Отговори
# 1 170
Минавам с един кратък отчет, за надеждата и вярата. Правихме контролни скенери при татко тези дни - всичко е наред. В края на миналия месец станаха 6 години от диагнозата, а в края на февруари станаха 5 години от установяването на пълна ремисия. Не е на лечение от 4+ години, октомври ще станат 5.

Знам, че при нас има и късмет. Знам, че рядко звездите се подреждат точно така. Но…борете се, дори да има 1% шанс, то, случи ли се на теб или твой близък, за вас са 100%.

Дано сме повлекли крак и има още хубави новини в темата.

# 1 171
  • Другата България
Страхотна новина!
Пожелавам още дълго по толкова от същото! Heart
Само здраве и ремисии!

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 13:54 от Merri_An

# 1 172
Още дълги години да се радвате на чисти скенери. Пожелавам на всички скенерите да са чисти и да са облъчвани ,,напразно".

# 1 173
  • София
Винаги с хубави новини да идваш, Hope4C! Здраве и на татко ти, и на теб, и на всичките ти близки пожелавам! Благодаря ти за подкрепата и за всички съвети!

# 1 174
  • Варна
Бравооо. Очаквах този резултат. Много здраве на цялото семейство. Чакам още някой да се похвали с чист Пет.

# 1 175
Минавам с един кратък отчет, за надеждата и вярата. Правихме контролни скенери при татко тези дни - всичко е наред. В края на миналия месец станаха 6 години от диагнозата, а в края на февруари станаха 5 години от установяването на пълна ремисия. Не е на лечение от 4+ години, октомври ще станат 5.

Знам, че при нас има и късмет. Знам, че рядко звездите се подреждат точно така. Но…борете се, дори да има 1% шанс, то, случи ли се на теб или твой близък, за вас са 100%.

Много се радвам, когато прочета такива новини. ПОЖЕЛАВАМ му все така късмет и  здраве.

# 1 176
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Hope4C, какви прекрасни новини Heart
Така да е занапред както върви дотук Flowers Four Leaf Clover
А ти си олицетворение на принципа предай нататък - вяра, надежда и знания!
Така трябва да се случват нещата в света и тогава той ще бъде едно добро място Heart

# 1 177
Хоуп ,точно се чудех къде се изгуби.
Чудесна новина.
Дай Боже още дълги години да сте така.
Здраве за всички в темата!

# 1 178
  • някъде там

Толкова се радвам за вас! Нека още дъъъълги години да сте заедно. Вие ми бяхте примера и надеждата, докато вървяхме по пътя на борбата, за съжаление не с такъв резултат. Но... аз вярвам, че всеки има шанс и се надявам темата да стане неактивна, да няма повече страдащи хора!

# 1 179
Hope4C, пожелавам Ви само чисти скенери🥰
Да имате още дълги години заедно🤗

# 1 180
  • Пловдив
Hope Sunglasses

# 1 181
Прекрасни новини, Хоуп! Живи и здрави да сте дълги години!!!

# 1 182
Благодаря ви! Бъдете здрави, вие и близките ви. Няма по-подходящо място във форума за това пожелание. Simple Smile

# 1 183
Хоуп, поздравления за отличната новина!!!
Искам да попитам как да си набавя леуковорин за вливка. Имам рецепта. Казаха, че има в Гърция и Турция

# 1 184
За Гърция аптека Промахон, обаждаш се и на другия ден Спиди ти го доставят,  за Турция има групи във Фейсбук, до седмица ти го доставят.

Общи условия

Активация на акаунт