👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 22 201
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • Сливен
Аз искам да попитам, длаи сте доволни от Екипите, в сайта на СпортДепо? 🤔За пролетта, мисля да използвам ваучера, който взех с точките, за подарък, но ми се иска поне 1 - 2 мнения по въпроса.

# 271
Ето отговорът на Истински мед, може да е от полза на други, като мен.

# 272
При емаг някой помни ли дали ваучерите хващат и сумата за доставка или бяха само за цената на закупените продукти?

# 273
Хващат - със сигурност. Мисля, че само там е възможно това.

# 274
Благодаря много. Знам че не при всеки търговец стова това, затова първо питам че все някой тук ще е пробвал.
Имам едни ваучери за там подарени, харесала съм си нещо със сравнително скъпа доставка и се чудех дали да не уплътня точките с още ваучер и да ми излезе съвсем безплатно. Идеално ще ми се получи така.

# 275
Няколко пъти съм пазарувала от там със спечелени ваучери - всеки път хваща доставката от въведената сума на ваучера, ако не я употребя докрай за самата покупка.
Но трябва да се внимава - ако се поръчат неща от различни доставчици, доставката може да се оскъпи доста, което поне за мен не е желателно.

# 276
Едно нещо ще е само, така че този фактор ми отпада. Иначе да, там е така ако не идват от едно място, съвем нормално. Емаг са само като посредник а ти реално си купуваш от различни места и съответно са отделни доставки.

# 277
Аз си използвах точките за един шал на Moschino от FD.
Обаче, уж пак се трупа ли, а нямам нито една начислена точка все още. Само еднократно ли има точки, нещо не разбирам схемата каква е?

# 278
И аз нямам никакви нови точки ☹️☹️☹️
Някой може ли  да ми обясни как да стана на ниво диамант 😆, може и бяло злато 🤭. Наистина питам не се шегувам! Не искам да съм стартова 😆.

Ако някой не иска да си използва точките ще се радвам, ако иска да ми ги подари.
Много обичам подаръци ❤️!
Много се зарадвах като видях, че имам и аз точки, а изобщо не очаквах.
Аз си взех ваучер за Озон.

# 279
Това е първото предизвикателство за точки
https://www.bg-mamma.com/?action=loyalty_program;sa=campaign

# 280
Мисля, че след края на предизвикателството ще раздадат точки.

# 281
  • София
Тук вече е изяснен въпросът за данъка, декларираш си ЕГН то, ако спечелиш и ползваш, подаваш данъчна декларация, обсъдено е на последните страници на темата, ако някой се интересува, аз няма да се занимавам повече с програма, точки и тн. Жалко че толкова са усложнени нещата, но получената сума се считала хонорар, не е награда.

# 282
Едва сега намерих време да изчета двете теми за Лоялната програма. Междувременно прехвърлих точките си в Инсентив след подканване от БГ-Мамма. Не бързах да купувам ваучер при положение, че не знам какво искам. Изчаках и да минат Коледните празници, за да видя какви подаръци ще получим аз и детето 😀
И направих поръчка от baby.bg (които са към Ozone). По същия начин, както описвате - прехвърлят се портфейл и при завършване на поръчката се дърпат от там. Радвам се, че не заложих на друг сайт. При тях май е най-лесно и ваучера прехвърлен в портфейла е безсрочен. Не съм и мислила да купувам дрехи и обувки. Винаги нещо връщам, та трябваше да е нещо, което е ясно, че няма да върна (в случая и не мога, за тези продукти няма опция връщане). И се сдобих с този сет за хранене на моето бебе

Цветът е като столчето за хранене. Та съм доволна 😀
Благодаря на БГ-Мамма ❤

# 283
Нали писаха че щели те да внасят данъка вече....

# 284
Какви данъци, бре? Аз не мога да се занимавам с такива неща, нито знам как, нито искам.
Ако е така...сега какво за тези 60лв дето имах и купих неща и се радвах, трябва да подавам нещо си ли?
Ами, аз не мога да го правя това((

Общи условия

Активация на акаунт