💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 674
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Минали сезони не се ли мотаеше една гребна лодка в близост до плуващите? Сега и от това ли спестиха?

Кралев е много неприятен - поне според това, което показват - взима се за много важен, мисли си, че върти всички на пръста си, но ще му дръпнат килимчето под краката (надявам се).

# 421
Беше смешно спасяването на Добрин и поради друга причина - Добрин бедства на понтона и ни го дават в далечината как маха с ръка, все едно самите оператори ги е страх или няма как да се доближат до него Joy

Наистина ми дожаля за него да го оставят сам така там.

# 422
  • София
Малко е вероятно и дано никога не става, но ако някой плувец вземе, че припадне на понтона? Пак ли с каяка ще го извлекат? Ох, да се смееш ли, да плачеш ли ...

# 423
  • Буркина Фасо
там се смята, че са отишли що годе подготвени участници, знаещи, че има битки и с плуване.
като гледам разстоянието до понтона е не повече от 30-40 м. - колкото е до шамандурите по плажовете.
когато ние влизаме в морето с нас винаги ли има спасител ? ами ако плажуващ припадне в морето или му се схване крака ?
вчера ако този имаше проблем защо не се обърна да плува към морето, а продължи към понтона? защо не поиска помощ ?  са не говорим, че половината са плувци от класа.

# 424
Трагикомичното в ситуацията беше, че Добрин бедстваше от самото начало/видно е, че не добър плувец и влезе със страх в морето/, но толкова време си го оставиха да се оправя, че си стигна някак си до понтона, на който си откара още толкова време/явно са се чудели какво да го правят/, и накрая решиха да пратят"професионален екип" да го спасява, прощавайте да го " до...удави". Много ми е интересно кой спаси Добрин и Спасителя с кануто накрая - не дадоха. Но пък изпращяха главата на Добрин в желязото докато го носеха - сякаш последен опит да се "отърват" от него, като сцена от някой трилър.🤣Как да не ти стане смешно...

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 20:32 от a.vasileva

# 425
Знаех си, че Пелипенко не може да е чак толкова наивна и глупава, радвам се че бързичко тя и Изи се осъзнаха как ще ги пуснат по пързалката, докато им говорят К и Б тинтири-минтири.

А те двамата наистина се помислиха за големи играчи и стратези и спряха да се преструват, а на резиденцията съвсем си показаха истинското лице и отношение към (уж) тяхната коалиция.

Мен Димитър също никога не ме е дразнил, малко само като каза в началото, че Малви още била влюбена в него, пък тя изобщо не изглежда и грам заинтересована 😂
Като цяло до момента и двамата ми правят супер впечатление - обрани са, няма го това "Аз,аз", силни са и на арената се раздават, не ги пречупи това, че още от началото им сложиха мишена на гърба.

Добри направи ходът на сезонът ( или поне първият топ такъв, надявам се да има още такива обрати ), радвам се че не се е поддал на глупостите на Кралев и че използва главата си да мисли, а не чака някой да ме какво да прави и накрая да се окаже нечий бушон.

Мерките за сигурност няма да ги коментирам, поне да го бяха някак изрязали от монтажа, голям срам, добре че не се случи най-лошото 🙏

Марто - още от визитката го харесах, заслужаваше да влезе и браво за уравновесеното и възпитано държание, не се нахвърли като животно на храната, прояви уважение към всички, опита се да не се натрапва и остави всеки сам да си каже как вижда ситуацията в племето.

Както и се очакваше К и Б бяха във вихъра на лиготията и самохвалството, но мисля че той ги усети, че не са искрени и няма да прати жена, камо ли Малви.

Габи получи голям минус от мен, може ли така да се заяжда и напада Венци, той добре й го каза че гладът не й се отразява добре и ще се опита да не я дразни допълнително ( макар че никой не разбра с какво точно, а и тя не заслужава да се съобразява с нея, ама явно е джентълмен).
Не само тя е гладна и мръсна и скапана, ама и не прави нищо да си разнообразие престоя.
Някой беше писал, че е глезла и е прав(а), а явно обича и да се налага.

Не исках Светлин да спечели, защото наистина си е глупавичък, а и сега с тези грошове ще се облажи и Рени.

Калоян ми е по-симпатични, макар и той да зацикли на пъзела, но пък плува чудесно в това опасна море, то се вижда от дрона като показват отгоре колко са силни теченията.

# 426
Аз така ни в клин ни в ръкав, да попитам Марешка в кой сезон на Игрите участваше? Върти ми се тозина Неделчо и Туджаров с Тими и Паулина, който май беше втори??

# 427
И аз мислех, че Тими бил е във втори, но се оказа трети. За мен беше първия сезон, който гледах. Марешка е била в някой от предните два 😁

# 428
  • На Изток от Рая
Аз така ни в клин ни в ръкав, да попитам Марешка в кой сезон на Игрите участваше? Върти ми се тозина Неделчо и Туджаров с Тими и Паулина, който май беше втори??
Марешка беше в първи сезон

# 429
  • София
Грешка.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 19:51 от Ива*

# 430

Може да се допълни с още една снимка, на която професионалистите натресоха Добри в железния кол.

# 431
  • Sunshine state
Марешка беше в първи сезон.
Кралев ще гризне дървото и с право - арогантен и неприятен тип. След него и 'спътника' му с велик ум.. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 432
  • На Изток от Рая
Я, Малвина дели спалнята с Мартин, малко ѝ завиждам😀

# 433
И червените не го искат Кралев
Офффф много ми е анти.Той и тета  Галя

# 434
Мъжете в червеното неплеме заслужават да са в играта. Това отделяне със седмици не е добре.
Кралев стяга раницата.
Варелите са намазани с грес.
Екшън!

Общи условия

Активация на акаунт