Първо впечатление

• 6 952
  • 109
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
И аз вас отсях. Ако си мислите, че по някакъв начин, ще ме накарате да съм, като вас или да млъкна - нееее. Ако, ще давате съвети, ще е хубаво да давате примери  от житейския си опит. Хората, които търсят мнение и съвети търсят хора с история, а не философи.

Пускам сълза Sad

# 106
Ако историята е, че гаджето те е разкарало, защото не ѝ даваш да носи къси поли и да има профил в социалните мрежи ...
А за воденето в евтини, мизерни кръчми изобщо няма да отварям дума...

# 107
Казах, че тук съм за убиване на малко свободно време и да обменя мнение с някой.
Гаджето ми не ме е зарязало, а аз нея. Преди да говорите нещо прочетете хубаво. Ако не разбирате ,както каза участника използвайте преводач.

# 108
Чудесно разбираме, достатъчно е да се чете между редовете.

# 109
Трябва да де чете, каквото е написано, а това с между редовете, над редовете, под редовете е въпрос на личен избор, кой какво иска да разбира. Истината е само една, а това кой иска да вярва е негов проблем, аз такса "повярвай ми" и такса "обществено мнение" не плащам. Когато съм пускал тема във форума съм искал мнение, а не съвет. И от мнението на много малка част от членовете ме научи на нови неща. Следователно съм търсил информация. Иначе, кой какво мисли за мен ,и какви оценки ми поставя - НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА. Повтарям, че съм тук за лични облаги - да науча нещо, като обменя мнение с хора, които имат история, да убия малко свободно време. Дори и от историите на авторите си взимам поука.

Общи условия

Активация на акаунт