Политиката в България - Епизод седми

• 690 884
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 23 385
  • София
А Асен Василев защо е намесен? Той ли е искал подкуп лично или други са го искали за него? Ма, как може такива работи. Защо не поискаха направо суджуци, а?

# 23 386
Съдът е отказал да приобщи записа към делото.

От прокуратурата са изчели показанията на госпожата в зала, според тях Асен Василев е въпросният "неизвестен" депутат.
Между другото... ако сте слушали разговорът по БТВ. Той протече така преразказано:
Пламенка: "Казааха ми, че висшето ръководство на партията знае за това"
Водещата " Значи някой от съпредседателите, но сега имат един. Значи Асен Василев знае за това ?"
Пламека: "Предполагам".

По времето, когато е искан откупа според нея- миналата година. Кирил Петков също беше съпредседател Trollface
Толкова й е достоверен разказът.
Кой депутат е замесен го решиха в ефир, с едно такова..не много коректно заключение на водещата.

# 23 387
  • София
ВасиТу, водещата беше много невъзпитана. Как си позволява да задава такива въпроси, а? Simple Smile

# 23 388
Много ще ми хареса това да е Хекимян
Няма да е, трябва да е кмет. Grinning Или поне зам кмет. Някой който ... Да кажем не е в светлината на камерите. Острие като Хекимян е за масовката.
Няма да се учудя, ако цялото управление на ПП наистина не знае нищо за далаверата. Когато се формираха като политическа "сила", щяло и нещяло се присламчи към далаверата. И се възползва от наивността на Петков, най-вече. Василев и той ми е извън подозрение. Играе по схемата на Борисов по-скоро. Прибира без да могат да го свържат с изпълнителите. За него ще трябва свидетел от първа ръка, а не прилича на човек който да допусне ... да не се подсигури достатъчно. Ленчето я пропускам, тя е една Пламенка и е в кръгчето на Петков. На нея докато ѝ свирнеш и е на първа линия .
А то други не останаха...

# 23 389
  • Deutschland/HE
А Веселинка Томова дали е написала нещо по темата? Мен ме е гнус да и отварям сайта.

# 23 390
  • София
Харесвах Веселина Томова преди години. Изглеждаше сериозен журналист, въпреки кокетирането й с Трактора. В последните години много изпростя, езикът й стана един вулгарен и каруцарски.

В момента плюе Ина Лулчева. Simple Smile

# 23 391
  • Другата България
А Асен Василев защо е намесен?
Скрит текст:
Той ли е искал подкуп лично или други са го искали за него? Ма, как може такива работи. Защо не поискаха направо суджуци, а?
Защото няма кой друг, не остана.
Той беше до КП по време на ареста на ББ.
Следващият в списъка е Денков, вероятно.

# 23 392
  • Deutschland/HE
Аз имам спомени от нея от преди 2000г, не беше много читава и тогава.

# 23 393
Добре, че се появиха ПП и ДБ.
Иначе си живеехме с усещане за корупция и ограбване, но така и не го виждахме.
Дори не мога да си представя къде са им нарушили корупционните схеми, за да се излее тази сглобена помия.

# 23 394
  • Другата България
Отговорът на АВ.
https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/388255-asen-vasilev-shte-sad … zQtATHXGfBMlD2qig
Асен Василев ще съди Пламенка Димитрова: Давам си имунитета
"Нито съм вземал пари, нито Благомир Коцев е вземал", каза лидерът на ПП

# 23 395
Отговорът на АВ.
https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/388255-asen-vasilev-shte-sad … zQtATHXGfBMlD2qig

КП май им направи услуга, че се махна. Вече само с  плам, огън, емоции  само ядове ще берат.
АВ е друга бира...тука настъпаха мотиката.

# 23 396
Аз силно се надявам оттеглянето на КП да е повече ход, от който да извадят дивиденти.

# 23 397
Вече не знам да се смея ли, да плача ли. Това е толкова абсурдно съчинена история, че нямам думи. Не знам кой нормален би повярвал на подобно нещо. Да бяха намерили някоя по-адекватна Пламенка, тази ще им забатачи цялата схема.

# 23 398
Отговорът на АВ.

КП май им направи услуга, че се махна. Вече само с  плам, огън, емоции  само ядове ще берат.
АВ е друга бира...тука настъпаха мотиката.

Нищо не са настъпили. Ще го сготвят и него, но просто ще отнеме повече време, защото и аз съм на мнение, че със сигурност си е оплел нещата достатъчно добре и ще е много трудно да бъдат доказани. Но трудно, не значи невъзможно, тъй като ПП не бяха достатъчно време на власт, че да се подсигури достатъчно сигурно.
А относно това, че след Василев, следващия е Денков - с това не съм съгласна. Ако Василев започне да се оплита и да затъва, Денков ще се покрие и то доста бързо. Цял живот е градил кариера и име в неговите среди - не мисля, че би го рискувал, заради партия, която се вижда, че потъва и то с такава скорост.

До сега доста пъти съм била права, ще видим дали и сега ще е така. Шоуто тепърва започва Popcorn

# 23 399
Егати сготвянето, щом всички вече са наясно, че манджата им е прокиснала.  Изначално.

Общи условия

Активация на акаунт