Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 353
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 230
Чак пък нечестно - нали не смяташ че точно новорегистриран потребител дето почва да цвъка мнения наред ще "обере наградите" заради многото си писане? Grinning Дано да има и по нещо полезно между тях, но пък колко ще са?
Всеки си има право да се излага колкото си иска, това го има и без да върви кампания.
А че целта е да е по-активен форумът като цяло - това на всички ни е ясно. Нали от това печели.
Аз пък си намерих 1-2 теми които са ми интересни, точно по време на последното предизвикателство. Не че бяха нови но не съм ги видяла преди това, те не са и от най-активните. Обикновено не "обикалям" из целия форум а предимно каквото вече следя и почти само известията си гледам. Ако тръгна да ровя наред, със сигурност ще си намеря и още, но става физически невъзможно като са прекалено много следени и няма смисъл.

# 1 231
Не съм забелязала. В темите, в които пиша, няма разлика. За другите не знам.

# 1 232
  • Пловдив
Кажете, които сте с много коментари,  какви предимства сте отключили?
Никакви. С големите рангове идва единствено по-голямата пощенска кутия за личните съобщения.

Не си го задавам този въпрос на себе си, защото аз съм с малко мнения и малко активна, питам по-скоро дамите с 20К+ мнения. Честно ли го намирате това? Мотивиращо, да?
Лично аз не съм мотивирана по никакъв начин от лоялната програма. Но аз съм тук от 20 години и във времена, когато мненията не са се отчитали. Не знам как да го кажа - или те вълнува лоялната програма и си стук заради нея, или не. Моята лоялност или не не зависи от програмата. Но ако целта на лоялната програма е да допринесе за лоялност - права си, не допринася. Тя води до временни пикове от алчни потребители, които на практика не са лоялни, и са тук основно заради бонусите.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 07:05 от Янтра

# 1 233
Според това в момента тече нова кампания. Но не съм видяла банер, нови условия или в кои нови теми (мисля, че са същите като от предишното предизвикателство) ще се трупат повече точки.

# 1 234
Явно се подготвя нова кампания, вчера и аз кликнах на страничната лента, излизаше, че наградния фонд е 1 BGM точка. Joy

# 1 235
Въй, много, бе. Чудя се кой ли ще я спечели тази точка.

# 1 236
  • пустинята Гоби
То не, че с 3 лева имаш много какво да си купиш, ама до края на годината като станат 10 ехейй Joy .

# 1 237
Интересно че няма банер, а спрямо тези дати излиза че половината време е минало.

# 1 238
Еми няма банер, сигурно за да може най-сърфиращите и коментиращи да открият кампанията без банер и само те да получат точката. Joy като най-лоялни.

# 1 239
Няма актуална кампания, като се кликне на условия, излизат тези за месец март

# 1 240
Много благодаря, natka! Реших да я ползвам в Ozone, че не разбрах къде да проверявам за ССС. Дано да се сетя за декларацията. И аз мислех, че е догодина, но не знам защо разбрах от предходни коментари, че до 4 месеца се отразява.
Здравейте! Със сигурност е обсъждано, но не съм чела назад. Ако пазаруваш на по-малка стойност от дадено място, остава ли разликата в профила ти? И в предишните постове прочетох, че в данъчната декларация се отразява до 4 месеца, така ли е? Защото не попълвам и не знам кога да проверя. Ако е голяма разправията, да знам дали да се занимавам.
В данъчната декларация се отразяват през следващата година, все пак декларацията е годишна. Т.е. за награди през тази година - другата пролет.
А за пазаруване за по-малка сума отколкото е ваучерът - зависи от търговеца така че няма един отговор.
На Декатлон и на Озон знам че са сума с която разполагаш и я харчиш на каквито искаш части - при Декатлон е като вид гифт карта с кода, а при Озон влизат в портфейл в акаунта и там дори май нямаха срок за използване вече. При други търговци друго ще е, Емаг примерно мисля че вземат целия ваучер дори за по-малка сума и там няма "ресто".  Виж си в условията на който търговец си си харесала и ваучера дали ти покрива само покупка или и доставка ако имаш за плащане, че и това не е еднакво навсякъде.

От тия нива за момента освен да предизвикат на някого почесване по главата - друга разлика май няма Grinning Ако изобщо още е останал и някой да им се чуди де.
"Да пишем като изоглавени", дано да не се стига до там че съвсем няма да е забавно тук Grinning

Има нещо такова че никой не очакваше толкова рядко да са кампаниите. Особено отначало като що-годе се видя колко пари раздадоха преди още да е започнало, ми е странно че за толкова месеци още няма.

# 1 241
Много се смях с вас.Явно още не им е ясна концепцията на маркетинговия отдел.#BGMлоялнапрограма
Ще се боря за точката!!!😂

# 1 242
Доста несериозно е това с наградата от една точка!

# 1 243
Ама се разкудкудякахме пак, хич да не е... значи не е съвсем без полза за форума Grinning

# 1 244
Аз дори цъкнах на анкетата, ДХЗ - в сериозна конкуренция сме‼
Накрая ще имаме по 0,5 🤓

Общи условия

Активация на акаунт