Отговори
# 180
Един петъчен въпрос: Има ли изследване за преживяемост на сперматозоидите?

Да, моят съпруг прави такова, заедно с разширена СГ по Крюгер в Инвитро център Димитров - общо 190 лева.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 20:34 от Анонимен

# 181

Какъв вит. Д на таблетки приемаш?
Аз взех на. Now 5000 UI, малко трудно го намерих. Отделно си взимам и вит. К, защото Д-то е сравнително висока доза.

# 182
Аз днес се разписвам с М, да си призная си отдъхнах, че да не го мисля и това преди прегледа. Успех на останалите (не)чакащи! Flowers Four Leaf Clover

# 183
  • На изток от Ада
Аз ми дойдоха 2 тубички Перфект гел от съфорумка.
Че да видим дали ще има опити с тях.
Вие по колко слагате?

# 184
Аз слагах по половин и една цяла в деня на ову. Една овулация изкарах с 4. Останаха ми още 4. Чакам да минат пренатални, фетални и т.н. и като се успокоя, че всичко е наред, също мисля да ги подаря, така че ще пиша тук, ако някоя има интерес Simple Smile
Аз ми дойдоха 2 тубички Перфект гел от съфорумка.
Че да видим дали ще има опити с тях.
Вие по колко слагате?

# 185
  • На изток от Ада
Мел ти с него ли забременя?
Те уж три тубички трябва да са но не намирам другата

# 186
Ами не знам дали е било само заради него, но забременях в месеца , в който го ползвах. Иначе аз точно в този месец какво ли не направих. Ходих в Бургас на лугата 6-7 пъти и отделно си правих компреси с луга вкъщи. После бях болна, пих мукосолван, от там също доста се увеличи секрецията. Ходихме и на спа на минерални басейни в деня на овулация. Та в заключение комбинацията от неща и доброто състояние на духа мисля, че беше решаващата. Падна се точно в дните около 21 септември и бяхме добре отпочинали.
Допълвам също, че слагах и лактобацили Генофилиус два месеца по 4-5 дни преди ову и допълнително приемах и през устата 3 месеца. Спря ми зацапването от тях.

# 187
  • На изток от Ада
Аз  знам че не е нещо вълшебно гела.
Интересно ми беше, но не знам колко ще е ок . Вероятно ще е мазало...

# 188
Не е вълшебен, ама доброто овлажняване си е ключово за придвижването на сперматозоидите, особено ако има по-тромавки, така че със сигурност и да не помогне, няма да навреди.

# 189
  • На изток от Ада
Разбира се.
Само нз колко ще е готино като усещане. Ако е мазало.

# 190
Запис в новата тема. На кратко, опитваме от почти 2 години за бебе от Царево. На 31, съпругът ми навършва 38 след месец. До сега съм ходила на еднокринолог, където откри лека хипофункция и общо взето каза, че не пречела за забременяване. На обикновен АГ съм била и не видя нищо, хормоните били доста добри за  годините ми, единствено АМХ е на горна граница заради поликистозата, а до колкото четох информацията в български и чуждестранни сайтове, тя прецаква овулацията и понянога качеството на яйцеклетката. Декември имам час за репродунтивен и от там насетне ще видим как ще действаме. Този месец ми закъсня 3 дни, но си дойде, въпреки, че тайно се надявах, да е нашето малко чудо. Решила съм да си дадем почивка от секса по график, следене с ленти, приложения и  да чакам следващия си цикъл да мине, за да отида на часът при реподуктивния, който е средата на Декември.

# 191
Ще си го усетиш, ама не е толкова мазно. Ако ти идва много, ще слагаш по-икономично. На мен не ми е било неприятно в никакъв случай.
Разбира се.
Само нз колко ще е готино като усещане. Ако е мазало.

# 192
  • На изток от Ада
Три тубички са. Тя О е др седмица..

# 193
Наси, при нас тая втора мистериозна бременност стана с преферт гелче, сега го ползвахме пак. Мен едно ми е достатъчно, даже като го гледам после, изцежда се до половината самата пипетка. Или не го стискам достатъчно или става вакуум и гелът не може да излезе, малко ми е нелепо да го църкам там и да се моткам, докато ММ седи на стендбай. Отделно че трябва да се чака 3-5  минути. Като усещане мен ме кефи, доста е натурално, според ММ нямало разлика.

# 194
Аз сега ще ви убия с въпрос…. тия апликатори на гелчето дезинфекцирате ли ги, преди да ги приложите 😄

Общи условия

Активация на акаунт