Защо няма съвременни мъже, готови за семейство и деца и способни да обичат?

• 5 512
  • 102
  •   1
Отговори
# 60
Скрит текст:
Първото дете - ще кажеш, прелъгал я е някак. Тя ражда второ?? Моля ви! Такъв бил, онакъв бил ама си ляга с него, че и без предпазни мерки.

Русата амбиция е просто за психиатър вече. Преди мислех, че е просто елементарничка.
Скрит текст:
Тя самата се храни от драмата. Има такива хора, оплакват се нон стоп, мерки няма да вземат. Днес са децата, утре ще е друго. Ако ще и харем да доведе тоя в тях, тя ще си седи там. Той ще се съгласи в някакъв момент да й даде 300 лв за джуки при някоя украинка в мизерен гараж. И това ще й е. Жената си крета, ние тук се трепем да пишем
.

Не пречи и двете да са верни.
Grinning

Абе предлагам да му роди трето.
Нали той така иска.

# 61
Не ни първата, ни последната, на която тежи семейният живот, защото се е омъжила за илюзиите си. Принципно, може да потърси помощ, стига да не попадне на себеподобни, хм….”терапевти”.

# 62
  • София
Скрит текст:
Първото дете - ще кажеш, прелъгал я е някак. Тя ражда второ?? Моля ви! Такъв бил, онакъв бил ама си ляга с него, че и без предпазни мерки.

Русата амбиция е просто за психиатър вече. Преди мислех, че е просто елементарничка.
Скрит текст:
Тя самата се храни от драмата. Има такива хора, оплакват се нон стоп, мерки няма да вземат. Днес са децата, утре ще е друго. Ако ще и харем да доведе тоя в тях, тя ще си седи там. Той ще се съгласи в някакъв момент да й даде 300 лв за джуки при някоя украинка в мизерен гараж. И това ще й е. Жената си крета, ние тук се трепем да пишем
.

Grinning

Нали той така иска.

Според мен е въпрос на време.

Иначе не мисля, че е за психиатър. Наистина бие на елементарност. Другият вариант е да е трол.

# 63
Хм, често съм си мислела и за трол да ти кажа.

# 64
  • Далечният изток
Сигурна съм, че не е.
Иска ми се да отговори честно какво точно я държи в тази връзка.

# 65
  • Поморие
Сигурна съм, че не е.
Иска ми се да отговори честно какво точно я държи в тази връзка.
В момента - привързаност, съжаление.
Не знам дали той го усеща, но е на изпитателен срок. Едно стъпване на криво ни дели от финално "сбогом". Аз си знам какво е.
Скрит текст:

Скрит текст:
.

Grinning

Нали той така иска.

Според мен е въпрос на време.

Иначе не мисля, че е за психиатър. Наистина бие на елементарност. Другият вариант е да е трол.
Аз елементарна? Кое в мен е елементарното? Не се засягам, само защото ми е ясно, че не ме познавате. За психиатър още не мисля, че съм, но ако след пет години още живея по този начин може и да съм за терапия, ще се постарая да не стигам до там, все пак имам деца.
Мъжът ми, който докато бяхме гаджета малко поне прикриваше истинската си същност, още щом заживяхме под един покрив си показа закостенелите възгледи за жената и брака.
Не е ли това елементарното? Да се правят на идеални, нормални, докато жената разбира се клъвне и после да станат съвсем други.
От интелигентен човек, с който водехме увлекателни разговори, се превърна в постоянно лигавещ се и говорещ цинизми.
И аз съм елементарната?
Неблагодарен към родителите ми и още неосъзнал, че като се е хванал на хорото да има деца, няма как само да седи и да си почива. И аз искам два часа да си пия кафето и да се ровя в нета, ама си знам, че няма как да стане с две бебета вкъщи.
Довчера дето се вика, ме е обвинявал в измислени изневери, флиртуване, заглеждане на непознати, прекъснах контакти даже с най-добрата си приятелка, защото ме ревнуваше от мъжа й.
Ами не, не мисля, че аз съм елементарна.
Защо не го напускам ли? Ами имаме деца, жал ми е давам шансове, за да имам поне мааалко подкрепа в отглеждането им, макар, че в някои случаи може и да е по- добре за тях обратното. Споменах и други, повече емоционални причини. Също и евентуално вина, съвест.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 03:57 от theblondeambition96

