BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 877
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 180
Иди си измий лицето 😂😂😂😂😂

# 181
Теодора е аут ако тази седмица отиде на номинации, 100%.

# 182
  • София
Но пък за разлика от Петър, Теодора поне приема решението на публиката и си му каза на Виксата да не си помисля да тръгва вместо нея.

# 183
Теодора е аут ако тази седмица отиде на номинации, 100%.

Петър преди нея, по възможност

# 184
На мен ми се стори, че някой му каза и да се "изпишка"...

# 185
Теодора очевидно е много самовлюбена. До този момент успешно го прикриваше. Маските падат една след друга. Май е неин ред  след Петър и тя да поеме...

# 186
  • Някъде в Матрицата
Значи, чуеци, Афродите е слязла от Олимп и в момента е в Биг Брадър. Никой не може да ѝ стъпи на малкия пръст. 😁

Теодора не знае, че се казва "не може да ми се намажИ на малкия пръст. Гледайти, завиждайти" 🤣🤣🤣
Не знам защо се сетих за една от участничките в ББ Фемили.

# 187
На мен ми се стори, че някой му каза и да се "изпишка"...

Да си измие лицето и после да се изпишка да 😀😀😀

# 188
Значи, чуеци, Афродите е слязла от Олимп и в момента е в Биг Брадър. Никой не може да ѝ стъпи на малкия пръст. 😁

Теодора не знае, че се казва "не може да ми се намажИ на малкия пръст. Гледайти, завиждайти" 🤣🤣🤣
Не знам защо се сетих за една от участничките в ББ Фемили.
Икона 💅🏻

# 189
  • София /Абсурдистан
Ядосвам се на себе си, че гледам тази простотия. Ама то е като наркотик Smirk

# 190
  • София
Рак е Пешо, явно са му честитили 3 дни подред и затова е станала заблудата. Не ми приличаше на лъв, рак си е отвсякъде...В следващата тема, да се коригира.

Ядосвам се на себе си, че гледам тази простотия. Ама то е като наркотик Smirk
Анджак Joy Сеирджийки сме си, какво да се прави..

# 191
Винаги съм се чудила какви мъже харесват жени, като Беба. То визия няма, интелект - около / под средния , самочувствие до небето и обратно...
Ама Виктор ми показа. Цял живот ще съм му благодарна.

# 192
Бебка толкова си е повярвала! То красота, то възпитание, то поведение, изказ...Много e лошо, когато човек няма реална себеоценка.
А Виктор, ако не играе игра, то има някакъв много сериозен проблем, и той не е Бебка.

# 193
Не знам за вас, чуеци, но аз най-много се забавлявам с изцепките на няколко герои, неотразимата искана от половин България Беба, влюбеният Шекспир Вико, бат Георги "аз съм идеален, за себе си", без тях няма мемета, няма сълзи, няма смях, а в крайна сметка лично за мен това е целта на занятието, малко разтуха на чужд гръб 🙂

# 194
Добре, на какво отгоре има такова самочувствие Теодора - нереално. Надут балон.....
На това, че виж как двама глупака се карат в национален ефир за нея, а виждаме я как изглежда...

Някой беше постнал снимки на Беба преди/след. Преди - чаровна мургавелка. Сега - напомпана чалга пача. Няма никакво значение ромка ли е, или не е (разбира се, че е). Не е и никак лишено от природен интелект момичето. Колко жалко, че се е обезобразило, самои само да се възприема като адекватна в това общество.

Общи условия

Активация на акаунт