Здравословни условия на работа и личната хигиена

• 5 157
  • 111
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Работила съм в производство, но аз имах лукса да ходя на работа със собствената си кола и можех спокойно да се прибирам мръсна и да се къпя вкъщи. При така описаната ситуация, сигурно бих чакала всички да минат през банята и аз накрая сама да се къпя, въпреки че ще ми коства сигурно поне още час след работно време. Но аз лично не бих имала проблем с това, познавам се и знам с какво мога да направя компромис и с какво не.

# 31
Ма вярно сте глезени младите Stuck Out Tongue

За много пари хората какво ли не правят, а голото тяло си е нещо естествено.

# 32
  • Варна
Естествено си е за мен. Аз лично не държа да го показвам на куп народ.

# 33
Много обичам да ходя на сауна и като дойдох в Германия много ми хареса, че влизането е само textilfrei, т.е. без бански. Бре, викам си, добре са го измислили германците. Какво има да се криеш или притесняваш, голото човешко тяло е най- естественото нещо.

# 34
И във Финландия е така, че за капак и е смесена - мъже и жени в едно.

# 35
И тук е смесена.  Може евентуално 1 ден в седмицата да има дамска сауна.

# 36
И аз не бих работила на място, където трябва да се събличам. За къпане - абсурд. Времената се промениха, моите изисквания също. Останаха в историята градските бани. И не е същото като на плажа, там съм по бански.

# 37
Ма вярно сте глезени младите Stuck Out Tongue

За много пари хората какво ли не правят, а голото тяло си е нещо естествено.

Да, някои се събличат за пари, други плащат за да гледат голи тела, явно има нещо специфично в голотата. Срамът също е е нещо естествено. Да запазиш някои неща само лично за себе си и за партньора си също е естествено. Да те е гнус от други хора също е естествено. Ама различни хора, различни усещания. За мен общите бани винаги са били проява на някаква висша форма на ексхибиционизъм.

# 38
Ми да ходим голи по улицата щом е естествено Grinning

# 39
  • Melmak
Просто наборите на чс за свикнали с това. По-младите не сме. Както много други неща и тук има просто поколенческа разлика.

Разни спортни лагери, бригади (не в сащ, а тия училищните от едно време), работа в производства са били места с подобни душове. И тогава искаш, не искаш друго няма.

Сега сме свикнали на повече удобства, което е нормално.
Въпросът е дали човек бива да се вглъбява толкова в тая баня и дали може да я преглътне.

Малко е до това да е непукист. Ако нямаш опция как да се къпеш на усамотено, ще се къпеш с всички и толкова. За това нещо чак да напуснеш работа, която ти допада…

# 40
Проблема сякаш е повече в коментарите, от колкото в голотата. За съжаление в тия среди е така. Дори и извън банята. А жените са особено без пардон и и цинични.

# 41
'Работа' е времето от излизането от къщи до прибирането. Това включва пътуване, работене, контакт с колеги, обяд (с тях) и - в случая - къпане в хале с простачки.
От една страна, дори преките работни задължения да ми харесват, такова нещо рязко ще ми намали харесването.
От друга страна работата е малко специфична и едва ли се търсят толкова технолози.
От трета страна, хубаво, простачките коментират. Обаче аз останах с впечатлението, че не са всичките простачки. Човек има една черта, не при всеки достатъчно застъпена за съжаление - ако му покажат, че е идиот, да промени поведението си. Предполагам, че не всички служителки изгарят от желание да слушат съвети за интимната си прическа, но не им се занимава или не смеят да го кажат. Ако авторката повлече крак, съветите може да престанат.
Горният абзац важи и за преустройството на халето с душовете, впрочем. Ако никой не е казал, че не е ок в този вид, може би е време. 'Кабинката' е на разстояние едно парче матиран плексиглас.

# 42
Проблема сякаш е повече в коментарите, от колкото в голотата. За съжаление в тия среди е така. Дори и извън банята. А жените са особено без пардон и и цинични.

Дали в коментарите или в премълчаното не знам. Но по-общо става дума за страх, че не си перфектна, за липса на самоувереност. А самоувереността обикновено идва с опита и годините, понеже човек се научава да се приема какъвто е и да не се крие от другите или да се насилва за да е на ниво.

П.П. Това важи за нормалните хора, защото има някои с вродено самочувствие до небето. А може и онази, с агресивната риторика, да се опитва така да прикрие своята липса на увереност?

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 15:46 от Черна станция

# 43
Липса на самоувереност ще е да не ходиш на плаж. Да не искаш да се събличаш в некомфортни условия е друго. Все едно аз да кажа за тези колежки, че са ексхибиционистични пачаври, дето само търсят къде да си я покажат - не е гот, нали?

# 44
Не хващам смисъла и какво общо имат ексхибиционистките пачаври с липсата на самоувереност, но и не е нужно. Ти виждаш, ти пишеш.

Общи условия

Активация на акаунт