За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 146
  • 521
  •   1
Отговори
# 420
Да идва при мен ,да полага усилия за нещо.Не да ви казва само ела ти взимам ти билети и аз само ще прехвърчам до Турция или Америка.
Кога ще се разбере какво иска ...Като ходя подире му и си лягам с него така нищо няма да иска

# 421
Да идва при мен ,да полага усилия за нещо.Не да ви казва само ела ти взимам ти билети и аз само ще прехвърчам до Турция или Америка.
Кога ще се разбере какво иска ...Като ходя подире му и си лягам с него така нищо няма да иска

Той ако е искал, да е положил усилия досега. Щом не е, а е изявил претенции, значи не става.

# 422
  • Пловдив

Добре ...хайде да опитаме логично.....кой нормален човек би ги правил всичките тези логистики,  бивши жени , настоящи , деца...религии и какво ли още не. Това не е да живеете ти в София,  той в Бургас и да правите връзка ....срещу 200 лв нафта седмично......при вас става въпрос за океан разстояние.......

Остави какво си гледала в   "Секса и градът".....живота познава и такива случаи,  но обикновено те не са масово явление ....

Ако живее в Маями......и ако е толкова невероятен ....какъв е смисъла човек да си усложни толкова живота....та и ти твоят

# 423
  • София
По мое скромно мнение и опит, една жена се хвърля в невъзможна връзка, когато тя самата не желае връзка.
Така че съветвам авторката да си помисли хубаво, какво я спира да си намери един свестен, свободен мъж от нейния град.

# 424
По мое скромно мнение и опит, една жена се хвърля в невъзможна връзка, когато тя самата не желае връзка.
Така че съветвам авторката да си помисли хубаво, какво я спира да си намери един свестен, свободен мъж от нейния град.
Аз и в началото на темата бях споменала ,че не искам да продължавам да живея нито в моя град ,нито в България.
Имах желание  да живея в Истанбул , не случайно прекарвах доста време там за работа или почивка и така се запознахме.Друг и въпроса ,че се оказа,че той живее в Америка.Първоначално ми каза,че живее и на двете места ,но после стана ясно ,че реално не е точно така

# 425
  • София
Въпросът е дали желаеш сериозна, официална връзка с цел съжителство?
А не къде желаеш да живееш.
Разбираш ли разликата?

# 426
Разбираш ли разликата?
Разбирам , желая да ..
Но ако имам такава връзка с цел съжителство в България ,това означава ,че ще остана тук и следователно ще трябва да съм  доволна от това .А аз не искам и затова си търсих мъж от Истанбул

# 427
Гледането на турски сериали не прощава...

# 428
Това се казва логика и прагматизъм.
Искаш да живееш в Истанбул – намираш си мъж от там.
Гери, не можеш ли просто като ти харесва града, да се преместиш. Казваш, че си самостоятелна, работиш, оправяш се.
Ти си готова за турска булка, верно. Придатък към мъж, иначе няма Истанбул.

# 429
  • София
Разбираш ли разликата?
Разбирам , желая да ..
Но ако имам такава връзка с цел съжителство в България ,това означава ,че ще остана тук и следователно ще трябва да съм  доволна от това .А аз не искам и затова си търсих мъж от Истанбул
Съвсем не означава това. В момента младите хора са супер мобилни, учат и работят по цяла Европа и света.
Оня ден момче от приятелско семейство замина за Холандия с гаджето си.
На мен лично Истанбул ми беше интересен като мегаполис и супер невъзможен за жителство като жена.

# 430
  • Пловдив
Бях му блокирала номера ..той ми писа от друг как съм могла да го направя ,аз съм отказвала толкова лесно от него и т.н
Чудя се защо да го прави аз му скъсах нервите трих го ,блокирах го и той пак ме вика и настоява да си вадя виза.
Никакви нерви не си му скъсала, я как лесно си се огологъзила пак от втория номер, когато те е потърсил. Аз проблем нямам, ама искам за теб си да си помислиш КАК се е доказал пред теб? Какво е направил за теб? Ама нещо в негов ущърб, на него да му е трудно, неприятно за да може на теб да ти е добре. Всички действия и всички лишения ще са от теб - ти ще ходиш при него, ти ще си пускаш месеци отпуска/напускане на работа. Той какво? Освен това в момента си позволява да ти дава тон с кой да се виждаш, как да се обличаш и гримираш при положение, че на практика сте си никакви. Ами като станете някакви и имате връзка, а после брак и дете/деца? Какво? Ще излизаш навън само с майка му и сестра му?
Аз знам ,че е така в момента затова не правя нищо и искам той да се старае повече ,но не става...
Като се върна заради детето си ми предложи да ми вземел билет и аз да стоя там..но отказах.И стана проблем, че той не можел да дойде точно тогава в Бг защото трябвало да прекарва време с детето.Аз му предложих ако иска да си отдели 2 дни от тази цяла седмица и да дойде.Аз какво да правя там той си е ангажиран със семейството си братя- сестри, майки, бащи, деца и какво ли не аз къде се вписвам.И накрая ме изкара,че се оплаквам и следващия път като си резервирал билет да се връща ,резервира и за мен и не искал възражения.А и какво съм искала вместо да отиде при детето си да дойде при мен ли ...все ме изкарва виновна за нещо.Никой не му е казал да прави такова нещо
И какво като той не може този път? Кажи му, че да, прав е, оплакваш се. Искаш той да дойде и да ти отделя специално внимание. Той да се доказва. Голяма си балама. Като ти каже - ама какво, ти искаш да те поставя преди семейството си? му кажи -да, това искам. На практика ти това искаш - да си най-важната личност в неговия живот, да си на първо място. Е, извоювай си го. Или го зарежи. Или пък искаш да си не втора цигулка, ами 5-та.

# 431
Аз преди да съм правила секс с един мъж, не бих правила никакви други планове. Камо ли да обмислям толкова много компромиси, и то само и единствено от моя страна.

# 432
  • Пловдив
Аз преди да съм правила секс с един мъж, не бих правила никакви други планове. Камо ли да обмислям толкова много компромиси, и то само и единствено от моя страна.
А аз, ако искам връзка с някой мъж, а не 1-2-3 пъти чукане, бих го изпитвала, проверявала, да го видя що за птица е.

# 433
Цялата история звучи като бягство. Ама както казват в зен будизма - където и да отидеш, ето те там си, в смисъл, че няма къде да избягаш от себе си.

# 434
  • София
За мен, за да съществува една връзка, трябва да сте физически заедно. Ако не в една стая, то поне в един и същ град, с възможност да се виждате всяка вечер.
Другото е... литература, а не реална връзка.

Общи условия

Активация на акаунт