Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...45

• 84 765
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Кмето на Враца са качва у едно такси и вика на бакшишо:
- Виж кво, ш'ти дам дваасе лева ако ма закараш у общинъта за 5 минути, че закъснех за съвето!
- Добре! - рекъл чичака.
- Ама сакам да си връжеш очите с те тоа колань!
Връзал си кмето очите и тръгнале!
Пътувале около 3 минути, бакшишо спрел и рекъл:
- Отвръзвай са давай парите и са маиняй! Стигнааме!
Кмето свалил коланя огледал са и рекъл:
- Ш' ти дам още дваасе ако ми кажеш от къде мина!?
- Да бе, да, ти шашав ли си, или на шашав дреите носиш?! 5 улици са останале здрави, ако ти ги кажа и них ше разкопате.

От ФБ.

# 196
  • тук, на мястото си

# 197
СТРАНИЦА ОТ ДНЕВНИКА НА ЕДНА ЖЕНА:
Събота вечер. Мъжът ми се държи странно. Уговорихме се да се срещнем в един ресторант да хапнем. Ходих по магазините с приятелки и мислех, че ще ми е ядосан, защото мъничко закъснях. Той дори не го коментира. Разговорът не вървеше, защото мълчеше през цялото време. Предложих му да се приберем на по-тихо местенце, за да поговорим. Съгласи се, но продължи да мълчи. Попитах го какво го безпокои, а той отговори, че всичко е наред. Попитах дали мълчи заради мен. Отвърна, че няма проблеми и не си струва да се тревожа. По пътя към къщи му казах, че го обичам, а той се усмихна и продължи да шофира. Не мога да разбера поведението му и не знам защо не ми отговори. Вкъщи не ме напускаше усещането, че мъжът ми е много объркан. Седеше неподвижно втренчен в телевизора. Чувствах го отдалечен. Накрая реших да си лягам да спя. След десет минути той дойде и изненадващо отговори на ласките ми.
Правихме секс, но все още го чувствах странно отдръпнат. Реших, че това вече е прекалено и че трябва непременно да го обсъдим, но забелязах, че той вече е заспал. Плачейки, заспах и аз. Убедена съм, че си има друга! Моят живот е катастрофа.

СTРАНИЦА ОТ ДНЕВНИКА НА МЪЖА:
Събота вечер. Днес Барселона загуби, но за сметка на това с жената правихме невероятен с*кс.

-неизвестен автор, от ФБ-

# 198
Ядосана хигиенистка сложила надпис на вратата на тоалетната:
"В случай на бомбена атака, скрийте се зад тази тоалетна чиния. Нея още никой не я е улучил'

# 199
  • Обран бостан ;)
Две блондинки се разхождат покрай реката и виждат рибар:
- Хвана ли нещо - пита го едната.
- Не - отговаря рибаря - не кълве.
Блондинките подминават и едната шепне на другата " Колко е тъп тоя. Не знае ли, че рибите нямат клюн".

# 200
Учителка накарала група, сравнително малки деца, да напишат писмо до Господ. Повечето били като тези до Дядо Коледа и все започвали с "искам" (камион, кукла, сестричка и т.н)
Само едно момиченце написало: "Цветята са ти се получили по- добре от хората."

# 201
Учителка накарала група, сравнително малки деца, да напишат писмо до Господ. Повечето били като тези до Дядо Коледа и все започвали с "искам" (камион, кукла, сестричка и т.н)
Само едно момиченце написало: "Цветята са ти се получили по- добре от хората."

Страхотно е. Много умно момиче.

---

- Защо е толкова малко брюкселското зеле?
- Защото на балконите в Белгия няма място за големи бидони.

---

В психиатрията:
- Добър ден! Кой е докторът тук?
- Който първи облече престилката.

# 202
  • София
При един художник идва млада и красива мадама. Той и предлага кафе. В един момент поглежда през прозореца и подскача:
- Жена ми! Моля ви съблечете се по-бързо, защото кой знае какво ще си помисли!

# 203
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 204
  • тук, на мястото си
- Мамо, защо се скара с татко без причина?
- Защото трябва да изтупа килима!
- Ама той нали се съгласи и сега го тупа?
- Като е ядосан го тупа по-добре!

# 205
На първа среща:
- Какво държиш най-много да има една жена?
- ХХ хромозоми.

- Мамо, обичам един мъж.
- А той?
- А той - друг

При еднополовите бракове след спор, който излезе прав, той е жената!

# 206
Съпруг и съпруга са поканени на бал с маски. Точно преди тръгването жената е повалена от силна мигрена и се налага да си остане у дома. Взема си едно болкоуспокоително и си ляга, а нейния мъж облича костюма си и отива на бала.
След един час жената е вече по-добре и решава с костюм, за който мъжът не знае, да види как ще се държи нейния съпруг на бала.
Вече на празненството, тя веднага го разпознава - той танцува с една непозната жена, после с втора, трета и т. н. Тогава съпругата решава да провери до къде може да стигне нейният мъж. Кани го на танц (той не успява да я познае) и му прошепва в ухото: "Хайде да отидем някъде, където няма да ни видят". Той разбира се съгласява.
След като си свършват работата жената веднага се прибира в къщи. След известно време се прибира и нейния съпруг.
Тя подхваща деликатно темата:
- Е как беше празникът?
- Знаеш ли, скъпа - без теб ми беше скучно...
- Скучно? Струва ми се, че доста добре си си прекарал!
- Повярвай ми. Пристигам аз там и какво да видя - няма къде да стъпиш от народ. С моите приятели се завряхме в кухнята и докато си пийвахме направихме едно покерче. Заложих костюма и го загубих. А аверът, който го спечели, веднага го облече... и хоп на дансинга. Как само почна да върти мадамите една след друга... А накрая даже някаква пияна взе че му пусна. Пък при мен... скука!!!

# 207
Да ви светна! Ако жена ви не е в настроение, не си мислете, че тя си има проблеми! Ако жена ви не е в настроение, проблеми ще си имате вие!

# 208
Най-трудно се слагат:
-капки за очи
-презерватив “на пияно”
-делко на Лада Нива
-субтитри на филм от “Замунда”
-запетайки в соц. мрежи..

# 209

Общи условия

Активация на акаунт