🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 792
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 825
Много благодаря за идеите. Ще ги обмисля и разгледам. Иначе и аз мислех Коледна топка с персонализация, "първата коледа заедно" или нещо от сорта, както и за сет с подправки. Но само това не е достатъчно, че става дума за много близко семейство. Одеяло сме им подарявали и беше добра идея.

# 826
Само че спалното бельо зависи от размерите на спалнята, завивките (обща или поотделно) и възглавниците, така че има известен риск да не ги уцелите.

# 827
  • София
не знам дали е приложимо, но за едно младо семейство (първа Коледа като семейство) поръчах от тему подложки за сервиране. Те са музиканти и са запалени по виниливи грамофонни плочи, затова избрах няколко размера, все кръгли грамофонни плочи - едните са за чаши - те са със "стойка" - грамофонче, събират се върху нея, ето такива:
Скрит текст:

за чинии - среден размер, те си нямат такъв шпиндел, просто подложки са - пак от тему,
и намерих и едни много големи (диаметър 40см) - тях си ги представям за средата на масата, под салатата, примерно - ето тези:
https://shantavo.bg/Za-doma/gramofonna-plocha-postavka-za-chinii
Отделно купих за кучето им подпожка за кучешки панички, за съжаление не намерих подобна, та просто пише water/food на нея.
Купих им и ел. тирбушон, наскоро давах линк към него.
От пепко, пък, взех едни кошници, ама не са много големи и не знам дали ще събера всичко вътре:
https://pepco.bg/produkti/кошница-с-еленчета-613727/
Смятам да сложа всичко в кошницата (подложките някак сгънати по периферията, тирбушона по в средата), бутилка вино, бонбони "Моцарт", кучешки бонбони, коледна играчка (ще се завъртя на коледния базар да харесам нещо), опаковки, опаковки и..накрая опаковките и дреболиите излизат повече от подаръка Joy

Друга идея е ваучер за съвместен масаж, ако са любители, де, дегустация на вино, театър на сетивата, вечеря в ресторанта на шеф незнамсикой. Изобщо за млада двойка ми се струва една идея по-лесно, отколкото за такива, на които през годините сме им подарявали по разни поводи ... ами всичко, което ми хрумва.

# 828
Много благодаря за идеите. Ще ги обмисля и разгледам. Иначе и аз мислех Коледна топка с персонализация, "първата коледа заедно" или нещо от сорта, както и за сет с подправки. Но само това не е достатъчно, че става дума за много близко семейство. Одеяло сме им подарявали и беше добра идея.
;

Може да купите кошница или щайга, която да декорирате коледно и да сложите вътре нещата, които сте избрали плюс бутилка вино и две чаши с техните имена. Може би и метална кутия с бисквити.

# 829
Хубави идеи има в темата запазих си няколко Simple Smile особено много ми допадна ДНК тестът
За съпруга ми още се колебая - той иска нож или часовник.
За 16г тийн - тениска и не знам какво още
За 6м бебе - книжка
За приятелката на тийна - коледна играчка, комплект чайове (любител е)
За двамата - коледни чорапи от пиринхил и коледни чаши за чай
Ролъчах коледни метални кутии - ще напълня едната с домашно приготвени  сладки и ще ги изпратя на родителите й.
За мен лаптоп
Семеен подарък - ирисова фотография на тийн и бебе Simple Smile засега се съгласи да се снима дано да не ми откаже впоследствие Sad

# 830
Хубави идеи има в темата запазих си няколко Simple Smile особено много ми допадна ДНК тестът
За съпруга ми още се колебая - той иска нож или часовник.
За 16г тийн - тениска и не знам какво още
За 6м бебе - книжка
За приятелката на тийна - коледна играчка, комплект чайове (любител е)
За двамата - коледни чорапи от пиринхил и коледни чаши за чай
Ролъчах коледни метални кутии - ще напълня едната с домашно приготвени  сладки и ще ги изпратя на родителите й.
За мен лаптоп
Семеен подарък - ирисова фотография на тийн и бебе Simple Smile засега се съгласи да се снима дано да не ми откаже впоследствие Sad
Снимките на ириси стават ли за бебе? Някъде гледах май, че е за над 4г. или нещо такова.

# 831
Моят ДНК тест вече се обработва. Bowtie По датите, които са ми заложили, ще го получа по Коледа.

# 832
Какви са тези ДНК тестове и къде се правят?

# 833
ForestFairy13, дано да не си права Sad утре ще проуча и ще пиша.

# 834
S.G.C., табелка за входна врата с общата им фамилия. Ако се изработи от дърво, може да е много симпатична. По едно време подарявахме на всички младоженци като добавка към сватбения подарък.

Също - дървени, гравирани с фамилия ключодържатели. Мога да ти препоръчам "Хей, ръчички" от инстаграм - направиха ни страхотни. При тях ще видиш и много готини дървени играчки за елха гравирани Simple Smile

Допълвам се - понеже някак стана на тема дърво постът ми, може и сет за сирена (дъска и приборите към нея, заедно с кошничка разнообразни сирена). Подарявали сме на семейство, много се хареса Simple Smile

# 835
Какви са тези ДНК тестове и къде се правят?
Тестовете са за произход. Последно един от участниците в риалити говори за тях. Той е половин киргизстанец, половин българин. От теста излизат и монголска, ескимоска кръв, а от другия родител сръбска и хърватска. Избираш си един от двата сайта

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 22:52 от Анонимен

# 836
Моят тест дойде и на Коледа ще бъде подарен на ММ.

# 837
А този е и с медицинска информация, мутации на гени и тн
https://www.tellmegen.com/en/

# 838
hrrisss после ще чакаме да споделиш за теста? Мен ме спира само, че ( доколкото съм чувала, затова разчитам и ти да разкажеш от първо лице), че в тези тестове има и едва ли не какъв % си застрашен от онколочигни заболявания, което вече не ми се връзва с коледния дух Sad

# 839
hrrisss после ще чакаме да споделиш за теста? Мен ме спира само, че ( доколкото съм чувала, затова разчитам и ти да разкажеш от първо лице), че в тези тестове има и едва ли не какъв % си застрашен от онколочигни заболявания, което вече не ми се връзва с коледния дух Sad
Не разбрах какво имаш предвид. Че може да ми предоставят такъв резултат или начинът, по който се взима е опасен?

Общи условия

Активация на акаунт