Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 281
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 425
Аз нищо няма да прехвърлям. В чужбина съм, нищо не разбрах за декларирането какво са измислили последно, не подавам данъчни декларации в България. Ако могат да се дарят, ще даря. Ако могат да се прехърлят на друг потребител, имам си набелязан. Simple Smile

# 1 426
Те моите и в трите кампании завършват на 99🤣 една точка отгоре да бЕха дали, да закръглим😅

# 1 427
3 дена ги смята, знаеш ли колко се е бъхтил и тоя изкуствен интелект?? И накрая пак няма угодия Joy

# 1 428
Ама аз за какво съм се бъхтила?! Накрая да имам 24,99 вместо 25 лв!

# 1 429
По добре с една стотинка разлика, отколкото с 29, както при мен😂 не си заслужаваше бъхтенето, ейййй

# 1 430
  • European Union
Аз имах 318 точки от миналото предизвикателство. Анкети не съм попълвала никога и не се бъхтя напразно, да не се преуморя.

Аз чета книги непрекъснато, но не съм писала в литературния форум...май. Чета няколко теми там и си набелязвам книги за четене. По време на предизвикателството бях спряла да ги чета. Сега трябва пак да си ги последвам.
Благодарение на темите там, вече експлоатирам втори Киндъл, имам Мейлбукс на компютъра, прочетох доста интересни книги, но тези хаштагове не са за мен.

# 1 431
Аз, която се оплаках, че за мен умишените усилия за събиране на точки са равносилни на бъхтане, имам 600 т.
Не съм пускала хаштагове, не съм се включвала в литературни теми и не бях особено активна в другите теми. Но пък специално за да не изляза на 0 пуснах две теми, които събраха интерес и се обсъждат.
Аз също не мога да осребря точките в момента.

# 1 432
Ами значи не е въпрос на бъхтене и умишлено гонене, пък вече който си няма друга работа и реши да пробва си е негово решение, никой не го кара.

# 1 433
Бутона за прехвърляне вече е активен. Аз си ги прехвърлих.

# 1 434
Аз, която се оплаках, че за мен умишените усилия за събиране на точки са равносилни на бъхтане, имам 600 т.
Не съм пускала хаштагове, не съм се включвала в литературни теми и не бях особено активна в другите теми. Но пък специално за да не изляза на 0 пуснах две теми, които събраха интерес и се обсъждат.
Аз също не мога да осребря точките в момента.
Егаси, как си се прецАкала! Другия път и това недей да им правиш, за обещаните награди! 😆

# 1 435
Аз не искам да правя, но ме е яд, че си дадох ЕГН то и събрах 3 лв на първата лоялна програма, заради които така или иначе ще трябва да бъхтя с попълване на данъчна декларация идната година Joy

# 1 436
То па едно бъхтене и с ГДД, всичко е качено и само потвърждаваш. Не се налага творчество и откриване на нови видове декларации

# 1 437
То па едно бъхтене и с ГДД, всичко е качено и само потвърждаваш. Не се налага творчество и откриване на нови видове декларации

Как така? Какво къде е качено и как трябва да потвърждавам?

# 1 438
  • София
Успях да си ги осребря! Simple Smile
И продължавам да кътам като трудолюбива мравчица.
Натрупах си 44 000.19 точки или 440.19 лв.
Май на следващото предизвикателство трябва да се активизирам!

Благодаря на Бг Мама и на IncentivAI! Simple Smile

# 1 439
Аз имах 318 точки от миналото предизвикателство. Анкети не съм попълвала никога и не се бъхтя напразно, да не се преуморя.

Аз чета книги непрекъснато, но не съм писала в литературния форум...май. Чета няколко теми там и си набелязвам книги за четене. По време на предизвикателството бях спряла да ги чета. Сега трябва пак да си ги последвам.
Благодарение на темите там, вече експлоатирам втори Киндъл, имам Мейлбукс на компютъра, прочетох доста интересни книги, но тези хаштагове не са за мен.

И аз съм така, чета книги, чета в литературния, но много рядко се включвам, понеже или се обсъждат съвсем нови книги, че и на български автори, към които имам предубеждения и не чета, или редовните потребители на подфорума чисто и просто игнорират неводошлите.

Общи условия

Активация на акаунт