Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 632
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
Значи, че е едно и също за всеки. Вчера съм пропуснала да щракна.

# 376
  • София
Вчера беше нещо от дм био май.

# 377
Базата на Арт деко предлага ли се в дм ?

# 378
Аз съм я купувала през приложението с опция взимане от магазин. Може да проверите така, дали се предлага в съответния филиал.

# 379
  • Бургас
Вчера беше нещо от дм био май.
Да,томбола ще е .

# 380
Днес томбола за Dove.

# 381
  • София
Утре ще има талон за 20% за mi amante.

# 382
Сега погледнах условията. Само 14 са талоните реално. Останалото сигурно ще са усмивки. Има толкова много неща, които могат да направят или подарят, защо се циганят не ми е ясно...

# 383
Лаленце, и аз не разбирам какво е това отношение към клиентите на ДМ. Всеки пусна нещо за Черен петък, ДМ нищо. Сега пак календарът им е един никакъв.

# 384
Направо си е никакъв! Какви са тези томболи, какво е това чудо...3 неща на кръст подаряват. Да пуснат талони, да си купим ние каквото искаме. Така е глупаво. Разочарована съм и ме е яд че им направих толкова оборот покрай другите купони и нива. Последното ниво е с невероятна граница за прекосяване, а наградата е просто смешна. Куца им маркетинговия екип в България!

# 385

Могат ли някъде да се видят предварително?

Да знам дали чакам още няколко дни какво ще се падне или да пускам поръчка.

# 386
Аз примерно бих пуснала поръчка, ако мога да комбинирам Балеа талона и Денкмит. Иначе трудно бих успяла да си намеря всичко което искам с взимаме от магазин.

# 387
  • София

Могат ли някъде да се видят предварително?

Да знам дали чакам още няколко дни какво ще се падне или да пускам поръчка.
В приложението, но може да се види само за следващия ден. За другите пише, че изненадата още не била активна.

# 388
И аз не съм впечатлена от календара в приложението. Мислех да си взема още от лимитирания дезодорант Magical wishes с кода за Балеа, обаче не е наличен вече.
Въпреки, че скоро нямам път към Германия, отварям и календара в немския му вариант, хем талон, хем томбола предлагат.
Може да си направите регистрация в немския ДМ, да ползвате талоните и чрез превозвач да поръчате до България. Не съм пробвала този вариант, нямам опит, сега се замислям за такава поръчка, но съм затрупана с какво ли не.

# 389
  • Deutschland
Супер идея. Днес 30 % за Мейбълин. Не знам лаковете им как са, ама са пуснали три вида парфюми. Може да се възползвам.

Общи условия

Активация на акаунт