Живот без социални мрежи

• 8 378
  • 238
  •   1
Отговори
# 225
Да не са си слагали всичките яйца в една кошница тогава.
Да не са, но не в това е въпросът. Въпросът е, че е едно от обясненията, защо изригна негодуванието до такава степен специално за Тик Ток. Не защото са "сбирщина наркомани, които са били лишени от дозата си".
И теб някой да се опита да те лиши от хляба, се съмнявам че ще си мълчиш.

# 226
Американците искат да придобият Тик Ток, та затова е този натиск. Тръмп намали искането на 50% да е американски, може да са се договорили нещо вече.

# 227
Явно тикток има добър алгоритъм за проследяване и профилиране, затова е целият зор. Като гледам темуто и алиекспреса как ни следят, китайците ще се окажат по-добри в това от американците и техния AI.

# 228
От всички големи мрежи май ТикТок е най-зле. И най-опасна. Ако някоя голяма социална мрежа трябва да се спре - ТикТок винаги ще идва на първо място

# 229
Тръмп им е дал 75 дни отсрочка, докато вземе решение какво да прави с Тик Ток.

# 230
Това съм аз Grinning

# 231
  • Mediterraneo
Аз съм този в ляво.

# 232
  • София
Аз пък създадох изображението. Grinning

# 233
Ако ги спрат за поне един месец, ще е едно прекрасно "детоксикиране".

Ето, сега реват за ТикТок, който пуснаха отново в САЩ преди малко. Все едно гледам сбирщина наркомани, които са били лишени от дозата си.
Много хора си изкарват парите там, не е просто фукарник и клюкарник.
А какво е и как си изкарват парите? Правят се на идиоти само и само да има гледания и $. По-зле от клюкарник.

# 234
Ако ги спрат за поне един месец, ще е едно прекрасно "детоксикиране".

Ето, сега реват за ТикТок, който пуснаха отново в САЩ преди малко. Все едно гледам сбирщина наркомани, които са били лишени от дозата си.
Много хора си изкарват парите там, не е просто фукарник и клюкарник.
А какво е и как си изкарват парите? Правят се на идиоти само и само да има гледания и $. По-зле от клюкарник.
Не са само идиотите, пълно е с хора кото рекламират и продават и препродават всякакви неща например и доста други развиващи най-разнообразни дейности. Нямам намерение да влизам в глупави спорове. Ако искате да хейтвате аппа си е ваша работа.

# 235
Аз съм напълно съгласна да се забрани тик ток. Цяло поколение затъпя с подобно съдържание.

# 236
Мен Тик Ток ми допада заради кратките клипчета, рецепти, езици, обзавеждане....иначе тези предизвикателства са страшна тъпотия, но на мен не ми излизат дори.

# 237
  • Melmak
И на мен не ми излизат. Аз харесвам тикток. Има интересни канали, които следя. Просто алгоритъмът работи добре и намира наистина това, което ти е интересно.
Ползвам го ежедневно. Не гледам лайфове, не участвам в предизвикателства и подобни.

# 238
Една хватка с излизащите реклами навсякъде - ако се пуска от тел. от приложението, там са по сложни настройките за блокиране. А на компа пускам всичко през браузъри и със браузърните настройки и блокери, се спасявам от всякакви идиотски реклами, освен това забранявам автоматичното пускане и всичко е мутирано. Така че гледам и слушам само това което аз искам.
Само че много народ не го знаят това, не могат да се оправят, няма и грамотност, и се оплакват че постоянно им излизат разни смущаващи видеа и снимки. Също без да са го искали участват в разни игри и им изтеглят пари.
Да добавя - понякога и на тел. е по-добре да се пуска през браузър, напр. в тел няма карта не се помни парола на акаунти и не се разрешава стандартния Ютуб/не може и да се инсталира, а през Гугъл си го ползваме.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 13:09 от kirasirrav

Общи условия

Активация на акаунт