Какви бяха очакванията ви?

• 5 059
  • 83
  •   1
Отговори
# 15
Не знам защо те интересуват нейните очаквания. Виж твоите. Какво точно очакваш да се случи? Той не бил искал споразумение... Така като гледам и ти май не искаш. Ако искаше, досега сто пъти да си подала молба за развод. А мъжът ти те държи за резерва. Ако нещо се прецакат нещата с другата, да има очи пак да се върне при теб. Ти решавай дали си окей с това положение.
Всъщност аз бях човека който подаде молбата за развод.Наех адвокат,написахме споразумението,пратихме го на адвоката на мъжът ми,не можахме да се разберем в началото за някои неща,но накрая уж стигнахме до решение и беше съгласен.Дойде време за делото,той не се появи,казал на адвоката си ,че не иска да се развежда и съдията закри делото.

# 16
  • Melmak
А ти какво направи след това? Ти искаш ли да се развеждаш?

Не гледай толкова любовницата. Има жени, които са малко с такава “диагноза”, “орис”, наречи го както искаш- винаги са в ролята на любовницата. И дори да искат привидно да излязат от тази роля, просто ги устройва. Тя може и дете да му роди, и пак да не е на 100% с нея.

# 17
  • Пловдив
Ами най-елементарно - защото друг няма.

# 18
А на теб защо ти е мъж, който ти е показал, че не те цени и уважава? Той ти е показал,че ти си заменима с друга. Сега седиш на стендбай режим, мислиш ама другата ако/защо/ как, той не се развежда с теб, защото си те пази за резерва. Ако вземе пък да се раздели с оная, ти си кученцето на каиша дето ще си го приеме. Аз не смятам, че такъв мъж ти трябва на теб. Тя каква е красива, по-млада, по-лоша, ужасна няма никакво значение - има значение мъжа ти какъв е към теб . Самоизмъчваш се в грешни мисли и посоки, не бил искал развод. Ти какво искаш се пита в задачата, оглозгания общ сандвич ли ? Каква е гаранцията, че утре като се върне при теб няма да залитне при следващата фуста ?
Гледай себе си на първо място, ти какво искаш и колко се уважаваш себе си.
Според мен повечето изневеряващи мъже им липсва секс вкъщи. Или е много рядък, или изобщо е секнал, или е твърде скучен и рутинен колкото да мине номера.
Пък какво ще се случи от там насетне, зависи от всички в тоя триъгълник.

# 19
Нали е анонимно, кво ви пука Grinning
Ооо, ами имат си форумен авторитет някои Simple Smile
😄😄😄

# 20
Не знам защо те интересуват нейните очаквания. Виж твоите. Какво точно очакваш да се случи? Той не бил искал споразумение... Така като гледам и ти май не искаш. Ако искаше, досега сто пъти да си подала молба за развод. А мъжът ти те държи за резерва. Ако нещо се прецакат нещата с другата, да има очи пак да се върне при теб. Ти решавай дали си окей с това положение.
Всъщност аз бях човека който подаде молбата за развод.Наех адвокат,написахме споразумението,пратихме го на адвоката на мъжът ми,не можахме да се разберем в началото за някои неща,но накрая уж стигнахме до решение и беше съгласен.Дойде време за делото,той не се появи,казал на адвоката си ,че не иска да се развежда и съдията закри делото.

Нали знаеш, че може да се разведеш и не по взаимно съгласие, въпросът е искаш ли. Той грижи ли се финансово за децата си в момента, както е разкрачен между двете жени? Или си го прибирай обратно при определени от теб условия, или се развеждай, че така ти май си по-прецакана от любовницата. Това толкова ужасно звучи с това оставане по нощите, ама не цяла нощ, точно колкото да те тормози.

# 21
Така само ти пречи да се почувстваш свободна и да започнеш нов живот. 

Иначе обикновено другата жена е заблудена от обичайните клишета - жена му не го разбира, не правят секс,  стои само заради децата, никога не я е обичал както обича новата, има и толкова нагли, че твърдят, че жена им ги е оженила насила за себе си, като е забременяла. Предполагам, че всяка жена е била обект на такива попълзновения и знае тоя репертоар наизуст.

