Политиката в България - Епизод седми

• 690 870
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 23 400
  • Другата България
А, не е нужно да си съгласна, аз гледам реда, по който са ги подкарали, него коментирам.
Хората от ОНЗИ арест по домова книга, само че с АВ няма да им се получи.
Що се отнася до това кой колко /евентуално/ се е подсигурил - това колко време са били на власт няма никакво значение. Нужен е само акъл, а АВ определено го има.

# 23 401
Да се притеснява ако има за какво ?
Ама като няма..
Цялата прокуратура ( изпускам "в"-то) се чуди как да им вземе главите, те си хвърлят имунитети и пак не й се получава..
Ми може би Пламенка е ново нарицателно.

# 23 402
  • София
Значи, преди време лицето Х се опита да сготви лицето У. Даже лицето У временно се беше изнесъл в Сингапур. Да, ама нещо стана, в посолства се ходи и сега лицето У си е необезпокояван, а лицето Х само се кара от екрана.
Още преди време лицето А се опита да изнудва и сготви лицето Б, защото му се видя малка комисионата, която плащаха и поиска да им вземе бизнеса. ДАНС и прокуратура влизаха в офисите, разпити и т.н.Тогава лицето Б, бидейки виден католик, се обърна към Ватикана и тормозът спря.
Та, след тази пледоария, хубаво е да внимава кого се опитваш да сготвиш.

# 23 403
Хитър е АВ, ще съди човек с пари.
Ама нали първо трябва да го оправдаят, после да стане ясно, че тя го е набедила в престъпление.

# 23 404
  • София
ТОй за клевета ще я съди. Няма нужда тук от оправдание.

# 23 405
А, не е нужно да си съгласна, аз гледам реда, по който са ги подкарали, него коментирам.
Хората от ОНЗИ арест по домова книга
, само че с АВ няма да им се получи.
Що се отнася до това кой колко /евентуално/ се е подсигурил - това колко време са били на власт няма никакво значение. Нужен е само акъл, а АВ определено го има.

Това беше ясно от деня на ареста. И за миг не съм си помисляла, че това ще им се размине. А, че Василев е умен и то много - с това съм напълно съгласна и съм го писала много пъти. Затова и написах, че с него ще е трудно, но трудно, не значи невъзможно. Ще видим какво ще се случва от тук нататък.

# 23 406
Няма място за чудене, Мери. Целта не е някой да е осъден за корупция, целта е репресия и зануляване на политическа партия. Те го правят нарочно и знаят отлично. Тоя филм го гледаме не знам коя серия вече. Ясни са като бял ден и на неюристите. По един и същи начин задействат сценария. Не мотика, сто мотики настъпиха.  

И държа на тия работи, да знаеш 😃, че поне да не може да си редактира поста.

# 23 407
Целта е тълпата да повярва, че едните са топ  корупция, а другите са вакли агнета. Joy
Сметнато спрямо средният интелект.

Връщам се от ваканция в  "провинция". Като пуйки гълтат изреченията от телевизията. 0 критично мислене и са все така бедни и недоволни.

# 23 408
Хитър е АВ, ще съди човек с пари.
По-интересно е какво ще го съди. Пламенка не твърди, че е вземал, а че е в далаверата с изнудването за отчитане я партийната каса. То и с благо за Варна е така...

# 23 409
ТОй за клевета ще я съди. Няма нужда тук от оправдание.
За клевета също се доказва дали е клевета, или е истина.

# 23 410
Поправка, даже и съучастие не твърди. Казва какво е чула от Кмета

# 23 411
https://app.eop.bg/today/404410

Ето я цялата информация за поръчката.

# 23 412
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че колкото и да е умен Василев, самодоволството може да му докара проблеми. Какво се случва с бившата му фирмата - нещо го съдят за пари. Сградата с Лорер. Таксата от 20 лв. за пренос на гориво през България? Има своите грешки. Ако се амбицират ще намерят.

Какво се случва с избора на нов ВСС? Как може на два пъти ППДБ-тата да издънят нещата със съдебната реформа? Хайде вторият път се събраха с ГЕРБ и ДП и нямаше как, но можеха с първото си правителство да започнат да чистят. И да не обвързват реформата само с гл.прокурор, ами със законите.

# 23 413
Не бе, чакаме на Пееф за хората и Баце за сигурност и стабилност.
Как беше - тяхната корупция я знаем, предвидима е, затова си я искаме.
Било каквото било,вече ще бъде както беше!

# 23 414
Аз чакам разследването срещу Лена да приключи, но то и фалшифицирането на подписи е едно безобидно нещо все пак. Поне за нея не може да се каже, че не го е направила.

Общи условия

Активация на акаунт