👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 22 206
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • София
За предишните точки- не, става въпрос за новите точки от новото предизвикателство, там подробно е описано в условията

# 286
  • Телиш/Плевен
Нали писаха че щели те да внасят данъка вече....
Да, те го внасят, от нас се иска само да декларираме, че сме получили този хонорар.

Какви данъци, бре? Аз не мога да се занимавам с такива неща, нито знам как, нито искам.
Ако е така...сега какво за тези 60лв дето имах и купих неща и се радвах, трябва да подавам нещо си ли?
Ами, аз не мога да го правя това((
За отминалите няма как да се подаде каквото и да било, защото не разполагат с данните ни. Става дума за точките от предизвикателството, което тече в момента.

# 287
А сега как ми разполагат с данните, а преди не са ?

# 288
А сега как ми разполагат с данните, а преди не са ?

Ако спечелите награда в новото предизвикателство, предполагам ще ви ги поискат преди да ви зачислят точките. Не е задължително да се участва, всичко е по желание. Не е задължително и да се приеме наградата.

# 289
Видях в другата тема...хонорар било това. Не награда...абееееее....

# 290
Точно хонорар си е - ние списваме в сайт. Не е лошо да получаваш хонорар за даване на съвети, нали? Не, че не сме го правили безплатно до сега.

# 291
Не е задължително да се приемат точки, награди. И в тестовата фаза питаха. Никой не те кара насила.

# 292
Вярно е, че друго казаха преди от програмата, явно надигналият се  шум покрай данъците е сменил концепцията.

# 293
Ами който не иска да е на щат в БГ Мамма, само да чете. Simple Smile Мен не ме е страх.

# 294
  • Mediterraneo
Аз искам да ми изяснят нещата къде да декларирам хонорара си, ако не подавам и няма да подавам декларация в Бг.

# 295
И аз си взех ваучер за озон за 30 лв - имам си подарък от бг мама, последната книга на Майкъл Конъли, а с останалите парички взех стандартно пюрета за сина ми Grinning Лошото е че за останалите ми 20 лв нищо не ми харесва. Евентуално емаг, но там са много несериозни с доставките 😄
Май ще чакам озон да пуснат ваучери за 20 лв Grinning

# 296
щЕвентуално емаг, но там са много несериозни с доставките 😄
Май ще чакам озон да пуснат ваучери за 20 лв Grinning
Аз с Емаг нямам една издънка.

# 297
Като юрист, практикуващ именно в тази сфера, мога да кажа, че концепцията с хонорара е абсурдна. Не знам кой колега е посъветвал екипа на бгмамма за такава стратегия, но ... хайде да не коментирам.

Да не говорим, че в ОУ на лоялна програма пише едно, всъщност се оказва друго. Информацията е подвеждаща - нали точки се трупат, пишейки полезни коментари и мнения и потребителят остава с впечатление, че трябва да бъде активен и да създава интересно съдържание в темите. Кой обаче оценява това и как точно се оценява, така и не става ясно от ОУ. Споменато е, че игрите са една от дейностите, трупата точки - странична, основната е активността във форума. Какви хонорари - ние сме потребители или участници в игра/състезание, не сме преподаватели. Да не говорим, че за да ти плащат хонорар, трябва да имаш определени квалификации, за да даваш мнение по съответна тема.
Бг мама, моля стегнете се и наемете колега, с който да изчистите концепцията и да я облечете правилно юридически. Сега не е ок изобщо.

# 298
Ами който не иска да е на щат в БГ Мамма, само да чете.

Верно ли...само да четем викаш.

Вярно е, че друго казаха преди от програмата, явно надигналият се  шум покрай данъците е сменил концепцията.

Факт. Друго обясняваха преди нова година...

# 299
  • Телиш/Плевен
KPP, пиши в тази тема, едва ли четат тук...

Общи условия

Активация на акаунт