🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 39 995
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 930
Неделчо, Вера и бг-мама:
Миро обмисля 50 хода напред всеки в 200 варианта, как да стигне финал без да изглежда, че е искал да стигне на финал

Аз му вярвам на Миро, че не го блазни финала, има емоции дето не знам как могат да се подправят (поне аз не мога). Ако се окаже, че не съм права значи ме е изманипулирал и мен и ще съм Hands Clap
А и за топ мениджър целта екипът му да е най-добър и да стигне финал си е мега яка и разбираема цел.

Иначе какво чудно има Алекс да иска да е на финал с хората с обществено полезни каузи, има това право.
Скрит текст:
За неговата кауза не искам да говоря, че в приятелският си кръг има едни от най-войнствените и кресливи зелени, той поне не изглежда от тази група.
Бистра пък иска да е на финал с най-силните играчи и т.н.
Аз искам тези дето са ми най-симпатични, всеки има право да иска неща.

п.п. Между Алекс и Диляна аз не виждам химия. Също не го виждам да си остави приятелката.

Мда, крайните зелени са си жива проба комунисти - ще ни разстрелят всичките, ако не им играем по гайдите. Дай сега всички да караме колела по заледените улици на София и да садим дървета в градска среда на който където му попаднало, глупости на търкалета. Алекс е абсолютен пън и това ми мнение се затвърждава с всеки епизод на предаването. Няма грам естетика в този човек и си мисли, че цял живот ще е млад и ще хвърчи по планините, а не си дава сметка, че в живота на човек не само тялото е важно, а и духът. А той се е сврял в дупката си и е издигнал стени, на които се е покатерил и от тяхната висота се смята за нещо повече от другите. Горделивостта е божи грях и има защо.

В никакъв случай не мога да повярвам на слухове за нещо между него и Диляна. Тя е много красива, но има какво да подобри за пред камерата, трябва да се отпусне, да бъде по-естествена. Сано ме кефи много.

Гогов е една кисела краставица, с киселото си чувство за хумор ме разсмива всеки път. Черноглед е, то и хуморът му такъв, но си дава сметка за това и с това ми става много симпатичен.

Радвам се, че Берке си тръгна - неговата приповдигнатост ми идваше в повече, а и някак не ми се хареса какво се случи с него и Биляна. Замътиха се там нещата, нещо нечистоплътна ми се видя цялата работа.

# 931
  • София
Диляна доста подобри поведението си пред камера. Има надежда.

# 932
Венци има имунитет. За какво му е да рискува?
Как за какво, нали е там, за да играе, а не да се крие зад имунитета Smirk

Вчера разбрах за себе си, че човекът с най-добрата и работеща стратегия този сезон е Венченцо Satisfied

Евала, всички успя да ги хързулне, но наистина е изключително хитър и много добър артист /сори, Жоре/. Всъщност му се получи така добре според мен, защото си използва тази стратегия и в живота и тя вече му е станала втора природа. Та както на Алекс стратегията е докогато може да си крие уменията /и мускулите Simple Smile/, на Венци стратегията е да бъде Халхаберо Satisfied Всички си мислят, че е добричък, наивен, вятърничав и лесно може да се води за носа. Смятайте колко е добър, щом заблуди дори Миро. И аз мислех така, докато вчера на играта с Дзами ми се видя много различен откъм поведение и имаше нещо различно в погледа, и ми светна, че всъщност образът на Халхаберо е стратегия. При Нумеролозите не се буташе много, дори някои зрители ги мислеха за един човек с Митов Simple Smile и вече в Мимоландия си направи финален план как точно да я играе тази игра. Много съм впечатлена, едва от миналата година гледам риалити предавания, но досега не съм виждала друг такъв участник Smile

Разбира се, това е само моята гледна точка и ще ми бъде много интересно как ще му се развие образа до края и дали ще се окажа права или хич не ги разбирам хората Satisfied

О, аз отдавна забелязах, че той използва стратегията на Буров - прави се на глупак, когато те подценяват, хората свалят гардовете си и е по-лесно да постигнеш желаното - и в бизнеса, и в живота. Венци има викингско излъчване, има здрав дух в здраво тяло, пък нека да има вицове за глупави блондинки. Във всички случаи ще стигне до финал, защото играе много премерено и използва доказано печеливша стратегия.

# 933
Миро каза в подкаста, че преди 7 години е основал фирмата си с капитал 140к.
Мисля , че сега имат договор с Алекс и печалбата от гривните им  ще е капитала за нова фирма за изкуствен интелект.
Миро е обсебен от тази идея.
Няма лошо.
Обаче си промени морала в хода на играта и не спазва обещанията си.
Миро, четеш и знаеш , че съм права.

Права си, Шехи. Всичко беше точно така. Играх два месеца в Острова, за да рекрутна Алекс в новата си AI компания. Simple Smile

# 934
Значи гледам първи епизод за да видя пак островните визитки и на интрото Алекс си подрежда куфара, след малко докато Грозденка говори, че ще си намери мъж, който да я избута до финала пускат кадър с Мая, а Марина плаче Simple Smile

# 935
...след малко докато Грозденка говори, че ще си намери мъж, който да я избута до финала ...

Ох и Гроздето беше един образ ... Grinning

# 936
  • Другата България
Благодаря за отговора.
Ето, питам  - защо /видно от последните епизоди/ сякаш прехвърли симпатиите си и желанието да си “бушон“ от Бистра към Алекс?

