Пубертетът при момичетата над 14 години - как да подготвим децата ? - тема 22

• 35 064
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Чела съм хвалби от приятелки с много къдрава коса.

# 91
У нас всички спим на копринени калъфки, аз и дъщерите ми и с копринени шапки такива големи Simple Smile аз съм на черта, като се изправя и спя с шапката, сутринта косатата ми си е супер.
Едната мома се навива шапката и пази къдриците. Факт е че като спя на такива калъфки не се събуждам с линии по лицето, като от другите.

# 92
Леле, момичета, как спите с шапки при мъжете си...😃 Аз мъж нямам, който да спи до мен, но все си мисля, че ще ме е срам да ме вижда такава.
Жаки, не специално за теб, но скоро четох подобно мнение, не помня дали беше в тази тема и бая се зачудих ☺️
Аз те знам каква си красавица 😍, та ти и с чувал ще си секси.

# 93
А дреме ми😂😅 За 20+ години мога и чувал на главата да си надяна, изобщо няма да го трогна:) А и той ни харесва, вика ни джуджета 😂🙃 той също спи на такава калъфка, доволен е, не бил като шар пей сабалям. С три жени в къщи е претръпнал на всичко🤫

# 94
не ми е удобно на мен, с шапка, иначе бих - не се смачква косата
такива като мен-къдрави, но с мека коса- не им се губи формата
аз вече превалям от другата страна, но  по 3 дни мога само да я издържа немита, зимно време, защото става безформена вече след това
така ми дреме и на мен, че и на ММ, как спя Laughing 26години вече, от нищо не ми пука

# 95
  • Mediterraneo
Остана и за калъфки от коприна да мисля, моля ви се.

# 96
  • Пловдив
Не е необходимо да ги мислиш. Нито е задължително. Да се молиш, пък хич, за нито едно от двете. Нито да ги ползваш. Аз съм фен на каприната под всякаква форма. Имам ексфоалираща ръкавица от коприна, чудеса прави с кожата. Коприната има хипоалергенни свойства и няма опасност от кожни раздразнения при ползването.

# 97
Е на правата коса губи ли се формата, нещо не разбирам?🤔 Явно зависи от косата. Моята е права, дълга и гъста. Сутрин си е ОК.

# 98
Е на правата коса губи ли се формата, нещо не разбирам?🤔 Явно зависи от косата. Моята е права, дълга и гъста. Сутрин си е ОК.
Е, сега ти завидях 😍
Ей такава коса искам. Моята на всичко е точно обратното, само където може да се каже дълга.

# 99
  • Пловдив
Калъфката не е фризьор. Да кажем, че комфортът и допирът до кожата са много приятни, не се потиш като Веско Маринов на бис и това в известна степен предотвратява прическа развълнуван диригент. Дъщеря ми е с дълга коса, доволна е. Не се наелектризира, не се заплита. Аз също съм доволна, комфортно ми е. Пера две калъвки, на 30 градуса, на програма за ръчно пране. Ей само това ми е некомфортно.

# 100
  • Mediterraneo
Не е необходимо да ги мислиш. Нито е задължително. Да се молиш, пък хич, за нито едно от двете. Нито да ги ползваш. Аз съм фен на каприната под всякаква форма. Имам ексфоалираща ръкавица от коприна, чудеса прави с кожата. Коприната има хипоалергенни свойства и няма опасност от кожни раздразнения при ползването.

Ти пък какво се засегна, ще каже, че от твоя хляб съм отхапала! Аз просто отговорих на това питане,
Поръчвали ли сте копринени калъфки за момичетата? Има ли ефект от тях за по-добро състояние на кожата и косата и от кои марки сте доволни?
. Ползвай си коприната със здраве, ще си младолика во веки.

# 101
  • Пловдив
Да се засегна, в бг мама,  никогаж! Това пък как го реши?  Не го мислиш и толкова. Хората мислят за различни неща......

# 102
а защо пък, само 2 калъфки самички перете?
пера си ги заедно със спалното бельо/ нощници, макар да не са копринени

# 103
  • Пловдив
Защото бельо и спално бельо пера на 60 градуса. Тази температура не е препоръчителна за коприна.

# 104
  • София
И аз си спя на копринената калъфка и съм много доволна. Не ми се заплита толкова косата. Дори мъжа ми поиска да използва втората такава.  Харесва му допира на плата. Лятото пък държи доста хладно.

Общи условия

Активация на акаунт