Жена го съветва

• 6 662
  • 133
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Проблемът е, че МЪЖА ВИ споделя на чужди хора, а не чуждите хора,че слушат.

Не разбрах дали това е към мен, но моят съпруг не споделя семейни неща извън семейството.
Пиша за тези, които споделят и да, имат проблем, щом намесват други хора.

# 91
В една връзка са двама ,всеки трети намесил се с акъл е излишен!

# 92
В една връзка са двама ,всеки трети намесил се с акъл е излишен!

Много правилно. Ти ме присети за нещо и сега ме хвана нервата. Има една порода нахални, трайно необвързани жени, които без никой да ги е канил се прилепват към единия от двойката и започват да обсебват с време и внимание, буквално се превръщат в придатък към двойката.

Имах много сериозна връзка, която се разпадна главно поради тази причина. Забелязах, че тогавашната ми приятелка, с която живеех, се е сдушила с една такава като гореспоменатите и започна да й се води по акъла.
В последствие започна да отменя нашите вечерни уговорки, за да излиза с нея и да се прибира по нощите. Една седмица така, втора, трета. Винаги съм давал свобода, ама да ми се разхожда по дискотеки с тази шав--нтия и то за сметка на нашите планове, твърдо не от мен.

Седнах един ден и директно казах, че смятам, че дамата трябва малко да отстъпи, а още по-добре да вземе да си излиза с нейни свободни приятелки. Моята девойка ми се озъби и каза "сега се опитваш да ме контролираш и да ме манипулираш, точно както тя каза, че ще правиш".

Вдигнах ръце, защото ми стана ясно -  тя е вече толкова обработена, че каквото и да направя, все ще съм лошия. А и честно казано малко се отвратих колко безхарактерна е станала, защото скоро се готвихме да минаваме на следващ етап и вече бях почнал да правя значителни компромиси със себе си. Та там след някакви си седмици се разделихме.

# 93
Повярвай, след като я защитава може да има някакви симпатии към въпросната колежка. Била съм от другата страна и го знам добре.
Имах с колега, с който си комуникирахме. И двамата обвързани, но приятели. В един момент усетих, че приятелството ни тръгва в друга посока, започнаха твърде лични неща да навлизат. Аз лично предприех стъпка да прекратя приятелството, защото не желаех да нараня неговата жена и моя мъж. Така сложих край на това, което беше започнало да се случва и след известно време ми мина.
Може би е добре да поговрите с мъжа си и да опитате да прекратите това приятелство, което се създава. Ако държи на вас ще се съобрази, в противен случай е по-добре да се махнете от този човек, докато е време. 🙂

# 94
  • Варна
Проблемът е, че МЪЖА ВИ споделя на чужди хора, а не чуждите хора,че слушат.

Не разбрах дали това е към мен, но моят съпруг не споделя семейни неща извън семейството.
Пиша за тези, които споделят и да, имат проблем, щом намесват други хора.

Имах предвид генерално за мъжете, не вашият конкретно.

Ако мъж/жена е решил да сподели нещо с някого, просто го оставяш да се изкаже. Да му кажеш " Не ме занимавай с драмите си" е грубо.

# 95
Е от учтивост го изслушваш ,но вече ако задълбаваш да се месиш в отношенията е друго,да даваш системно акъл

# 96
  • Пловдив
Е от учтивост го изслушваш ,но вече ако задълбаваш да се месиш в отношенията е друго,да даваш системно акъл
Аз лично нямам против да изслушвам. Даже дребноклюкарската ми душица се забавлява. НО имам доста голям проблем моя мъж да изнася семейното ни бельо на показ. Аз не го правя, не одобрявам и да го прави той. Но и той не го прави.

# 97
Именно ,ако е твоят мъж ще откачиш както и аз
Мнооогооо голям скандал ще има вкъщи

# 98
  • Между гори и планини
Има хора които умират да си веят бельото публично. Оплакват се от мъжете си, от свекървите, седят на някоя пейка, люпят семки и живота им минава в обсъждане на тоя и оня. После се прибират да сложат салатата у ракията на мъжа който е по потник, шорти и джапанки, да сготвят на две на три и да пуснат поредната сапунка. Имала съм такива съседки, млади жени, цял ден на площадката пред блока.

# 99
  • София
То положението напомня леко на "куче, което лае, не хапе". Или много говоря по въпроса, или предприемам нещо.

Вместо да си насочат енергията към партньора и да вложат усилие да отработят проблема, само ходят да си се оплакват.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 17:22 от Billie Eve

# 100
Ами като толкова се оплакват ,да се разделят!

# 101
  • Пловдив
Ами като толкова се оплакват ,да се разделят!
Не разбираш, има хора им харесва да са жертви. Обичат да се оплакват и да има от какво да се оплакват и никога, нищо не искат да предприемат.

# 102
Да,да много добре знам
Но това е мое мнение,оплакваш се от това от онова ...ми айде пътеките

# 103
  • Пловдив
Е няма, оплакват се по 20-30 години, цял живот.

# 104
Има си и пословица за това: Стой, зло, че без тебе по-зло.

Общи условия

Активация на акаунт