Да се оплачем... 2025

• 1 432 045
  • 23 975
  •   30
Отговори
# 23 955
Рави дано стане както те устройва!
Рамацоти подкрепям те. И аз имам колежки където се чудят как да излязат на терасата и да изпушат по цигара. До обяд по половин кутия заминава. Съмнявам се, ако работят за себе си, дали така ще процедират.

GD квартала в града ни е много тих и спокоен. На село обаче.....от 5ч кукурига един петел. Отделно и една система за поливане на райграс се включва в 5,30 ч и се чува шум от нея. На близката бензиностанция често спират и хладилни камиони и шума на двигателите в нощната тишина при отворен прозорец лятото е дразнещ. Не мога да се наспя там. Виж, в някое планинско селце е тихо и спокойно.

Една блуза търся. Къде съм я прибрала незнам, но всички шкафове претърсих. Много мразя да не си намеря нещо

# 23 956
Добре че не сте у нас в момента. И добре, че живеем далеч от съседи. Щяха иначе да викат 911.
Правя си кафе в кухнята и го нося към дневната и виждам малка жабка подскача срещу мен. Такъв писък излезе от устата ми, съвсем спонтанно, че щях да се самооглуша! Мъжът ми я хвана и я изхвърли в двора, но още съм потресена.

# 23 957
От хиперпигментация между очите се отървах с едно просто масло от ший, за което прочетох преди години в един форум. Но трябва да се мажете упорито всеки ден. Опитайте, на мен помогна.
А уж според дерматолозите, само с лазер, уж скъпи кремове. Около месец се мазах и почна да избледнява и от години не ми е излизало нищо. Нито ползвам скъпа козметика, а и не мисля. Нито слънцезащита, която не намирам за особено полезна. Има масла с естествен фактор на защита и ползвам тях. Кожата ми, като за възрастта е доста добре.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 17:20 от zavs

# 23 958
yovanka, остави петната, Ами кажи очилата изчисти ли? Нали ти ги мацна с моментно лепило?

Все за Рави надничам, но не е писала

Запазих си час, но чак за края на месеца имаше. В четвъртък ще ходя да се моля за направление за изследвания, поне до края на месеца това да свърша. И за гинеколог записах за другата седмица. Абе ще треперя от страх и ще искам да стискате палци, но няма да отлагам повече

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 14:41 от Г-жа Рамацоти

# 23 959
  • София
Лепилото, тц. 😂 В оптиката казаха ново стъкло. Тъкмо ще усвоя крупната сума от 50 лв.,която ни дават от работата за тази цел. 😂
Турското мазило го взех от Одрин, там е два и нещо, по сайтовете го има от прекупвачи за 10.

# 23 960
Потърсих го този Expigment в гугъл и го намерих за 16 лв, 30 грама. Сайтът е доста съмнителен, защото не са написали на коя фирма е. Тоест, може да е частно лице.

# 23 961
От хиперпигментация между очите се отървах с едно просто масло от масло от ший, за което прочетох преди години в един форум. Но трябва да се мажете упорито всеки ден. Опитайте, на мен помогна.

Може ли линк към маслото? Какво ли не съм опитвала, нищо не ги маха, по- добре процедури с лазер, по- евтино ще излезе със сигурност от кремове със спорен резултат

# 23 962
Не помня тогава каква марка ползвах, просто отидох в аптеката и взех каквото има. Май беше нещо с И.
Написах в гугъл и ми излезе това
https://share.google/D0pfXA8F3MpVLnLB6
Сега ползвам едно от бурканче. Не мисля че има разлика.

# 23 963
Начиииии много съм ядосана! Сутринта заредих оризоваракта с ориз у зеленчук, горе на решетката пилето. За мен и Жаки обяда, излязох по задачи, идваме с детето гладни на куче, отварям и всичко сурово:((( пак се развалило тва! Веднъж ми я смениха, сега не повече от 10 пъти е ползвана и пак… Даже не ми се занимава да пиша на магазина. Ръсел Хобс ли е кво е, да не си купувате никога!
Аз всеки ден ям това и ми трябва за веднага…
На морето имам Лидълска побърках я от употреба цяло лято, пушка е.. Ама не са пускали скоро. Сега в а Кауфланд има някакъв мулти кукър ставало и за ориз. Ще пратя ММ да вземе за зор заман, че е най- близо. Като се развали и това, даже преди това ще взема Ксиоми, ония поне знаят как се готви ориз😅🤪🤪🤪

