Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 252
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
Леле, Ети, дано намерите решение! Ухапванията от такива гадинки предизвикват множество алергии, аз 5 месеца не можах да се оправя. Нахапаха ме на морето.
Четох, че много трудно се изтребват  и по 100 пъти тупах всяко нещо и светих с фенерче в саковете -  да не взема да си ги занеса в къщи.
Наборката е на почивка, чакам я да се прибере утре.

# 466
  • столицата
Няма ли някоя държавна/общинска институция, която да сигнализира? Нещо като нашето ХЕИ. Дървениците са страшна напаст.

# 467

Светкавица, будката цяла ли е?Wink
"Прослушах" го към 17ч, няма поражения по горката будка, въпреки внезапния рехав сняг и частичен лед Grinning
Днес е първият учебен ден след седмица ваканция, всичко, освен събуждането му сутринта е минало "Lege Artis", както ще ме разберат майките на юристи и в частност-майките-юристки в темата. Grinning

Решила съм до юни(лятна сесия) да живея в блаженство. Обмисля(МЕ) някакви оферти за компютър с извънземна цена, ама само обмисляме и май с мисленето ще останем.

Студено ми е, некомфортно ми е и имам много работа. Чакам с нетърпение пролетта! Heart

# 468
  • София
Синчето днес се прибира от заслужена шест дневна екскурзия в Сицилия с приятели!
Крайно време беше - все му казвам че сега се живее има време за работа ама.....ще го е яд после....
Преди да замине сам се сети да си плати втория семестър.....има светлина в тунела.
Изпитите от първия са взети- не знам с колко но това не е важно.
Сега започва наново....ще видим как ще съчетава с работата.

# 469
  • София
Синът днес издържа изпита по кормуване, надявам се да е съвестен и дисциплиниран шофьор. Сесията приключи успешно за него.

# 470
И щерката приключи успешно първата сесия, доволни сме всички. Планираме пътуване следващата седмица, че да се видим най-после. Щеше да се прибира утре, но само за ден. Успях да я разубедя с оглед ужасните температури и неясната пътна обстановка, сега се чувствам малко тъпо заради това, но ще се стискам още една седмица.
Успешни следващи семестри на наборите, на нас - спокойствие, силна храна и засега - червено, по-късно и Бело 😊

# 471
Честита Баба Марта на всички!

Някой набор запътил ли се е към студентска бригада в Щатите?

# 472
  • София
Честита Баба Марта! Бъдете здрави!

# 473
Честита Баба Марта на всички!

Някой набор запътил ли се е към студентска бригада в Щатите?
Появи се една брошура вкъщи, но за сега толкова.

# 474
Дъщеря ми само изкоментира бригадите.
Честита баба Марта!

# 475
Честита баба Марта! Здрави и засмени бъдете!
В МУ София сесията е до към 15-20.07  и реално няма време за бригада в САЩ. За да се покрие инвестицията добре 2 месеца не стигат.  А ако има и някоя поправка съвсем.

# 476
  • София
Честита Баба Марта!
Бригадите в САЩ мисля, че бяха по-достъпни след завършване на първи курс.
https://bg.usembassy.gov/bg/visas-bg/nonimmigrant-visas-bg/nonim … vel-program-2-bg/

# 477
  • Sofia
Момичета, да подхвана аз празничните пожелания, които в други теми обикновено скролвам и рядко се включвам, но в нашата си тема искам да пожелая от сърце вниманието и уважението към нас като жени и майки да бъде всекидневно. Да ви е слънчево и цветно, както е днес по улиците Revolving Hearts

Юридическите майки, не знам дали сте видели условията за стипендии, които мен леко ме изненадаха (успех над 4.00).

# 478
За целия университет е такова условието за кандидатстване за стипендия за успех, не само за юридическия, но при по-нисък успех, има по-малък шанс за стипендия, защото средствата са ограничени.

Честит 8 март на всички!

# 479
Честит празник!
Сега като aniK писа проверих и при нашите е толкова успеха.

Общи условия

Активация на акаунт