Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 70 618
  • 2 206
  •   1
Отговори
# 1 950
На мен този кекс ми е най-бърз и вкусен. Рецептата е на Яна
https://bg-mam.ma/p/1614199/48886362

# 1 951
  • София
Момичета, благодаря ви! И извинявайте, че ви натоварвам. Оценявам го, че ме четете и утешавате по време на празниците.
Очаквано беше, по-неочаквано беше, че майка ми го превари изневиделица, но там ред няма. Не бяхме близкихс него, но той си беше нейната половинка и уважаваф избора й. Сега една ера свърши. И ми е едно такова...връщам се назад във времето и го мидля. Дъщеря му ми е много симпатична, разбираме се с по една дума. На погребение няма да ходим. Знаят, че сме далече и е трудно да се организира, като и не знаем кога ще е.

Така. Отивам да ям.

# 1 952
  • Euskal Herria
Здрави да са всички, които днес празнуват!
Бър, Hug!

# 1 953
Бър, отишъл е при нея,заедно са!
   Може и някой,който ползва уиздискаунд да ме светне за какво е това чудо.Синът ми напира да си го плати,или както се казва,а не е от най-летящите хора.Сега е в чуденка за Копенхаген през март,някой ходил ли е?Утре отиват в Румъния за два дни,в прословутата Крайова.

# 1 954
  • Наблизо
Бърче,не натоварваш.Това са нещата от живота.Добри и лоши.Нали затова и като се женим ни го натъртват.

Ази,гуш душко! И на двамата бонбонести.

Донси,нали е тийн,нормално.Ще му мине.

Марул,да си прецени по цените.Дава фиксиран дискаунт и ако са скъпи билетите има файда.Иначе другият плюс е,че важи за всички билети купени с неговата резервация.

Ние сме младиженци,сега се набумтяхме на вечерята..Ама то бюфет и имаше какви ли не вкусотии.Сега пуфтим.

# 1 955
  • sf
Марулке, аз имам уиздискаунт. Моят е аз и още един човек, има и за още пет човека мисля. Т.е. плащаш някаква сума еднократно, важи за една година и после имаш намаление на билетите, съответно за теб и още един човек , или още пет, зависи кой дискаунт си избрал. Аз лично си избих парите и ще си го подновя.

# 1 956
Бър, не натоварваш. Тук сме и в добро, и в зло. Животът е шарен, няма какво да си затваряме очите.
Бюти, наслаждавайте се на времето си заедно само двамата на макс. Аз хубаво давам акъли, но навремето с ММ нямахме такова- навсякъде бяхме заедно с децата. Пак се кефехме много, не сме си и представяли да е по друг начин.  Heart Eyes
Марулет, страхотен е Копенхаген!!! На нас поне много ни хареса и със сигурност ще се върнем пак. Дано имат късмет с времето. Ние нямахме такъв- беше студено, валеше и духаше почти постоянно, но това не ни попречи да обикаляме, както и да се влюбим в града. Heart
За Крайова- да проверят все пак има ли го още базара, че голяма част ги разтурят предколедно.
Относно уиздискаунта- зависи колко често ще лети. Ако е повече от веднъж/ дваж годишно поне май си заслужаваше. По памет като летях с Уиз си взимах и дискаунт, но не съм ги ползвала от преди пандемията, та вече не зная какви са им условията.

# 1 957
Базарът в Крайова е до към 10-ти януари, грубо. В Букурещ вече са го разтурили, там обикновено е до 26-ти. Гледах клипчета, голяма лудница е в Крайова, тълпи, народ, но пък красиво с украсите.
Ох, Копенхаген. Мечта ми е, дано се осъществи някога.

# 1 958
  • Наблизо
Мерси,Тил!
Ние само от нашите имаме помощ,но съм благодарна.

Копенхаген е прекрасен,и море и красиви сгради…и датчаните са много красиви ахах.
Мама още сънува колоо било хубаво,подредено и тн.Много е хубаво.

Може ли някоя идея за заведение в и около Пловдив с хубаво шкембе чорбъ?

# 1 959
Аз правя супер шкембе чорба,ама съм ти през Балкана.
  Мерси,момичета! За Крайова,има базар все още.
  За уиз,му се чудя на акъла,като го е страх да лети.Много му се ходи в Копенхаген,ама го е шубе.Всеки път като лети е така.За лятото обмислят почивка или Хърватия,или Италия,но с кола.Щото го е шубе.То и с кола е готино,аз бих,тъкмо ще види повече неща,ще нощува на повече места.
    Родителите на гаджето нещо мрънкат,че много пътували.Бе,самостоятелни млади хора,учат,работят,самоиздържат се,ще пътуват .Малко се напрегнах,ама ...
   На мен в баницата с късмети ми се падна много екскурзии в чужбина.Мисля да си го сбъдвам.На ММ нова къща,за нова жена нищо не се каза.

# 1 960
Бър, в тая тема сме и в празника и в черника. ❤️ заедно.

# 1 961
Бър, 🤗 Съвсем нормално е да се връщаш назад сега, просто не стой твърде дълго там. Хубаво го каза, че е свършила ера и ти пожелавам в идната година да ти се отвори страница за приятни емоции.

Марули, Копенхаген го харесах, ама там си духаше доста и двата пъти като бях, което не пречеше хората да си пият навън.

Ох, изморих се да съм дежурен по лазарет. От октомври съм на смяна, вече се чудя свършва ли изобщо. 🙁 Абсолютно нямам останал ресурс за нищо и в главата съм на Медуза.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 04:56 от zlatenceto

# 1 962
  • France
Бър, мило другарче, никак не натоварваш. Това е животът, неговата мама. Гушкам те.

Вдигам 2 ръце за Копенхаген.
Скрит текст:
със систърчето бяхме приготвили това пътуване като подарък за 70 годишнината на мама. Да отидат двамата с татко май месец. И прекарахме юбилея на гробищата. Това е животът. На 25 декември, на връх Коледа стана лавина в съседната станция и уби 14 годишно момче. Пред очите на родителите му. Носете си новите дрехи и се кефете на живота. Колкото "пораствам", толкова повече разбирам баща ми и неговите съвети

# 1 963
  • Euskal Herria
Може ли някоя идея за заведение в и около Пловдив с хубаво шкембе чорбъ?
Сещам се само за "Тромпета" в Кючука. Преди години му се носеше славата, сега не знам как е.

# 1 964
  • Варна
Бър, мила, какви ги говориш, как ще натоваряш? Гушки и от мен!

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 23:31 от Dorchester

Общи условия

Активация на акаунт