Имате право да определите идеалния човек за връзка с вас с 3 думи, какви биха били тези 3 думи?

• 5 946
  • 221
  •   1
Отговори
# 75
Persona7,
Така някога родители, баби и дядовци са съветвали младите момичета какъв "жених" (как звучи само) да си търсят, но точният израз е бил "да не пие, да не пуши и да не ходи по жени". Наркотиците са били непознати. 🙂

Сред младите хора днес към твоите 3 неща (на приятелят на приятелката ти), добавят също " да не е психо, да не е хазартно зависим, да не е мамин син" - стават 6 неща.
Липсват още 3:" да не е токсичен, да не борави с оръжие, да не е подставено лице (разбирай връзки с мафията).

И обръчът се затяга. 😀
Иди го/я намери.

Това за оръжието не го разбрах?

Оръжие в буквалния смисъл.
Днес много 18-20 годишни момчета ходят на полигон да стрелят, вземат и сертификат за носене на оръжие. Нещо, което преди години не е било типично. (Ходили са да се учат да стрелят само тези, които са искали да ходят на лов) .

Днес някои от тях стават и охрана. Има много случаи на "превъртане", когато застрелват жена/партньорка, деца и други близки. Или от "охрана" се превръщат в по-опасни от всяка друга професия. Затова чувам много момичета да имат резерви към момчета, които ходят на полигон.
[/quote]
Не искам да отварям темата за оръжието по принцип.
Но трябва да имате и резерви за мъже които имат ножове.

# 76
Интересен, щедър, влюбен в мен

# 77
Ерудиран.
Амбициозен.
Кооперативен.

Повечето ми гаджета са притежавали първите две качества, а мъжа ми и трите (затова и ми е мъж Smiley ).
С такъв човек можеш да обърнеш света. Инертните мъже или такива с ограничени познания много ме отблъскват.

# 78

Чета, чета
И си викам. Тези жени за мене говорят Simple Smile
ахахахахахха

# 79
А за да бъде още по-кратко - ето идеалният за мен само с две букви:
ММ.

# 80
Да ме изтърпи.

Аз съм от тия дето едно говорят едно, мислят друго, правят трето. Непостоянна съм и недоверчива.

По - мъж съм от доста мъже въпреки физиката си. И като ги гледам какви са - по - добре да съм сама.

Не само ти си такава, повечето жени са. Нямаш причини за притеснения.

Ронин, аз имам пистолет. Законен. Ползвам го за самоохрана и за охрана на имуществото ми.

# 81
Като говорим за мъже:

# 82
  • Out of the Mix
The Stranger, параноя ли те гони, или имаш "врагове"?
Какво оръжие, за какво ти е?
Нали знаеш, че ще го лежиш, и постановките в НПК как са?
Или викаш ще стреляш в краката, капачките?
Прокурори и съдии не ходят с оръжие, нищо че "служебно" им "вадят", ти ще си с оръжие. Misc Gun

# 83
Оооо, не, не, не. Не всяка.
Тоя Дарси е супер криндж

# 84
  • France
Или по-скоро обикновен темерут.

# 85
Аз не я дочетох, щях да умра от скука.

# 86
The Stranger, параноя ли те гони, или имаш "врагове"?
Какво оръжие, за какво ти е?
Нали знаеш, че ще го лежиш, и постановките в НПК как са?
Или викаш ще стреляш в краката, капачките?
Прокурори и съдии не ходят с оръжие, нищо че "служебно" им "вадят", ти ще си с оръжие. Misc Gun

От 15 години имам един малък пистолет (Star, испански), нов си го купих, после на един рожден ден брат ми ми подари ТТ, та имах два, но ТТ-то го продадох. Не го нося постоянно, само в случаи когато съм с големи суми пари. Не ми се е налагало да го ползвам до сега, но с него съм по-спокоен. Ако се наложи, мога и във въздуха да стрелям, предполагам действа възпиращо.

# 87
  • Out of the Mix
Разбирам. В България явно кешът все още е цар. Wink
Е, остава и да не действа възпиращо.
Мисълта ми е, да не ти се налага, аха. Simple Smile

# 88
  • France
Нормално. И аз не искам

# 89
...... Ако се наложи, мога и във въздуха да стрелям, предполагам действа възпиращо.
Не разчитай на този момент. Ако извадиш оръжие, трябва да си готов да стреляш точно. Това е огромна ескалация на конфликта и може да стрелят по теб ако ти не стреляш.

Общи условия

Активация на акаунт