Жаки яде филия с луканка щото има 2 урока и нямах врене за реакция. Не беше доволна. И аз не съм. Краката си намокрих един сладур ме опръска пред аптеката. Гьол вода бях.
Страхотен ден! 🙃🫣

# 23 964
Хелоу и от нас.
Ден пореден вкъщи. Как не спря този дъжд, бе. Вчера със съседката ходихме за кухнята в дъжда, добре че имаше 2 дъждобрана да ми даде единия. Днес ходи ММ. Мизерия.
От четвъртък се оправяло уж, да видим, че нещо му нямам доверие.

# 23 965
  • Пловдив
Начиииии много съм ядосана! Сутринта заредих оризоваракта с ориз у зеленчук, горе на решетката пилето. За мен и Жаки обяда, излязох по задачи, идваме с детето гладни на куче, отварям и всичко сурово:((( пак се развалило тва! Веднъж ми я смениха, сега не повече от 10 пъти е ползвана и пак… Даже не ми се занимава да пиша на магазина. Ръсел Хобс ли е кво е, да не си купувате никога!
Аз всеки ден ям това и ми трябва за веднага…
На морето имам Лидълска побърках я от употреба цяло лято, пушка е.. Ама не са пускали скоро. Сега в а Кауфланд има някакъв мулти кукър ставало и за ориз. Ще пратя ММ да вземе за зор заман, че е най- близо. Като се развали и това, даже преди това ще взема Ксиоми, ония поне знаят как се готви ориз😅🤪🤪🤪

Жаки яде филия с луканка щото има 2 урока и нямах врене за реакция. Не беше доволна. И аз не съм. Краката си намокрих един сладур ме опръска пред аптеката. Гьол вода бях.
Страхотен ден! 🙃🫣
Тая ли? https://nemskistoki.bg/elektrouredi-i-bitova-tehnika/uredi-za-su … lvercrest-400-w-1 Прати мъжа да я вземе. И без туй не я ползвам. Само ми дай около час да изровя къде съм завряла решетката.

# 23 966
А кво си готвИла?! Да турнеш нещо в уреда, то вие 4-5 чушки няма да усетите че липсАт😅😅😆😆
Шегувам се, той е купил това от Кауфланд , като го гледам до 2 месеца ще даде фира, като от Кроки е😆🫣

# 23 967
Привет, мили момичета, залипсвахте ми.
Стискам палци за г-жа Рамацоти и Рави!
Аз се пооправих, сума нурофен и парацетамол изпих. Вчера ходихме с ферибот до Родос. Днес обаче доста валя и утре пак ще е така. Нищо, почивам си, отспах си. Жалко само, защото комплексът е много хубав, зелен, в гора на брега. Но, като няма плаж, има коктейли Heart Eyes Cocktail .
Поздрави на всички ви Two Hearts .

# 23 968
Я да дадете малко акъл, че нямам опит.
Антонио се бие. Ама направо бих казала, че си е агресивен. Шах и мат сме с ММ, защото нито голямата, нито другия брат са посягали някога. Каката започна след 2 годишна и нещо чак да отвръща, като я ударят.
И да, агресия си е, то се вижда. С яд го прави, не е невинно. Понякога е, когато се скарат за играчка с брат си, понякога посяга на сестра си, като му се навре в лицето (ясно ми е, че не харесва, ама на морето голямата ходи с цицина, след като я удари с играчка в челото), понякога и на мен и ММ посяга, като не го разбираме какво иска да ни обясни. Понякога е и без причина - идва до теб и просто те удря.
Какво да правим? Обясняваме му, той разбира доста, но не съм сигурна, че разбира достатъчно на тази възраст.

# 23 969
Благодаря ви. Имах много интензивен ден. Имах разговори, чакам разврьзка.  И все пак си чета обяви за работа. Как си тьрсите работа? По обяви в Джобса ? Малко ми е стресиращо.

Общи условия

Активация на акаунт