# 66
Самото ти мислене е елементарно и детинско. Той бил на изпитателен срок, ама още не знаел😄
И като му кажеш финално сбогом, ще отидеш при вашите за няколко дни и пак ще се върнеш при него.
Иначе двамата сте се намерили, общо взето. Еднакво ви е нивото.
Единственият ти вариант, според мен, е да го включиш по някакъв начин и него в грижите за децата. В никакъв случай да не раждаш трето, а да се бориш за финансова независимост и да не го оставяш да те тормози. Почни и ти да го тормозиш, че няма пари, че не се грижи за децата си, за жена си, че те ревнува от сянката си. Те, между другото, такива, дето много ревнуват, обикновено те ходят... Или много им се иска, също и като на теб. Абе намерили сте се. На едно ниво сте, ама с претенции за много повече. Решили сте да си играете на семейство, с идеята, че всичко ще бъде цветя и рози, като на филм. Ама реалността е друга, и не ви харесва и на двамата.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 06:53 от Прекрасная Василиса

# 67
  • София
Самото ти мислене е елементарно и детинско. Той бил на изпитателен срок, ама още не знаел😄
И като му кажеш финално сбогом, ще отидеш при вашите за няколко дни и пак ще се върнеш при него.
Иначе двамата сте се намерили, общо взето. Еднакво ви е нивото.

Hands Plus1

Единствено грамотното писане и структурирана мисъл ме карат да мисля, че може все пак да е трол, защото ми се виждат несъвместими с тази инфантилност и цялата селска драма.

Цитат
От интелигентен човек, с който водехме увлекателни разговори, се превърна в постоянно лигавещ се и говорещ цинизми.

Дали ти нямаш пръст в това Wink

# 68
Не е трол. Пълно е с такива млади хора, които искат да живеят като инфлуенсъри, ама капацитета им стига за ниско квалификацирани наемни работници - продавачки и шофьори, живеещи на етажа при мама. И от тук възникват екзестенциалните конфликти.
Още повече, че живеят в малък, провинциален, но курортен град, където техните връстници имат я къща под наем, я семеен бизнес, гледа хората как си живеят, докато са на почивка, а тя не може, щото хем няма пари, хем има две деца, което я фрустрира. За това се е кръстила русата амбиция, щото много й се иска и на нея да има хотелче, лъскави коли и дрешки, детегледачка за децата, тунинг...
Едно е да искаш, второ е да можеш, а съвсем трето - да го направиш.
Иначе, предвиждам, че двамата ще си останат заедно, като отраснат децата, тя ще се върне на работа и ще почне да търси принца на бял кон, който да я спаси от селския свинар Иванушка глупака, и той ще си търси други недоволни от мъжете им продавачки, за да си почива от тежкия семеен живот, докато си живеят в непрекъснати дрязги, обиди и взаимни обвинения.
А тя през месец пуска тук теми да се жалва.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 11:31 от Прекрасная Василиса

# 69
  • Пловдив

Довчера дето се вика, ме е обвинявал в измислени изневери, флиртуване, заглеждане на непознати....

Нямал ли е поне малко основание? Ти сама написа, че си имала период в брака си, когато си развила чувства към някакво момче, ако мъжът ти е забелязал това?

# 70
  • Melmak
Психиатър- за самоубийствените мисли. Ако има такива, а не е too much drama, то си е нужна помощ.

Елементарничка ми се вижда русата амбиция, защото се е задоволила с мъж, който явно е доста простичък, набързо е родила две деца и сега е вързана с него или поне вързана се чувства. Реално тя не иска кой знае колко, иска да си живее някакъв младежки живот, готини дрехи, джуки, ала-бала. Ама накрая е една отчаяна домакиня. Наистина съм впечатлена от правописа, не съответства на образа.

# 71
Прекъснала си отношения с най -добрата си приятелка ? Леле този ти се е качил на главата тотално

# 72
  • Далечният изток
Не, не, това не е качване на главата. Така действат емоционалните насилници. Казахме ѝ да чете по темата, отдавна ѝ казахме, ама... тя си знае.

# 73
  • Melmak
Те някои така се чувстват желани.

# 74
Затова има хора я наричат елементарна.

Общи условия

Активация на акаунт