По-скъпите кремове по-ефективни ли са?

• 13 036
  • 180
  •   1
Отговори
# 135
Купувам го от duty free shops по летищата или поръчвам директно от сайта на производителя, но аз не съм в България. Ползвам го всеки ден и ми изкарва доста време. Също така съм с чувствителна и много реактивна  кожа, нямам никакви проблеми с този крем.

# 136
Ето в Нотино.
https://www.notino.bg/estee-lauder/daywear-plus-dneven-krem-za-v … ve-kozha/p-82534/
Пишат, че е за по-тъмна кожа.
Ползвала съм СС на марката, също не съм очарована.

# 137
Аз съм бяла като сирене и ми е идеален. Може на други да не им хареса, за мен е идеален. От години друго не съм ползвала. Иначе, каквото купех  мажех по  един път и отиваше за подарък на кака или майка ми.

# 138
Това на Есте Лаудер гледам в Заландо е 20 евро, не е ли много малко като количество или аз съм намерила такова.

# 139
  • гр.Пловдив
Това на Есте Лаудер гледам в Заландо е 20 евро, не е ли много малко като количество или аз съм намерила такова.

50мл е доволно количество

# 140

Аз с два флакона изкарвам цялата година, като го ползвам ежедневно . Идеален ми е и за вечерен грим , но смесен с фон дьо тена на същата марка за повече покривност. Лятото не добавям или само капвам от фон дьо тена за цвят , зимата ги смесвам 1:1. Понеже поръчвам от производителя, и имам рожден ден този месец, ми подариха малка опаковка от нощния серум с две околоочни кремчета с доставката ми на крема.

# 141
  • По света и у нас
Напоследък всички проверяват колко да безвредни кемовете с един ап Юка или нещо подобно.
Бочкото се оказа смърт 0% ценни елементи от 100%
Аз още не съм свалила апа, но вероятно ще.
https://yuka.io/en/app/

# 142
Напоследък всички проверяват колко да безвредни кемовете с един ап Юка или нещо подобно.
Бочкото се оказа смърт 0% ценни елементи от 100%
Аз още не съм свалила апа, но вероятно ще.
https://yuka.io/en/app/

Едно време баба ми ползваше крем Здраве и имаше прекрасна порцеланова кожа. Аз ползвам Бочко със смрадлика след баня от години. Предполагам, че е до кожа и толерантност. Моята не е от толерантните. Ей сега ще сваля тази апликация и ще ги тествам всички продукти, които имам. Благодаря . Обаче аз баркодове не виждам на кремовете си 🤔

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 22:03 от •MERA•

# 143
  • По света и у нас
Здраве го нямаха в Юката. От кутията трябва да сканираш или да намериш баркода в интернет и да го сканираш така.
И аз съм за Бочкото, даже това е единственип крем дето давам на детето да си слага,  и ще си го изразходвам разбира се пък после може да намеря някой не толкова вреден.

# 144
Че кой ти пази кутии. За търсене без баркод трябва да се закупи мембършип .

# 145
  • По света и у нас
Ако ти се ползва апликейшъна ползвай го, ако не ти се занимава не го. Споделям за тези на които им се ползва.

# 146
Ако ти се ползва апликейшъна ползвай го, ако не ти се занимава не го. Споделям за тези на които им се ползва.

Ще го ползвам , как. Мицеларната ми вода на Nuxe се оказа poor 45/100 🙁 хиратиращият крем е отличник 100/100 :

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 22:33 от •MERA•

# 147

сега разбирам, количеството беше много по-малко, сега ми стана ясно защо е само 20 евро .... Sweat Smile
ще го добавя в любими и като имам възможност ще го закупя.
Този апр звучи интересно ще прегледам и него Simple Smile

# 148
  • По света и у нас
И храна можеш да сканираш с това. ЗТИ (за твоя информация)

# 149
  • София
Тези приложения са бошлаф.
Преди време бях свалила някакво на ДМ, според което техните продукти бяха топ. Дори такива с очевАдно вредни съставки.

Общи условия

Активация на акаунт