Политиката в България - Епизод седми

• 684 985
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 23 550
Да си оградиш общински имот на супер място, без да е твой, и да си го ползваш, си е точно далавера:) Сигурно кметът никак не е знаел какво се случва, да.

Всичко, което пускам, е от нета. Моето мнение е точно толкова важно, колкото на всички останали. Или вие се смятате за по-висши в нещо? Simple Smile Кой в тази тема знае "всичко"?

Аз съм значи Пламенка, вие сте честните кметове ли? Хахахаха

1. не е ограден ей така този имот
2. не е ползван ей така
3. имало е спор около загубата на наем на ползвани терени, върху които са били разположени преместваеми обекти, не разгледах скиците, признавам
4. общината се е сетила да си иска едни пари по някое време, и са си ги поискали.
5. ти прочете ли становището на съда? Осъдени са да платят разноските....община Варна също е осъдена.
Разбрали са се по съдебен ред (както е и редно при такива казуси и спорове) и това е.

Ако проечетеш и ПАК не разбереш, не е в нас винага, гарантирам ти го.

# 23 551
А като си говорим за ползване на общински имоти. По пешеходната зона на Варна нито едно заведение не плаща реалното тротоарно право Simple Smile. Всичко е наред, парите са отивали в правилните джобове, а не в общинската хазна. Чак като дойде Шопова като кмет на Одесос размъти водата и представете си иска да свика комисията и да им измерят реално ползваните площи, те до сега доброволно ги декларирани. Едните лауреати на 11 м2  декларирани имат 17 маси

# 23 552
На мен ми казаха, че Пламенка била активистка на ГЕРБ.

# 23 553
Всички вие обае винаги говорите само истината и проверени факти. Добре. Само аз манипулирам Simple Smile Политици и кметове - никога Simple Smile

Аз цитирах самото решение, а ти твърдиш неща, различни от това, което пише в него.
Чии факти са достоверните, според теб - моите, или твоите?

Че и не се спираш, въпреки, че те опровергахме. Това как го наричаш?

# 23 554
Чакам си да изтекат свидетелските показания на Диан Иванов.
Този накълцан запис и госпожа Пламенка ясно защо не ми вдъхват доверие.

# 23 555
Добре, твоите какво казват, което е супер различно? Нищо не се е случило или какво? Решенията са огромни, ти си го изчела, а аз не. Из нета има обобщена информация.

# 23 556
Скрит текст:
Скрит текст:
Страх от политици ли ще е вече темата?

Въображаем.
За разлика от бълнуванията на Пламенка, които вкарват в ареста.
Много удобно не споменаваш адв. Диан Иванов. Или и той бълнува?
Не виждам БК този път как ще се измъкне.
Споменаваме го, чудим се що не е обвиняем.
Тоз път ?
Скрит текст:
Че кой друг се е Trollface
ББ бълнува, че ще си върне Варна.
Няма начин...
За Ивилин за кмет ще гласувам, но кмет от герб никога
Дали адвокатът е обвиняем или не, по някакъв начин този факт оневинява ли БК?
Този път, защото около БК е имало доста скандали. Не знаеш ли?
Вече не са смешни, жалки са.
Между другото речникът на сестрата на БК прави впечатление да е по-беден от този на Пламенка.

Как беше- всеки сам си преценя!
Така е. Някои мерят речници, други - бримки...
Всеки с интересите си.

# 23 557
Чакам си да изтекат свидетелските показания на Диан Иванов.
Този накълцан запис и госпожа Пламенка ясно защо не ми вдъхват доверие.
по делото няма веществени доказателства, няма срс, нищо. Сал една Пламенка казала. Токущо от адвоката на Коцев.

# 23 558
Това ще отмине и мисля, че реално няма да навреди на ПП, ще навреди на избирателната активност, според мен това е целта.
Смятам, обаче, че от ПП трябва да се стегнат и да си преразгледат кадровата политика. Няма място вече за наивност, видяха, че война се води срещу тях.
Надявам се и да има достатъчно мъдрост у извънпарламентарните партии, които се борят със завладяната държава, и всички до се обединят.

# 23 559
Скрит текст:
Скрит текст:

Въображаем.
Тоз път ?
Скрит текст:
Няма начин...
Между другото речникът на сестрата на БК прави впечатление да е по-беден от този на Пламенка.

Всеки с интересите си.
Разбирам, че дамата скрита зад микроблейдинг и хиалурон, 5 тона грим в 7 часа сутринта ( с което си въобрази, че е неразпознаваема на снимката с Борисов),  ти е направила впечатление с четенето от листче от крайчеца на окото. Но категорично не бих го нарекла "богат" речник, особено интелект.
Можеше да ни впечатли с интелект и богат речник ако на зададен въпрос, беше отговорила според питането, а не пак да си довършва написаното изречението.
Аз от това се впечатлявам, когато на въпрос отговаряш според това, което са те питали, а не според това, което трябва  да издекламираш.

# 23 560
И показанията й може да са били написани предварително, че току виж сбъркала нещо. Само е подала листчето, не се е налагало да ги чете. Joy

# 23 561
Joy
Ето, във връзка с меренето на подобни "достойнства" споменах бедния речник на Биляна Коцева. По това може да се съди и за останалото.

# 23 562
Скрит текст:
Скрит текст:

Въображаем.
Тоз път ?
Скрит текст:
Няма начин...

Всеки с интересите си.
Да така е. Други пък не четат дълги решения щото са дълги, но пространно ги тълкуват и коментират.

# 23 563
Това ще отмине и мисля, че реално няма да навреди на ПП, ще навреди на избирателната активност, според мен това е целта.
Смятам, обаче, че от ПП трябва да се стегнат и да си преразгледат кадровата политика. Няма място вече за наивност, видяха, че война се води срещу тях.
Надявам се и да има достатъчно мъдрост у извънпарламентарните партии, които се борят със завладяната държава, и всички до се обединят.
Ако продължават да държат Благо Коцев в ареста противно на всички процесуални правила, плюс свинщината пред семейството му и по-специално тормозът на съпругата и невръстните му деца, нищо чудно да му изпишат вежди и да го направят съвременния Нелсън Мандела. Варна може да остане без кмет, но демократичната общност да се сдобие с новия си кандидат президент.

# 23 564
Решението всъщност не казва нещо много по-различно от това, което пише обобщено из медиите. Ако има супер разлика - което се твърди - може да се опише тук каква е. В спора се ражда истината Simple Smile Аз не съм юрист. Така са го обобщили журналисти и други хора, на които това е професията.

Общи условия

Активация на акаунт