За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 135
  • 521
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Винаги детето е на първо място, особено с партньор, с когото не ви е общо.
Хайде де, познавам един куп мъже не си поглеждат децата от първия брак. Този не ми изгрежда чааааааак толкова отговорен баща - детето в Турция, той в Щатите. И колкото и често да си идва, е веднъж на няколко месеца. Това не е отглеждащ родител.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 06:54 от Янтра

# 481
  • Out of the Mix
Разбира се, Янтра, много такива случаи има.
Казусът й се разчопли вече, аз нямам какво да й кажа, но ти отговарям на теб за дискусията и разговорът да върви...

Невена е вкарала "boost mode", роман-драма-наръчника. Sweat Smile
Авторката трябва да я почерпи.

Безотговорници, несериозници има много, пълно е.

Не мога да кажа мъже, или жени са по-голямата част.
Може би мъже, защото дете/цата остават при майката в огромната част от случаите, и както казваш повечето бащи много много не ги гледат, хващат втора, трета жена/съпруга, с нея още 1-2 деца и става манджа с грозде във фамилен/родов/наследствен аспект.

Други мъже живеят от жена на жена, не остават грам без такава, връзват ги с дете и така "цоцат" внимание, "облаги" цял живот, нещо като схема.

Казвайки, че детето (какво остава децата 2-3, такава жена няма време за мъж) е на първо място няма какво да се лъжем, така е, особено за една жена, изхождам от себе си, че запознавайки се с такава, не е моето, като нито себе си заблуждавам, нито пък бих нея.

Счупени кръпки и съдби не оправям, не съм самарянин.

Свободен на сълза човек, мъж, жена, няма какво да прави с вече създал/ла семейство, търси си и се ангажира само със свободен, като него. Ама разведени, бивши, обвързаности, телефони, уикенди, кой, какво, графици на трети лица, роднини, мне.

Това е личен и житейски избор на всеки.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 09:41 от Revoker

# 482
Невена, не мисля, че Истанбул е безопасен град за сама жена. Не са ми такива сведенията от колегите ми от Истанбул. Предполагам, че като във всеки мегаполис, там има добри квартали и има опасни квартали. Има и отчайваща мизерия, виждала съм я, пътувайки. Както и лукс и блясък.
Наистина, авторке, щом си влюбена в града, дерзай да се добереш до него, не до някакъв мъж, който не ти харесва наистина.

# 483
Те не се сещат, ама и ти не казваш, но и сама не искаш да се оправяш в Истанбул.
Добрееее.
Успех.

# 484
  • До хладилника, който обичам
За преместване в друга държава и нов град на първо място човек трябва да си изгради мрежа от приятелства и познанства, с жени, мъже, семейства, а не с един мъж. Бих работила в тази посока, търсене на групи на експати, записване в местни групи на квартали, групи на жени. И едва когато има нещо такова налице и установени някакви връзки, бих мислила за местене. А романс сам ще си дойде, ако е писано.
Не виждам в бг-мамма да има тема, но ето начало.

# 485
АЗ съм в Анкара

# 486
Аз съм изумена, че някой си избира мъж по град или по народност. Наистина, щом си влюбена в Истанбул, иди да поживееш там.

# 487
Невена, не мисля, че Истанбул е безопасен град за сама жена. Не са ми такива сведенията от колегите ми от Истанбул. Предполагам, че като във всеки мегаполис, там има добри квартали и има опасни квартали. Има и отчайваща мизерия, виждала съм я, пътувайки. Както и лукс и блясък.
Наистина, авторке, щом си влюбена в града, дерзай да се добереш до него, не до някакъв мъж, който не ти харесва наистина.
Повечето мои познати ,които живеят в Истанбул, а и като цяло в Турция ми се чудят на акъла,че искам да живея там.Всички искат да се махнат  ако могат.Политиката на държавата е мн зле. Заплатите също не са ок.И най-вече не ни приемат добре. Аз приятелки туркини в Истанбул  трудно си намирам.. Забелязала съм ,че просто не ни харесват и това е .

# 488
Аз, бих и предложила да се запише в агенция за запознанства ,в Истанбул .По безопасно е , защото там тя ще може да си изложи точно исканията към даден мъж,но не да заминава на друг континент.По лесно и безопасно за нея ще е да се спаси от Истанбул,и на стоп може да избяга , отколкото да иде на друг континент,с мъж който бегло познава .Аз на хляб и сол ще карам ,но няма да правя жертва за нито един мъж.

# 489
Повечето мои познати ,които живеят в Истанбул, а и като цяло в Турция ми се чудят на акъла,че искам да живея там.Всички искат да се махнат  ако могат.Политиката на държавата е мн зле. Заплатите също не са ок.И най-вече не ни приемат добре. Аз приятелки туркини в Истанбул  трудно си намирам.. Забелязала съм ,че просто не ни харесват и това е.
Че кой те спира. След като си наясно с положението и продължаваш да настояваш, ходи и виж. Някои, докато не се опарят, не разбират.

# 490
Е, как да отиде, като още не е намерила мъжа, който да я издържа там? Simple Smile

# 491
Е, как да отиде, като още не е намерила мъжа, който да я издържа там? Simple Smile
Напротив ако си търся само някой за издръжката ,за да живея там досега да бях отишла.

# 492
  • Пловдив
Не можеш да спасиш човек,  който иска да се удави.

Всички сме били в тази ситуация......и тя ще е в кюпа и после ще има въпроса "Що така стана?"

# 493
Напротив ако си търся само някой за издръжката ,за да живея там досега да бях отишла.

Е, щом не търсиш някой да те издържа, пък ти е такъв мерак, защо не си отишла вече? Simple Smile

# 494

Е, щом не търсиш някой да те издържа, пък ти е такъв мерак, защо не си отишла вече? Simple Smile
Защото ме е страх да живея там сама както казах ...Не е само до парите

Общи условия

Активация на акаунт