Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 633
  • 804
  •   1
Отговори
# 270
Goshko for the win!

# 271
  • София
Той на собствения си финал не присъства, какво остава на този.

Това ми е топ коментарът за годината!!! Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 272
Гошко отивал в all stars, айде нема нужда.  Да ходи в all stars на Игри на волята по-добре.

# 273
  • България
Първо трябва да го поканят за All stars.

Гошо засега няма да участва в повече риалитита, в които може да се отпадне с гласуване. Неделчо и Туджаров му казват да ходи в Островът.
В подкаста обсъждаха през половината време Игри на волята, доста скипвах.

# 274
Силно се надявам Георги да не влезе в ИВ All Stars, просто предвиждам гаврата с него, а въпреки всичко все още ми е симпатичен (не и в контекста на Къщата на инфлуенсърите, а като личност).

# 275
Силно се надявам Георги да не влезе в ИВ All Stars, просто предвиждам гаврата с него, а въпреки всичко все още ми е симпатичен (не и в контекста на Къщата на инфлуенсърите, а като личност).
Георги си спечели кастинг битката за All Stars, така че му е сигурно мястото. Вече дали ще влезе....

# 276
Участие на Валерия в подкаста на Ивка.
Скрит текст:

# 277
Кико Маниак в "Надкаст", качено е преди няколко минути.

# 278
  • България

# 279
На Жорката му чета вече мислите. След като каза, че КнИ било реалити за млади хора и че Играта нямал място там, взе да пита Неделчо и Туджаров: "А вие ..." И после: "Нищо, забравих си въпроса.". 😂😂😂

Гледах и Кико. Финално мога да кажа, че е комплексиран човек, който компенсира със свръх самочувствие. 😑 Иначе не е лош, I guess. 😁

Да, Георги, стари са за там, прав си! 😂😂😂

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 13:39 от Alucard

# 280
Айде и тоз...

# 281
Още един час, готови ли сте? Simple Smile

# 282
Готова съм. Имам билети, но нещо не ми се ходи. Ще гледам онлайн.

# 283
Още един час, готови ли сте? Simple Smile
О, вярно... аз вече бях забравил за това предаване. То приключи преди 3 седмици. Вярно, че имаше финал тия дни Grinning

p.s. във ФБ страницата им, абсолютно мълчание по случая. Не казват, че има финал, не рекламират. Преди няколко дни за последно са пуснали публикация, че Мис Усещане има РД.

# 284
Към 14 следобяд видях стори на един познат зад един пулт от Армеец. Изглежда ще е с доста камери от това, което виждам (около десетина). Билетите са се разпродали доста прилично, макар че залата няма да е пълна. Ако го бяха направили в зала 1 на НДК, щеше да им дойде малка.

Общи условия

Активация на акаунт