Как бихте се чувствали на мое място?

• 10 484
  • 203
  •   1
Отговори
# 75
  • Melmak
Щото не е било в далечното минало, а в близкото минало. И явно търси вратички да види как ще реагира.

Тука верно много толерантни. Ама ако това е техния мъж, ще ги питам тогава. 😁😁😁😁

# 76
Според вас защо мъжът споделя на жена си, че й е изневерил? Или от гузна съвест, за да започне начисто или за да продължи, без да се крие. Пък тя да си решава какво прави.
А да, има и вариант за тройка.

# 77
  • София
Според вас защо мъжът споделяна жена си, че й е изневерил? Или от гузна съвест, за да започне начисто или за да продължи, без да се крие. Пък тя да си решава какво прави. 
Защото не му пука дали ще я нарани. Ако човек е честен не изневерява, а ако си признава изневярата не става честен, а кретен. Тук в случая не става въпрос за изневяра, но в началото на връзката мъжете заявяват образ, с който ще бъдат след това. Има мъже, които заявяват директно "Аз съм гъз" и някои жени го намират очарователно, а човекът обявява, че ще се държи като гъз. Тук може също да се обявява, че ще прескача по другия бряг. Зависи от контекста.

# 78
  • Обран бостан ;)

Ей така, защото това ни е мнението от наблюдения, понеже не сме вчерашни.
Всеки може да си прави неговите си заключения.

Вие как решихте, че има автентично привличане към нея, а не я иска за параван?

Ама разбира се, че е параван. Какво ли си е помислил мъжът?
"Абе аз харесвам само мъже, ама пък като я гледам тая, да взема да се пробвам, а ? Нищо няма да ми стане."

Написах го в другата тема(ако не е изтрито). Най-големия червен флаг на жените е, че виждат неща, които ги няма.

# 79
Според вас защо мъжът споделяна жена си, че й е изневерил? Или от гузна съвест, за да започне начисто или за да продължи, без да се крие. Пък тя да си решава какво прави.  
Има мъже, които заявяват директно "Аз съм гъз" и някои жени го намират очарователно, а човекът обявява, че ще се държи като гъз. Тук може също да се обявява, че ще прескача по другия бряг. Зависи от контекста.
Ами отговорихте си. Какъв конктекст? Тия неща са си факти. Казал й е. Правил го е.
Според вас, ако не смята да го прави пак, защо би й споделил?

# 80
  • София

Ами отговорихте си.
Какъв конктекст? Тия неща са си факти. Казал й е. Правил го е.
Според вас, ако не смята да го прави пак, защо би й споделил?
Пак казвам, при младите това може да е фукня просто, дори без да е истина. Прогресивен съм, веган и съм бил с мъж. Тогава човекът просто е овца, но иначе не може да е друго освен заявка за приемане и търпене в бъдеще.

# 81
Аз само ще кажа, че "експериментиращите" момичета в училище си останаха леки и след като се омъжиха/ родиха/разведоха. Другото са по-скоро изключения. Възможно е, разбира се, да е само младежко залитане. Но повечето си дават своето поведенческо отражение.
Както казах в преден коментар, често това не е просто сексуално предпочитание, което се изчерпва или си стои в едни ограничени рамки. А лайфстайл предпочитание.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 10:34 от Linda*kiss

# 82
Човекът е споделил. Можеше да не го направи. Говорили са си за миналото, това му е миналото.
Каква е гаранцията, че някой готин мъж, когото харесваш, не е правил секс с мъже, но просто не говори за това?

# 83
  • София
Човекът е споделил. Можеше да не го направи. Говорили са си за миналото, това му е миналото.
Каква е гаранцията, че някой готин мъж, когото харесваш, не е правил секс с мъже, но просто не говори за това?
Няма гаранция, особено ако човекът е под 30, но въпросът е защо го споделя.

# 84
Е то така ако почнем Grinning Разбира се, че гаранции няма. Но пък и някои неща си личат след известен житейски опит. Да не се правим на съвсем балами.
Тук въпросът беше точно защо е избрал да сподели.

# 85
Защото ще продължи да се плющи с мъже и в бъдеще. Това е потребност,която никоя жена не може да задоволи и сондира дали авторката е ок с това. Да приемем че все пак е коректен, защото други биха си замълчали и когато някой ден ги завари с мъж в спалнята или хване някой  чат как си говорят с любовника си къде кво ше си пъхат, тогава ето ти изненада.
Както казах, широко скроените и модерните тук май наистина не разбират много от материята, освен че жена съгласила се с такъв мъж ще го дели с други мъже, твърде вероятно е с годините да забие изцяло към своя пол и съответно жената да забрави ласки и нежност с него. Освен шушуканията и коментарите, които са неизбежни, представям си да имат момче и то да чува от тук от там как баща му поема мъжки инструменти...

# 86
  • Обран бостан ;)
Е то така ако почнем Grinning Разбира се, че гаранции няма. Но пък и някои неща си личат след известен житейски опит. Да не се правим на съвсем балами.
Тук въпросът беше точно защо е избрал да сподели.

За да види дали ще го развее в бг-мама. Trollface

За друго не мога да се сетя, изгагричал ми е боба - сори.

# 87
  • София
Прекратявам връзката.

Първо - прекалено много ме е страх от заболявания при отношения мъж-мъж. Имам такива познати, знам какво се случва и не, не, не, не.
Второ - по-горе го казаха и други, няма как да си сигурна, че не си колкото за параван, а точно тази мисъл поне мен би ме измъчвала.

# 88
  • Поморие
Имам нужда да си сверя часовника... Няма с кой друг да обсъдя, ще се радвам на всякакви мнения!

Имам нов приятел и сме заедно вече три месеца. Преди няколко дни той ми сподели нещо, което меко казано ме изненада... реших, че се бъзика и ми трябваше време да повярвам... че не е шега... Призна ми, че е бисексуален, което значи, че харесва и мъже и жени и че е имал интимни преживявания с мъже! Изненадах се толкова много и защото той изобщо не изглежда такъв тип човек! На момента не реагирах, но не исках да го засегна и му казах, че ще ми трябва време да го осмисля, защото ме е изненадаш много... Истината е, че оттогава като си мисля за приятеля си в такъв контекст ми става гадно! Макар че не съм хомофоб!

Както казах няма как да обсъдя с някой друг... Пускам темата с надеждата да чуя искрени мнения - как бихте постъпили вие, ако приятелят ви се окаже би?
И аз не съм хомофоб и смятам, че всички сме хора и всеки заслужава уважение, но определено на ваше място, няма да се чувствам много окей с това.
Сигурно за един мъж ще е по-лесно да приеме, ако приятелката/жена му е бисексуална, но за жена с такъв мъж ще е доста по-трудно. В крайна сметка, ако много обичам човека, ще се примиря, но ще съм нащрек.

# 89
  • Обран бостан ;)
Започвам да си мисля, че пича просто е измислил гениален начин да да разкара мадамата, без излишни слъзливи драми от нейна страна.

Евала ! Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт