Политиката в България - Епизод седми

• 691 069
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 23 295
Много е лесно да се каже, че ПП-ДБ не са направили нищо, за да наврат ББ и ДП в ъгъла. Само че нека си припомним, че прокуратурата отказа да образува производства за Барселона, чекмеджета с кюлчета и пачки, че даже и за фалшивата новина за ваксините с изтекъл срок на годност. Е, какво трябваше да направят ПП-ДБ при това положение? Живеем в завладяна държава и чистенето на тези Авгиеви обори ще продължи поне няколко години, даже клоня към поне десетилетие.

# 23 296
Препоръчвам интервюто на Кокинов и Величков при Цънцарова..Laughing

# 23 297
Много е лесно да се каже, че ПП-ДБ не са направили нищо, за да наврат ББ и ДП в ъгъла. Само че нека си припомним, че прокуратурата отказа да образува производства за Барселона, чекмеджета с кюлчета и пачки, че даже и за фалшивата новина за ваксините с изтекъл срок на годност. Е, какво трябваше да направят ПП-ДБ при това положение? Живеем в завладяна държава и чистенето на тези Авгиеви обори ще продължи поне няколко години, даже клоня към поне десетилетие.
Нали Гешев беше причината/чадъра над ББ. Свалянето му какво промени.
Херкулес е изчистил Авгиевите обори с акъл/мисъл, а такова нещо при  ПП и ДБ няма.

Скрит текст:
Тайс, и с това са по-плашещи от ДП и ББ? Добре, с какво тогава ви плашат ДП и ББ?

Редактирам, за да не се струпват постове.
Мама Нана, наистина е тъжно щом мислите така.
Тъжно е, но е така. Искат да се гласува, добре, но не виждам хора, които имат желание и потенциал да ни извадят от този омагьосан кръг, в който се въртим от ... не знам кога. Възмоностите ни са от пусто в празно. Може да съм прекалено скептична, но не виждам нищо оптимистично на хоризонта.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 15:16 от Mama_Nana

# 23 298
Кой е главен прокурор след Гешев? Дясната му ръка Сарафов. Не по врат, а по шия!

# 23 299
Асид, имаха ЦЯЛАТА власт. И нищо не свършиха.
Такова нещо се наказва. Никога, никога повече няма да помиришат власт. Няма кой да ги приеме за надежден коалиционен партньор. За това, че сега дп е лидер на държавата, единствено ТЕ са виновни.
А претоплените манжди за гешев и пешев вече са ни втръснали. И аз съм търкала паветата, още преди държавата да скочи срещу каскета.
Реформа се прави с кадърни хора.

# 23 300
Асид, имаха ЦЯЛАТА власт. И нищо не свършиха.
Такова нещо се наказва. Никога, никога повече няма да помиришат власт. Няма кой да ги приеме за надежден коалиционен партньор. За това, че сега дп е лидер на държавата, единствено ТЕса виновни.
А претоплените манжди за гешев и пешев вече сафни нтръснали.
Реформа се прави с кадърни хора.
Не е вярно това.

Интервюто с Кокинов и Величков https://www.youtube.com/watch?v=bO8nV44ZCps

# 23 301
ЦЯЛАТА власт? Кога са имали ЦЯЛАТА власт без да са в коалиция с някоя партия? И колко време управляваше правителството на ПП-ДБ? А колко време преди това ББ беше премиер?

# 23 302
Никога не са имали цялата власт, колкото и да се повтаря. А затова, че ДП има такава власт, Бойко Борисов е виновен.

# 23 303
Еееее, 120 ли искате 🤣.
Ще ви се. С опозиционните срещу бб партии имах предвид. Първото правителство.
Само не почвайте за Слави сега. КП не ги зачете и затова се самоизядоха.

# 23 304
  • София
Всъщност, вината е в нас, че не оценяваме правилно Боташ.
Ето, аз искам да направя добро на Касиопея, за да не й се налага да закъснява за работа, да се нервила в сутрешния трафик и да си води децата навреме на училище.
Подписвам от нейно име и й наемам един хеликоптер. Да си го ползва всеки ден. Дали има пари за лизинга и горивото, друг въпрос. Аз добро съм направила.

# 23 305
Еееее, 120 ли искате 🤣.
Ще ви се. С опозиционните срещу бб партии имах предвид. Първото правителство.
Само не почвайте за Слави сега. КП не ги зачете и затова се самоизядоха.
Е, това не е цялата власт.

# 23 306
Аха, СТ свали работещо правителство, което беше на път да почне с изчегъртването на Борисов, ама КП е виновен.

# 23 307
Всеки има право на мнение. Аз не чета ничии профили, за да ме зомбират.

Сега да питам нещо, защото съм така 😫.
Кой назначи Областния управител на София. Това недоразумение сутринта ме потресе. Този трябва незабавно да го сменят!
Знам, че е гербаджия.
Ще ходя да чета. Много калпава кандидатура. То направо е карикатура!

# 23 308
Не се ли избира от МС? Такъв спомен имам, не съм го засичала този иначе, ще погледна.

# 23 309
От МС се назначава.

Общи условия

Активация на акаунт