# 937
Благодаря за отговора.
Ето, питам  - защо /видно от последните епизоди/ сякаш прехвърли симпатиите си и желанието да си “бушон“ от Бистра към Алекс?

Алекс беше човекът, който най-добре разбираше стратегиите ми. Затова и прекарвах толкова време с него.

Но никога не съм оттеглял подкрепата си от Бистра или Венци.

Уговорката ни беше Венци/Алекс първи и втори финалист. Бистра - трета, избрана с гласуване от социалната игра. Падаха се по 30-35 гривни на човек. Имахме и два "бушона" в резерв. На всичко отгоре Лагер 3 държахме и колелото. Дето се вика - няма какво да се обърка. Поне така си мислеше Мирцата 😁

# 938
..., за ИИ каза, че му е интересно и иска да се учи, не да създава.
Всъщност каза, че за да направи компания, която да създава ИИ, иска да отиде да учи конкретно за това, да мине през всички позиции от "чирак" до мениджър, за да му е ясно всичко. Нещата са много много мащабни! Тия стотинки от предаването няма да стигнат само да си платят на Google, да им ползват ресурса. Работил е съвместно за създаването на Чат GPT BG, за целта са ползвали и ресурса на бг мама, за което се извинява. 😃 Изобщо, като реши, че иска нещо, не винаги спазва правила и понеже знае как, си взима от време на време и безплатно каквото му трябва, защото иначе няма начин Wink

# 939
  • Другата България
Благодаря за отговора.
Ето, питам  - защо /видно от последните епизоди/ сякаш прехвърли симпатиите си и желанието да си “бушон“ от Бистра към Алекс?

Алекс беше човекът, който най-добре разбираше стратегиите ми. Затова и прекарвах толкова време с него.

Уговорката ни беше Венци/Алекс първи и втори финалист. Бистра - трета, избрана с гласуване от социалната игра. Падаха се по 30-35 гривни на човек. Имахме и два "бушона" в резерв. На всичко отгоре Лагер 3 държахме и колелото. Дето се вика - няма какво да се обърка. Поне така си мислеше Мирцата 😁
Ние още не знаем всъщност как ще се определят финалистите, но пак за Бистра.
Откъде бяхте сигурни, че точно Бистра ще е избрана /ако се избира от всички участници, пак казвам, че ние не сме наясно как ще се определят финалистите/. И броя на кутиите, които се отварят не зависи ли от броя на гривните на всеки участник? Ако трябва да издаваш неща, които не са се случили - недей, но поне моето разбиране е такова, затова е необяснимо /за мен/ защо трябва Алекс непременно да е първи?
И оттук дойде и онова за Венци - че /за мен, а и не само/ целенасочено го спирахте да играе, за да не надвиши гривните на Сашо /което и стана/.
И един страничен въпрос - познавахте ли се с него преди формата, преди острова? С него или с баща му?

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 16:49 от Merri_An

# 940
Благодаря за включването, Миро 😊

# 941
  • София

Миро, благодаря за включването. Simple Smile

Щом можем да питаме - ще питам. Simple Smile Кога разбрахте за правилата - по какъв начин ще се стига до финала, и имаше ли значение за вас (отделен въпрос е кои сте "вас") кой ще бъде първи - Венци или Алекс?
Ако правилно съм разбрала, първи до финала стига този с най-много гривни, а втори - този, който си спечели правото в битка. Така ли е?

# 942
Миро, аз те харесвам, въпреки разочарованието, че не играеш за себе си.Ако може да се върнеш във времето, би ли променил това?
Има ли разлика в това, което си видял на острова и това, което гледаш в епизодите?Тоест много ли лъжат сценаристи и режисьори?(Зная, че не може да говориш по въпроса, но си питам🙃)
И накрая да питам лично ти доволен ли си от приключението?

# 943
Изхождайки от твърдението на Миро, че участието му е нанесло травма, от която още се възстановява, стигам до заключението, че едва ли е изцяло доволен от участието. Не знам колко би могъл да ни каже, затова правим тия догадки.

# 944
  • Другата България
Скрит текст:
Благодаря за отговора.

Уговорката ни беше Венци/Алекс първи и втори финалист. Бистра - трета, избрана с гласуване от социалната игра. Падаха се по 30-35 гривни на човек. Имахме и два "бушона" в резерв. На всичко отгоре Лагер 3 държахме и колелото.
Дето се вика - няма какво да се обърка. Поне така си мислеше Мирцата 😁
След внимателно прочитане на поста се фокусирах върху тези две изречения.
Какво си мисля аз, отново. Blush То е и във връзка с предходните ми питания, не случайно акцентирах върху Бистра.
Та, мисля си следното, писах и вчера. Отредената роля на Бистра и третото място съвсем не са ѝ понесли, на нея и на Мая. С оглед на това, са се коалирали с Георги, и по някакъв начин са “изневерили“ на теб и Сашо.
Не искам да ми отговаряш дали е така, а и знам, че не можеш. Но се чудя - ти си умен човек, ние, зрителите видяхме, че третото място съвсем няма да понесе на Бистра /а и на Мая, естествено/. Как не го видяхте вие там, на място? Риторичен е въпроса. Blush

Общи условия

Активация на акаунт