Сайтове за запознанства (2025)

• 53 729
  • 344
  •   2
Отговори
# 330
  • Out of the Mix
Мне, в абсолютната реалност, всеки ден.
Други сигурно са в матрицата. Joy

# 331
Сайтовете за запознанства, извън проституцията, измамите и буквално психичните проблеми, могат да са полезни само на женените/ омъжените. За необвързани тези сайтове просто не работят в 99% от случаите.

Хобита, спорт, работа, социални кръгове....

# 332
Сайтовете за запознанства, извън проституцията, измамите и буквално психичните проблеми, могат да са полезни само на женените/ омъжените. За необвързани тези сайтове просто не работят в 99% от случаите.

Хобита, спорт, работа, социални кръгове....
Ако тук те няма, не виждам други начини.

# 333
Сайтовете за запознанства са трагедия. Не си губете времето там. Facebook Запознанствата са също трудни.

# 334
  • Out of the Mix
Споко, няколко имам вече оттам.
Нищо не е трагедия.
От теб си зависи.
Плява много, но излиза и качествен матрАл, като навсякъде.
Важното да има забавление и разнообразие.

# 335
Фейсбук страниците е нещо страшно, само да се появи някоя поне да не е много плашеща на външен вид жена без значение от възраст и описание, веднага и се нахвърлят като глутница вълци десетки, а ако изглежда добре и стотици мъже. Една беше писала как дори без да пуска публикации и пишат всеки ден по няколко мъже с тривиалните постове с меченца, сърчица, комплименти и след някакъв минимален отговор от нейна страна политат п**шки след сърчицата. Така че шансът някой нормален мъж да се вреди в тая вакханалия е минимален както гледам.

# 336
Имаше един дядо преди години - любовник-герой, коцкар, много го даваха по ТВ, даже Иван и Андрей го бяха снимали. Той казваше: лубовта е две сърца свързани и два чифта гащи развързани Simple Smile Така че - след сърчицата... гащите падат Simple Smile

# 337
  • София /Абсурдистан
Имаше един дядо преди години - любовник-герой, коцкар, много го даваха по ТВ, даже Иван и Андрей го бяха снимали. Той казваше: лубовта е две сърца свързани и два чифта гащи развързани Simple Smile Така че - след сърчицата... гащите падат Simple Smile
Ааа дядо Стефчо беше това JoyJoyJoy

# 338
  • София
Споко, няколко имам вече оттам.
Нищо не е трагедия.
От теб си зависи.
Плява много, но излиза и качествен матрАл, като навсякъде.
Важното да има забавление и разнообразие.

Съгласна съм. За три години - аз имах три сериозни връзки от приложения, което никак не е малко.

# 339
  • Paris, France
Никак не е малко, но и никак не е сериозно.

Според мене приложенията нямат връзка с връзката, а само със запознанството. После е както дойде.

# 340
  • София
Така съм си преценила аз. В смисъл не са виновни нито приложенията, нито мъжете. Искам да кажа, че има достатъчно свестни мъже в приложенията.
Но има и доста много такива, които въобще нямат склонност към връзка. Факт.

# 341
  • Paris, France
Склонните към връзка обикновено са ...... във връзка. Ползват и те сайтове, но са там за кратко и рядко.

# 342
  • София
Всичките ми дълги връзки са от запознанство в интернет. Смятам, че човек намира това, което търси - независимо от мястото и далеч от предразсъдъците.
Съдба Simple Smile

# 343
  • София
Склонните към връзка обикновено са ...... във връзка. Ползват и те сайтове, но са там за кратко и рядко.
Точно така, съгласна съм. Единични зрънца са, но се намират.

# 344
  • Out of the Mix
Според мене приложенията нямат връзка с връзката, а само със запознанството. После е както дойде.
Точно така.
Това е платформата, където всеки се заявява, обменяте размисли, мисли, интелект, лаф, забава, нагласи, и каквото, след което времето показва навън, извън виртуалното пространство. До 2-3 дни се срещате, иначе е несериозно.
Приложенията се трият, след като вече влезете във връзка.

Общи условия

Активация на акаунт