👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 22 206
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
В Декатлон може ли в магазина да се пазарува с ваучера или само онлайн?

Може, сканират кода от ваучера или го въвеждат и се ползва целия или на няколко пъти, зависи от сумата на покупката.

# 256
И тук да питам. Имам 2 ваучера за Истински Мед. Може ли да се комбинират в една поръчка? Че нещо не ми се получава. Четох общите условия, не е упоменато.

# 257
Много са мили, просто звъннете да попитате👍🏻

# 258
Ох, хич не обичам да звъня. Blush

# 259
И тук да питам. Имам 2 ваучера за Истински Мед. Може ли да се комбинират в една поръчка? Че нещо не ми се получава. Четох общите условия, не е упоменато.

И аз опитах да комбинирам 2 ваучера,но не стана и затова използвах само единият.

# 260
Не с ебях замисляла, че може да мога да ползвам повече от един ваучер в поръчка Rolling Eyes
Харесала съм си кафемашина в емаг, но за тях няма големи ваучери, може по 50 или 20 лв., а машината е 100 лв. Ще трябва пак да проверя преди да си ги обменя.

# 261
За емаг пишат че може.
В сайта на Инсентив има за всеки ваучер условията като кликнеш на него, те са си от търговеца и не са едни и същи.

# 262
Не с ебях замисляла, че може да мога да ползвам повече от един ваучер в поръчка Rolling Eyes
Харесала съм си кафемашина в емаг, но за тях няма големи ваучери, може по 50 или 20 лв., а машината е 100 лв. Ще трябва пак да проверя преди да си ги обменя.
За Емаг и Озон може в една поръчка и 2-3 ваучера да се ползват. В Озон конкретно се зарежда сумата в портфейла и от там се тегли нужната

# 263
Да, за Озон може, изпробвано два пъти.
Явно тук ще правя 2 поръчки. Ако знаех, нямаше сега да купя ваучер, щях само подаръка да ползвам.

# 264
  • Сливен
Все пак, реших да използвам ваучера за Спорт депо. 🤗

# 265
Аз си взех книга от Озон, доволна съм, от цялата ѝ цена заплатих само 5 лева.

# 266
  • Швейцария
Благодаря на БГМАМА за вкусната скара, която си поръчахме днес за Рождения ден на ММ. Гостите казаха, че е фантастична, Благодаря много HeartbeatHeart ExlPurple Heart

# 267
  • София-Младост
С големи благодарности към БгМама, направих си аз подарък:
https://www.emag.bg/komplekt-organajzeri-za-pytuvane-quasar-co-s … 21662444_146571_1
https://www.emag.bg/kufar-za-rychen-bagazh-quasar-co-compatible- … 21662444_146571_2

И едни слънчеви очила, https://www.optika.bg/product/mexx650720054
Отделно от Озон купих комплект против акне на Uriage и един серум за мен.

Ще пробвам Тейкауей скоро, вече няма проблем с тях, нали?

# 268
Проблемите не бяха ли при недочитане на условията как точно се използва купонът?🤔 Мисля, че трябваше да се въвежда пин код, както и още нещо...

# 269
  • София
Аз използвах на скоро ваучар в Take away, но не използвах цялата сума. Не мога да намеря в профила си там да имам останала сума и се чудя дали не ми изгоряха едни 10 лв. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт