👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 22 165
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Орранизациите, които боравят с егн-та са регистрирани като администратори на лични данни, та надявам се спазват някакви правила. Между другото не виждам да се споменава, че бг-мама е администратор на лични данни или предстои да се регистрира.

Мисля че бгмама СА администратор на лични данни.

# 436
Аз също много съм доволна от продуктите на ''Истински мед'',особено много ми хареса Шокомед,много вкусен,истински балсам.

# 437
  • Mediterraneo
Никой не се хвали с точки от предизвикателството, което завърши. Още ли не са ги разпределили? Аз съм убедена, че няма да имам, прекалено много мрънках, че като потребител, живеещ в чужбина, не са изчистени нещата с декларацията. В последния пост в заключената тема много удобно се измъкват от всякаква отговорност.

# 438
С това заключване на теми..всъщност тема няма. Първата я заключиха. Втората я заключиха. В модераторската не толерират въпроси за лоялната /сякаш е начинание на друг а не на същия форум/. И остана тая която е за покупките.
И като теглиш чертата...няма къде да питаш. Чудничко просто.

# 439
Сега погледнах, 5 дни е срока

# 440
Може и да са решили първо да се свържат с "печелившите" или както там последно се наричат  в случая и тогава да обявяват, според мен ще има такива които ще се откажат от наградата, ако по принцип не подават данъчна декларация и се окажат да трябва да подадат заради награда от 3лв и стотинки Grinning
Поне другаде съм виждала и така - първо се свързват с хората и чак след като всички са потвърдени, тогава изкарват списък.
Признавам си че не четох сроковете им подробно защото и аз не очаквам да имам какво да гледам накрая.

# 441
При 1000 печеливши (или бяха повече?), вероятно всеки, който е горе-долу активен, ще вземе някакви точки.
От които повечето ще изгорят, защото мнозинството от тези хора не знаят и не се интересуват.

# 442
Апелирам представител на "Лоялната програма" да публикуват един, обоснован, професионален отговор на въпросите, които се поставят тук.

Идеята е добра, но твърде обвързваща и разочарованието расте.

Ако някой така и такива подава декларация не е проблем, но има хора, които не подават, има хора в чужбина това определено е проблем.

Моля организаторите да помислят за вариант в който нищо не се декларират. В крайна сметка, като получа подаръчен ваучер за N на брой търговеца или само за търговец Х не ми искат ЕГН-то.

Варианти за дарение. Ако си даря точките пак ли трябва ЕГН нали така, следвайки логиката.

Много неясноти. Считам, че условията трябва да ясни, достъпно обяснени и необвързващи с подаване на декларация.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 08:41 от Sephora ❤

# 443
Аз си дадох ЕГН-то, но сега трябва да избирам НАП офиси и наистина дори 10лв да спечелиш награда е трябвало да декларираш. Свързах се със счетоводител (защото съм невежа) та ми го обясни. Обаче трябва да получа И някаква справка -извлечение за дарението на наградата, която да представя. Тези, които имат ПИН и са наясно с НАП може би няма проблем, но аз такъв нямам, та сега трябва да им пиша за такава справка , да ходя до НАП и т.н. Много радостна бях, благодарна и т.н., но това време, което ще използвам и отсъствам от работа не ми е ок. Отделно и счетоводител ходих да се информирам (имаме такъв в квартала) , та...то стана манджа с грозде. Сега , ако не ми изпратят справка ли беше, извлеение ли беше от фирмата с наградата не става без ПИН да имаш да пуснеш декларация.За такъв пък трябва да ходиш до НАП и издирваш офиси. Когато обявяват наградите е хубаво да се пише какво се иска от печелившия и може би (най-добре е) да се информират хората. На някои тук им е смешно и маловажно, но други нямат това време, не работят това, не са наясно с нормативни уредби и закони. Участваш,печелиш и се радваш на късмета си. Да, ама не.

# 444
  • Бургас
Аз така и не намирам, къде точно в сайта на Нап се декларират тези награди.
Ако може линк да се сподели тук, ще е хубаво!

# 445
Аз искам да видя победителите от първите места. Интересно ми е дали е някой от тези, които срещам из темите или някой непознат профил.
Доколкото разбирам от техните обяснения от заключената тема, победителите няма да бъдат официално обявени, а сами ще си видят точките в профилите и така ще разберат.
Аз искам официален списък с имена и срещу тях точки, за да честитим на спечелилите.

# 446
Аз точки нямам още, но ако получа ще споделя.

# 447
Аз си дадох ЕГН-то, но сега трябва да избирам НАП офиси и наистина дори 10лв да спечелиш …..
Досега колко награди съм получилааа…Никъде не са ми искали ЕГН и нищо не съм декларирала.
Иначе е хубаво да имаш ПИК код, доста работа върши.Аз имам и си плащам данъци и тн. с него, освен декларациите, които
подавам.Не е сложно.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 23:09 от ДХ3

# 448
Еми това е положението. Искат ЕГН и ми пратиха съобщение тук, вече го разисквахме, били забравили да го искат (ама , ако не бяха аз нямаше да се занимавам сега)
Вече го дадох, но сега НА мен ми трябва справка от фирмата ,някаква бележка , че са ме декларирали за спечелила и платили данъците. Както разбрах вече и за10 лв да си спечелил награда пак трябва да декларираш. Но щом те ти плащат данъка не разбирам защо другият човек трябва да подава, държавата не губи нищо, прибира си данъка и това е. Не можело да не декларираш ми обясни счетоводителя по закон е така било, а откога е така-не знам.
Аз за пръв път нещо печеля и изобщо не бях наясно с тези подробности. Да си бях останала карък,ама.. Не знам къде да обикалям, редя по опашки и изглеждам смешна , като питам и се чудя. Счетоводителя каза, че може да ми подаде, но ми трябва тази справка от фирмата,че ме е декларирала. Иначе...не знам какво да правя.

# 449
Държавата печели от това, че те задължава и ако не го направиш и те го констатират по някакъв начин, ще ти наложат глоба.

Общи условия

Активация на акаунт