# 22

Нали знаеш, че може да се разведеш и не по взаимно съгласие, въпросът е искаш ли. Той грижи ли се финансово за децата си в момента, както е разкрачен между двете жени? Или си го прибирай обратно при определени от теб условия, или се развеждай, че така ти май си по-прецакана от любовницата. Това толкова ужасно звучи с това оставане по нощите, ама не цяла нощ, точно колкото да те тормози.
Взела съм решение да го съдя по исков ред.Другата седмица ще подадем документите с адвоката ми.
Не мога да кажа ,че се грижи финансово добре за детето,за целият ноември месец е платил едни обувки които струваха 68лв.
Това със стоенето до посреднощ започна преди 10тина дни.
Сега редовно взема детето от градина,идва вкъщи с предтекст ,че иска да прекара време с него и да си играят.И така докато си тръгне доста след като детето е заспало.
Иска да го къпе,да го приспива,едната вечер дори заспа заедно с детето и се наложи да го будя за да си тръгне.
Аз лично от този човек вече не искам да ми бъде спътник в живота.Няма и да му простя, няма да го прибера отново.Чакам с нетърпение да се разведем за да сменя ключалката и да няма ключ от жилището ми.

Обърква ме цялото му това поведение.

Не ме иска за себе си,но пък не ме и пуска да продължа напред.

# 23
Той ти пуска нишани, така да се надяваш,че все още има шанс за вас. Но той е наглец, като е решил раздяла - да е раздяла. Какво е това, само сипва сол в раната, иначе колкото и да боли ще мине някой ден.
Разведи се по исков ред, да си плаща издръжката, да си взима детето по график извън дома ти, той там място няма.
Наглец е ! Не иска да те пусне, иска да седиш в резерва. Тоя не те заслужава. Ако утре другата му бие шута, веднага ще се върне при теб, ни лук ял, ни лук мирисал. Ама моя съвет е да ти просветне, да си свалиш очилата, този мъж не е читав и не ти трябва. Не трябва да правиш такива жертви и да си сваляш цената. Играта му е ясна като бял ден, знае когато има чувства, може да играе чрез тях. Не му позволявай !

# 24
Ами отдалечи се малко от емоциите си и виж каква игра играе - уж сте приятели, а реално той има само позитиви от вашите отношения - вижда си детето, изкарва време без да го ангажираш в домакинство, не дава средства, разполага с времето си, прави секс с нов партньор и е бял и добър и сте братче и сестриче.
Не става така, момиче - не се карай, но постави здрави граници.
- Да има месечна издръжка преведена по банка
- Да взема детето в определени дни и да го води у тях, защо при теб? Само обърквате детето заедно ли сте или не. То не разбира какво се е променило.
- Прецени какви да са вашите отношения - приятели, дружки, офицални - каквито ти ще се чувстваш комфортно.
- Аз бих искала свободни уикенди, които да изкарам както аз намеря за добре и с когото намеря за добре.

Съжалявам, че е трудно и болезнено. Време е да се опиташ да градиш нов живот. Ще се справиш! Ще видиш, че пак ще има слънчеви дни!

# 25
  • Поморие
Здравейте,темата ми е насочена към тези потребители във форума които са били във връзка с женен мъж/жена,били са любовници.Или са имали познати които са подържали такава връзка.

Интересна ми се гледната точка на любовница/любовника?
Дали всичко е било за секса,тръпката или с надеждата ,че ще бъдат нещо повече от любовници.Какви очаквания сте имали за развитието на такава връзка ?
Никога не съм имала отношения с женен или обвързан човек, за мен това е пълна загуба на време. Не си струва никоя жена да пропилее младостта си в такава връзка, очаквайки един ден тя да е единствената, а този ден да не идва. За никоя любов на света не си струва.

# 26
Не всички жени чакат да се разведе мъжа .

# 27
  • София
Аз лично никога не бих се хванала с женен, "малко женен", "ние живеем в отделни стаи", "ние сме в добри отношения заради детето" и всякакви варианти на вариантите.
Признавам, в процеса на дейтинг имаше и такива елементи, но просто не стават за нищо.

# 28
Аз лично никога не бих се хванала с женен, "малко женен", "ние живеем в отделни стаи", "ние сме в добри отношения заради детето" и всякакви варианти на вариантите.
Признавам, в процеса на дейтинг имаше и такива елементи, но просто не стават за нищо.
Нямам приятелки които да са имали отношения с женен или такъв който е уж в някаква връзка.Затова ми е интересно с какви очаквания е третото колело.
Тъй като в моята ситуация както казах любовницата е жена без деца,която иска да има семейство.А той дори отказва да се разведе.Какво семейство очаква тя да създава с него,като самият той не е сигурен какво иска ?

# 29
А какво те интересува тя какво иска и какво си мисли ?

Общи условия

Активация на акаунт