Първо впечатление

• 7 041
  • 108
  •   1
Отговори
# 90
Сега видях темата.
Интуицията ми никога не ме е лъгала. За жалост, аз съм се лъгала в интуицията си.

# 91
  • София
Винаги са се оказвали верни и винаги слушам - интуиция, реакция на тялото ми.

# 92
  • SF
Не ги слушам. Понякога не ми се и налага. Често се запознавам с хора, с които имаме еднократно общуване или служебно. Страдам само, ако не съм си слушала интуицията, когато става въпрос за близки и трайни общувания. Наясно съм и виждам "невидимото", но не мога винаги да реагирам адекватно. Все давам някакви шансове и надежди, че може и да се заблуждавам и отношенията ни да тръгнат в посока, която устройва и двете страни.

# 93
Никога. Било то с уж приятели или любовни партьори. Повечето хора са отлични актьори и именно гледат да правят добро впечатление в началото. Но в последствие си показват всички същността. При мен и хората около мен е именно така. С жените е пълна трагедия. В началото са принцеси и след 2-рата седмица са говеда, а по отношение на приятелите - използвачи. В интерес на истината с истинските ми приятели станахме такива или заради сбиване или някаква тежка ситуация.

# 94
  • Somewhere far away
Повечето хора НЕ са изобщо актьори. Има използвачи, има и манипулатори. Но това че ти на такива си попадал, не означава че повечето са такива.

# 95
Повечето хора НЕ са изобщо актьори. Има използвачи, има и манипулатори. Но това че ти на такива си попадал, не означава че повечето са такива.

И маниполатори и актьори и всичко подобно не го харесвам. Да това, което казах е личен опит. Не съм казал за всички. Говоря за себе си. Знам, че има много свестни хора на този свят.

# 96

И маниполатори и актьори и всичко подобно не го харесвам. Да това, което казах е личен опит. Не съм казал за всички. Говоря за себе си. Знам, че има много свестни хора на този свят.

Попитай се защо ти попадаш все на кофти хора. Дали не е защото подобното привлича подобно?
Не ми отговаряй, на себе си го задай въпроса. Тука вече си достатъчно ясен, и едва ли някой ще те отрази насериозно повече.

# 97
С жените е пълна трагедия. В началото са принцеси и след 2-рата седмица са говеда,
JoyJoy с кафето добро хумористично събуждане.

# 98
Ало разбиращите един личен пример не сте дали, ама сте философи. Не ме привличат такива хора, но на всеки се случва. За това имаме мозък да разсъждаваме и да отсяваме ненужните.

# 99
Отсяли сме те вече, стига се излага.

# 100
И аз вас отсях. Ако си мислите, че по някакъв начин, ще ме накарате да съм, като вас или да млъкна - нееее. Ако, ще давате съвети, ще е хубаво да давате примери  от житейския си опит. Хората, които търсят мнение и съвети търсят хора с история, а не философи.

# 101
  • Somewhere far away
Е, ти наистина само обикаляш темите в този раздел и се чудиш с кой да се заяждаш. Наистина не е много ок.
Вземи си намери друго хоби.

# 102
Е, ти наистина само обикаляш темите в този раздел и се чудиш с кой да се заяждаш. Наистина не е много ок.
Вземи си намери друго хоби.

Аз не се заяждам. Изказвам мнението си на автора и готово. Но някой изведнъж започва да ме оборва с нещо. Ама не ме интересува вашето мнение. Не съм тук да печеля интернет уважение. Не търся вашите оценки.  Аз ги получавам в реалния живот. Просто ме подминете.

# 103
  • Somewhere far away
Така ли? Щото на мен ми прилича точно на търсене на внимание.

# 104
  • Пловдив
И аз вас отсях. Ако си мислите, че по някакъв начин, ще ме накарате да съм, като вас или да млъкна - нееее. Ако, ще давате съвети, ще е хубаво да давате примери  от житейския си опит. Хората, които търсят мнение и съвети търсят хора с история, а не философи.

Пускам сълза Sad

Общи условия

Активация на акаунт