Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 369
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 215
Аз си настройвам аларма за подаването на декларацията, за да не забравя.

# 1 216
Има много време, ще си напомняме взаимно. Simple Smile

# 1 217
Сложила съм си 1-2 напомняния в календара но знам ли кога накъде ще съм до тогава...
От много години не ми се е налагало да мисля за ГДД.

# 1 218
Срокът е много дълъг, почти 4 месеца, за нас - два (март и април), за да се заредят данните в системата.

# 1 219
За март са ми напомнянките, да вляза и да видя заредени ли са вече Grinning

# 1 220
След 8 март сложете дата.

# 1 221
  • пустинята Гоби
До кога се подава ГДД? За догодина ли говорите?

# 1 222
# 1 223
Да, Мими, за догодина.

# 1 224
Здравейте! Със сигурност е обсъждано, но не съм чела назад. Ако пазаруваш на по-малка стойност от дадено място, остава ли разликата в профила ти? И в предишните постове прочетох, че в данъчната декларация се отразява до 4 месеца, така ли е? Защото не попълвам и не знам кога да проверя. Ако е голяма разправията, да знам дали да се занимавам.

# 1 225
Кажете, които сте с много коментари,  какви предимства сте отключили? Аз не пиша много и не съм додрапала до бронз още, та се чудя. И не че е много по темата, ама ако продължава така, веднъж на четиримесечие да ни "мотивират" да пишем като изоглавени, я да се преборим, я не, за 3-5лв, то това не е никаква лоялна програма. Лоялна програма е, ако нещо, в което човек е постоянен, се възнаграждава. Това са лоялните потребители реално, които всеки ден допринасят за развитието на форума, а не онези, които са насърчавани да пишат в "Кредити" или "Двор и градина" веднъж на високосна. Сори, така мисля аз, пък ако ще и банан да изям.

# 1 226
  • София
И според мен кампаниите са много на рядко.

# 1 227
  • пустинята Гоби
Аз не приемам програмата като “насърчаване” за писане, а като отличаване на активност. Който пише заради награди е безполезен така или иначе.

# 1 228
Здравейте! Със сигурност е обсъждано, но не съм чела назад. Ако пазаруваш на по-малка стойност от дадено място, остава ли разликата в профила ти? И в предишните постове прочетох, че в данъчната декларация се отразява до 4 месеца, така ли е? Защото не попълвам и не знам кога да проверя. Ако е голяма разправията, да знам дали да се занимавам.
В данъчната декларация се отразяват през следващата година, все пак декларацията е годишна. Т.е. за награди през тази година - другата пролет.
А за пазаруване за по-малка сума отколкото е ваучерът - зависи от търговеца така че няма един отговор.
На Декатлон и на Озон знам че са сума с която разполагаш и я харчиш на каквито искаш части - при Декатлон е като вид гифт карта с кода, а при Озон влизат в портфейл в акаунта и там дори май нямаха срок за използване вече. При други търговци друго ще е, Емаг примерно мисля че вземат целия ваучер дори за по-малка сума и там няма "ресто".  Виж си в условията на който търговец си си харесала и ваучера дали ти покрива само покупка или и доставка ако имаш за плащане, че и това не е еднакво навсякъде.

От тия нива за момента освен да предизвикат на някого почесване по главата - друга разлика май няма Grinning Ако изобщо още е останал и някой да им се чуди де.
"Да пишем като изоглавени", дано да не се стига до там че съвсем няма да е забавно тук Grinning

Има нещо такова че никой не очакваше толкова рядко да са кампаниите. Особено отначало като що-годе се видя колко пари раздадоха преди още да е започнало, ми е странно че за толкова месеци още няма.

# 1 229
Аз не приемам програмата като “насърчаване” за писане, а като отличаване на активност. Който пише заради награди е безполезен така или иначе.

Да, отличаване за активност и лоялност би трябвало да бъде, тъкмо затова аз съм повече от учудена, че така наречената лоялна програма засега подканя да се пише в определен период в определни теми, сякаш,за да се подбутнат по-заспалите раздели и се мятат едни петолевки, настава борба, едва ли не, за едно голямо нищо.
Сериозно ли не сте забелязали, че като пуснат кампания, активитетът на множество потребители, в това число и новорегистрирани, многократно се повишава? И не ви ли оставя горчив привкус това? Не си го задавам този въпрос на себе си, защото аз съм с малко мнения и малко активна, питам по-скоро дамите с 20К+ мнения. Честно ли го намирате това? Мотивиращо, да?

Общи условия

Активация на акаунт