, логичната стъпка е посещение при репродуктивен специалист, а не
Скрит текст:
боклуците на
аквасорс. Проблема може да е при мъжа.

# 839
Я, кажете.. исках да видя как са нещата на 3ти ден от цикъл с хормони и алибали.. имам някакви неща от ендокринолог изредени за изследване… мога ли да пусна нещо или ще е мазало.. или пък няма да има отражение?

Общи условия

Активация на акаунт