Дали ми изневерява?

• 6 757
  • 209
  •   1
Отговори
# 165
Дали лирическата героиня изневерява - от написаното ама изобщо не става ясно за съжаление. Хвърлих едни карти таро и те нищо не казаха.

Обаче, че авторът така ... да бъдем възпитани, има спешна нужда от консултация с психолог, също е ясно.

Kenan94, защо не се обърнеш към някои от психолозите в бг-мама? Може би биха успели да овладеят параноите, гнева, обсесията.

Защото дори и да ти изневерява, какво от това? А ако не ти изневерява, но ти пак не се чувстваш добре от нейното поведение, понеже, обаче ,защото, какво следва? В подобна ситуация един нормален мъж вероятно просто би казал чао, би си събрал партакешите и много би се радвал, че се е отървал от тази неясна и неудовлетворяваща го връзка.

# 166
  • София
Психолога няма да може да помогне.
За съжаление, минах през този ад и имам опит. По едно време на човека бяха изписани сериозни лекарства, но ги пи само около месец.
В България патологичната ревност е "нещо нормално" и всички знаем какво следва от това.

# 167
В момента просто иска да оправдае егото си че е сгазил лука но за съжаление от това което описва не се знае дали е истина или не.Ако не му изневерява не вярвам че нещата ще се оправят и това семейство ще бъде цяло .Дано само го дава по кротко с нервите и да не е поредният случай за който ще четем по новините.

# 168
  • София
Психолога няма да може да помогне.
За съжаление, минах през този ад и имам опит. По едно време на човека бяха изписани сериозни лекарства, но ги пи само около месец.
В България патологичната ревност е "нещо нормално" и всички знаем какво следва от това.
Това изобщо не е вярно и за подобен проблем се ходи на психиатър. И твоя мъж нали беше нарцисист, сега вече получи и нова диагноза…
Авторът да посети психиатър, ще му помогне. Ако не му помага първия, да отиде на втори. ЛЛ може да му даде и направление.

# 169
  • София
И аз точно това искам да кажа - да посети психиатър.

Ревността си вървеше с нарцисизма, като последните години преди раздялата стана много тежка. То едното не пречи на другото.

# 170
  • Най-красивата страна
Това,че жената влиза с телефона в банята не е нормално според мен,както и това,че постоянно е във Вайбър.
Не мога да кажа дали изневерява.
Липсата на секс -винаги има причина.Може да е изстинала към теб или да я дразни нещо в теб,може да е преуморена от работата,може да има здравословен проблем и да,може и да го прави навън..
Ти изневерявал ли си и?Това също е важно.

От друга страна ,не е длъжна да ти казва паролите си и не е редно да ровиш в телефона и да четеш какво и с кого си пише.
Човек има право на някакво лично пространство.
Доверието е в основата на една връзка ,а патологичната ревност може да отблъсне всеки.Ти явно и нямаш доверие..

Тя ако реши да изневерява ще го направи и никой не може да я спре....

Аз например не знам паролите на телефона на съпруга ми,както и п той не знае моите.
Не бих му ровила в телефона,нито ще му позволя да рови в моя.
Обаче не съм му изневерявала до сега и той на мен също.

# 171
  • Далечният изток
След последните уточнения от автора, ми се струва доста преувеличено постоянното писане и телефона в банята. По-скоро е само във фантазиите му.

# 172
В случая е съвсем нормално да влиза с телефона в банята. Защото ако не го вземе със себе си, знае че ревньото ще рови в него докато тя се къпе. Не че има какво да крие, но е неприятно да ти ровят в телефона в момента в който си обърнеш гърба.

# 173
  • Най-красивата страна
Нали има парола този телефон и автора не я знае.
Значи той не може да рови .
Защо тогава тя влиза с телефона в банята?За да не би да звънне телефона ,докато се къпе и той да вдигне....според мен.Но това е само предположение.Може и да не съм права.

# 174
  • София
Като преживяла това, я разбирам. В един момент параноясваш вече и слагаш по 3 ключа навсякъде.
То е пълна мания!
"Защо гледаш през прозореца, ти си мислиш за някого"....

# 175
Rockstar, радвам се, че си се отскубнала Confused

Май много мъже нещо не са у ред.

# 176
  • София
И аз точно това искам да кажа - да посети психиатър.

Ревността си вървеше с нарцисизма, като последните години преди раздялата стана много тежка. То едното не пречи на другото.
Нарцисистите не са ревниви. Съпругът ти има друго разстройство, говорили сме за това. Съчувствам ти, защото е също труден, но не го разхвърляй по всички други трудности. Давай напред просто и не общувай. Децата ти са големи и вече са при теб, доколкото разбирам. Спасени сте. Знам, че искаш да помогнеш, но преди това приеми, че такива неща се случват и не е нужно да доказваш нищо на никого, не е нужно да се лепиш за всяка диагноза. Лош човек не е непременно диагноза.

# 177
Сега чета от началото коментарите .Да разбирам,поправете ме ако греша че жената автора  работи в общината,по името му разбирам че е турчин.В малките градове и в мюсюлманските общества всички се познават.Ако тя е имала вземане -даване с някой 100%някоя гугутка до сега да е отишла да му из гуга да внимава какво прави жена му , както беше при мен.Ако има нещо фрапиращо тези неща не остават скрити.

# 178
  • София
Това твърдение е много странно. Нарцисистът е его маниак. То не е точно ревност, просто не може да приеме, че той е виновен за нещо и прехвърля вината на "някой друг". Някой мъж, който ще отнеме жертвата му. Която не му изневерява, а просто се е усетила какво става.
Освен това, има поне 5 вида нарцисисти.

# 179
  • Далечният изток
Ти говориш за личностни разстройства. Сред тях са и нарцисисти, и разни други. Понякога има от няколко вида разстройства в една личност.

Общи условия

Активация на акаунт