Жените над 40:)

• 20 458
  • 628
  •   1
Отговори
# 60
То пък щото на мъжете не ви личат годините! Българският мъж е страшно неподдържан като масовка. След между 40 и 59 не можеш да разбереш кой на колко е, но не в добрия смисъл!

Абсолютно.
Западните мъже изглеждат много по--поддържащи се, по-суетни ли да кажа, не знам, но се стараят да изглеждат добре, без значение на колко години са. Чистоплътни, косата също е добре оформена/подстригана.

При българския мъж, не всички разбира се, и изключая младите, се забелязва ефекта на "току-що излязъл от пещерата".
А това е жалко, защото като соматични черти, природата и гените са ги надарили с много повече естествена хубост, но за съжаление, неподдържана.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 18:34 от Valerie R

# 61
  • Далечният изток
Ем така се прави. Какво е това - втора, трета ръка, лели... дрън дрън

# 62
То пък щото на мъжете не ви личат годините! Българският мъж е страшно неподдържан като масовка. След между 40 и 59 не можеш да разбереш кой на колко е, но не в добрия смисъл!

Личат им и още как. Това, че мъжете остаряват по-добре е абсолютен мит. Работя с много мъже, рядкост са тези, които след 30+ изглеждат във форма. Красота и ръст не коментирам - каквото дал бог, говоря за поддръжка. Да, обръснати и подстригани и масово с шкембета и гуши. Масово оплешивяващи. Има и спортни натури, но масата... Иначе претенциите им спрямо жените не секват! Трътлест, с голям задник, но с впити дънки с къс крачол, това като го видя и полудявам!

# 63
При българския мъж, не всички разбира, се, и изключая младите, се забелязва ефекта на "току-що излязъл от пещерата".
Иииий, добре че ми напомни. Отивам да се обръсна.
Жилет, чисто ново ножче. Ще стана като Ален Делон и Брад Пит едновременно.

# 64
Е аз съм във форма, ама не кръгла Simple Smile
Нямам шкембе, всъщност имах малко, ама го изгубих в последно време, не съм плешив, по мускули и физическа форма бия много от 30-35 годишните, така че мога да предявявам претенции и да не харесвам лели.

# 65
При българския мъж, не всички разбира, се, и изключая младите, се забелязва ефекта на "току-що излязъл от пещерата".
Иииий, добре че ми напомни. Отивам да се обръсна.
Жилет, чисто ново ножче. Ще стана като Ален Делон и Брад Пит едновременно.

Не е нужно да се бръснеш. 😀
Брадата се поддържа, точно както косата.

# 66
Не е нужно да се бръснеш. 😀
Брадата се поддържа, точно както косата.
Имай в предвид, че даваш акъл на набор на дядо Коледа.
Няма нужда децата да се чудят какъв е тоя по никое време на годината.

# 67
  • София
Имахме любимо заведение навремето, което още е модерно, но посещавано от моето поколение. Под сурдинка го наричат аутлета.
Та не втора, а сто и втора ръка може да сме след 40. То е ясно, че не сме като на 20 или 30. Излишно е да се заблуждаваме, но може да си ги носим достойно или не.

# 68
Предпочитам втора ръка Ралф Лорън пред първа боклук от Тему.
Толкоз.
Хората не са предмети. Макар някои да го докарват на парцали.

# 69
  • София
Според мен тоя ейджизъм до голяма степен е лицемерие.
Пичуйете се фукат, че са с млади мацета, само че ги е страх да признаят, че някоя кака може така да им завърти главата, че да не се опомнят скоро.
Освен това никой не ходи с личната карта, татуирана на челото. Дали една жена е на 38, или на 42 - все по-често не си личи.

# 70
  • София
Защо да е лицемерие. Всеки иска да е млад. Нищо хубаво не виждам в това да съм на почти 50 и изобщо не визирам външния вид. В чичовците на моята възраст също не виждам нищо хубаво. Остаряваме си и това са факти, не предразсъдъци. И манията да не ни личи на колко сме ме дразни най-много. Личи си, колкото и да си младолик и опериран, винаги си личи. Нищо срамно няма, животът си върви. Ма да казваме, че 40 е новото 20 е смешно.

# 71
  • София
Защото съм забелязала, че точно онези, които най-шумно обясняват как си падат по млади мацета, хлътват като хлапаци по жени около 40.

# 72
Важното е да сме живи и здрави, много млади си отидоха и нямаха радостта да остареят, да видят внуци. Все някак ще преживея, че някои чичковци не ме харесват и ме намират за втора ръка. Всеки има право на претенции и личен вкус, но да кажеш в присъствието на 40 годишна жена, че жените в тази възраст не стават и са втора ръка, това е нагледна демонстрация на простащина и много ниско ниво. Въпросният, дори да е във форма, приличен и с коса, е обидно тъп за елементарен разговор, какво остава за друго.

# 73
  • София
Защото съм забелязала, че точно онези, които най-шумно обясняват как си падат по млади мацета, хлътват като хлапаци по жени около 40.
Те и ония, които обясняват, че искат Бугати Вейрон после си купуват Пежо, но това не значи нищо. Както понякога и външният вид. Хората се събират с хора, не с манекени. Иначе абсолютно всяко момиче на 20 е по-хубаво от абсолютно всяка жена 40 плюс.

# 74
  • София
Всеки има право на претенции и личен вкус, но да кажеш в присъствието на 40 годишна жена, че жените в тази възраст не стават и са втора ръка, това е нагледна демонстрация на простащина и много ниско ниво.

Именно Wink Иначе всеки има право да харесва каквото харесва, но нуждата да го изцепи така говори за нещо друго. А ни жените на 40 са като на 20, ни мъжете. Всяка възраст си идва с особеностите и плюсовете обаче, стига да не се пъне човек да се прави на нещо, което не е, и да се слага там, където не се вписва. Аз на 36 съм доволна от себе си, имам каквото съм искала, чувствам се супер в кожата си и не ме интересува кой какво мисли за мен, щом не е от близките ми хора.

Общи условия

Активация на акаунт