🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 384
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Да, в последната статия, която преразказах пишеше, че ще бъдат на екран през първата четвърт на годината, демек до края на март месец, само че не го преведох, за да не вкарвам излишно шум в системата. Ето, ако някой иска лично да провери https://www.damga.com/magazin/esref-ruya-dizisi-merak-uyandiriyo … yer-alacak/262580

От официалното съобщение за медиите знаем, че ако всичко е наред, започват снимките в края на януари. Нормално е за първия епизод да се постараят повече, но не вярвам да стоят на нисък старт повече от месец. Интересът към сериала е голям и е важно феновете да не прегорим междувременно.   

Един от арабските профили е публикувал много интересна спекулация за евентуалните актьори, които ще играят враговете на Ешреф, само че действително не знам от къде черпи информацията и доколко може да му се вярва, затова за момента няма да пиша имената. Не вярвам и джобовете на продуцентите да са чак толкова дълбоки... Ще видим Kissing Smiling Eyes Ако е вярно обаче, ще се мре от кеф Stuck Out Tongue Winking Eye

От вчера:

# 271
Кате, наши хора ли са?
Ще почакаме, ей къде е първото тримесечие, другата седмица започва. Smile

А преди една година завърши Adim Farah, любими:

# 272
Ша умрем от любопитство, като ни пусна тая въдица Катето от арабите

# 273
Ох, да, като казах А, да кажа и Б, само че го слагам в скрит текст, защото действително не знам колко е достоверно Animal See No Evil С преводача се разбира чудесно.

Скрит текст:

# 274
Познах само Екин Коч , другият актьор не ми е познат . Екин за враг ... толкоз ли е добър ? Аз съм го гледала съвсем малко симпатичен е но само толкоз .

# 275
Ще има екшън и лоши момчета!
Имаме опит. Smile

# 276
Айде, ново 20 - противникът на Ешреф ще се казва Девран. За ролята са избрали Гьоркем Севиндик:

Според информацията на Б.А., конфликтът им ще е кой да замени Якуп Баба, подземен бос, който иска да си избере наследник поради напредването на възрастта му. Девран няма да се поколебае да използва всякакви средства за тази кауза.

# 277
Добро утро, момичета! Coffee

Записвам се и при вас!

Да й е на късмет на Деми!

Хубав ден, момичета!

# 278
Здравей, Дени и добре дошла при нас! Flowers Hibiscus

Нямам търпение каква Нисан ще е Демет!
IMDb:

Направи великолепна Фара:

# 279
Здравейтеее , лейдис Smile

Имаме ново попълнение в сериала Гьоркем Севдиник в ролята на противник на Ешреф . Визуално ми е познат , може би съм го гледала в сериала с Бюшра и Алперен , но не съм сигурна . Трябва да му проверя филмографията .

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 11:51 от femmi2

# 280
Добре дошла и от мен, Дени Flowers Cherry Blossom

Аз ще допълня лексикона с известните ни досега информации Kissing Smiling Eyes

Pushpin Заглавие: Eşref Rüya
Paperclip Подзаглавие: Една любов, едно наказание!
Pencil Сценарист: Етем Йозъшък
Moneybag Продуцент: Tims&B (Тимур Савджъ и Бурак Саяшар)
Movie Camera Режисьор: Улуч Байрактар
Tv Телевизионен канал: Kanal D
Sign Clapper Начало на снимките: в края на януари 2025 г.
Date Евентуален ден на излъчване: вторник/ събота

Герои и актьори:

Sunglasses Ешреф (Чаатай Улусой) - лидер на престъпна организация, смел, силен, богат, имащ всичко, което пожелае, но е пленник на любов, чието име дори не знае. Ешреф е видял това момиче веднъж, преди години и го е нарекъл Рюя (Мечта).

Microphone Нисан (Демет Йоздемир) - музикантка (част от група), която кара сърцето на Ешреф да затупти за първи път след Рюя (те всъщност са едно и също лице). Нисан ще донесе различна перспектива за Ешреф, така че той да се изправи срещу миналото си и да спечели вътрешната си война. Нисан обаче ще бъде информатор на комисар Чийдем.

People Cop Чийдем (Бюшра Девели) - полицейски комисар, обсебена от идеята да арестува Ешреф, за което ще използва Нисан като информатор.

People Two Men Holding Hands Гюрдал (Наджип Мемили) - най-близкият приятел на Ешреф.

Wear Mortar Board Фарук (Ахмет Ръфат Шунгар) - по прякор "Професора", приятел на Ешреф от затвора, единственият с университетско образование.

Misc Gun Девран (Гьоркем Севиндик) - конкурент на Ешреф за мястото на подземния бос Якуп баба.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 12:17 от super_katia

# 281
Обичам фотосесиите на Демет - дано скоро да има пак!

За годишнината от края на снимките - нещо любимо, страхотни Фара и Тахир:
https://www.instagram.com/p/C2ZwFXpol7H/?hl=bg

Мисля, че Чаатай го чакат доста селфита. Smile Ако не вярвате, питайте в темата на Енгин. Heart

# 282
Обичам фотосесиите на Демет - дано скоро да има пак!

За годишнината от края на снимките - нещо любимо, страхотни Фара и Тахир:
https://www.instagram.com/p/C2ZwFXpol7H/?hl=bg

Мисля, че Чаатай го чакат доста селфита. Smile Ако не вярвате, питайте в темата на Енгин. Heart

Хаха, Florale, това и да го видя, няма да го повярвам! Grinning GrinningGrinning

# 283
Вярвам че ще има селфита и снимки с Деметка и колегите.
Енгин е също толкова прикрит и несоциален ,колкото и Чаатай бей. С Енгин имат много снимки и се отпусна покрай нея.  Да видим и дали и с новият колега ще е така. Между другото и в Гаддар има доста  снимки пред и зад камера с екипа беше страхотна атмосфера и си личеше че му е кеф и с фенове се щракаше.

# 284
Нези, мисля да заложа. Smile

Общи условия

Активация на акаунт